.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Шофиране

Hybrid View

От скоро карам всеки ден в София (имам книжка от около 6месеца) и смея да твърдя, че карам наистина добре за това кратко време.Но при мен е така,че всеки път се качвам в колата с невероятно удоволствие и никога не би ми омръзнало да шофирам.Странното при мен е,че едно 90% от сериозните ситуации(засичане,отнемане на предимство) ги причиняват мъже и то над средна възраст (пенсьонери).Забелязвам,че винаги са адски разсеяни,което ме изнервя до краен предел,защото когато се качиш в кола и си разсеян това може да коства живота на друг човек.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от qwerty7842 Виж мнението
    От скоро карам всеки ден в София (имам книжка от около 6месеца) и смея да твърдя, че карам наистина добре за това кратко време.Но при мен е така,че всеки път се качвам в колата с невероятно удоволствие и никога не би ми омръзнало да шофирам.Странното при мен е,че едно 90% от сериозните ситуации(засичане,отнемане на предимство) ги причиняват мъже и то над средна възраст (пенсьонери).Забелязвам,че винаги са адски разсеяни,което ме изнервя до краен предел,защото когато се качиш в кола и си разсеян това може да коства живота на друг човек.
    Напротив, само си мислиш, че караш добре. Тоя период е преломен при младите шофьори, това е момента в който започват да си вярват, а реално нямат нито изградена адекватна преценка, нито рефлекси.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    какво значение има кой е добър, кой не
    който има кола, да си я кара, както намери за добре
    ако го прави по недопустим начин, ще му вземат книжката в един момент.
    никой не е застрахован малоумно каране
    Не можеш да караш, както намериш за добре, защото не си сама на пътя.

[QUOTE=draid;11554158]Напротив, само си мислиш, че караш добре. Тоя период е преломен при младите шофьори, това е момента в който започват да си вярват, а реално нямат нито изградена адекватна преценка, нито рефлекси.

Приятел теб случайно да съм те возил.Мисля,че имам доста адекватна преценка,а и всички които са се качили при мен са ми казали,че карам добре за толкова кратко време и най-важното разумно

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от qwerty7842 Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Напротив, само си мислиш, че караш добре. Тоя период е преломен при младите шофьори, това е момента в който започват да си вярват, а реално нямат нито изградена адекватна преценка, нито рефлекси.
    Приятел теб случайно да съм те возил.Мисля,че имам доста адекватна преценка,а и всички които са се качили при мен са ми казали,че карам добре за толкова кратко време и най-важното разумно
    Не ми трябва да се возя при теб, за да знам и да съм прав в това което казвам. Говоря ти от името на опита, не с идеята да ти обяснявам колко зле караш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си