.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Дори и аз не знам..

Не ме бива много в писането и обясненията. Всъщност дори не знам, какво да напиша. А може би знам. Искам да питам (ако някой прочете темата изобщо), колко от вас са се влюбвали? Не говоря за влечения или едномесечни връзки, за за нещо много по-силно? И колко от вас са чувствали гаджетата си, като семейство? А колко от вас са били в депресия, защото са били зарязани, а не са зарязали? Колко от вас просто се депресират, защото връзката им не се е получила. И същинският въпрос, колко от вас наистина живеят? И колко от вас биха отворили сърцето си само за една любов и никога за втора? Питам, защото тук постоянно има страдащи и жадуващи за любов, но дали наистина е толкова силно и проблемно? Интересно ми е какви ще са отговорите, ако има такива де. Ще ми е интересно.

Голям фен
    Просто нахвърляш някакви въпроси без да даваш нищо от себе си? Тва някаква анкета ли е?

Повече от фен Аватара на KREED
    Лексикон, Рагнар Лодброк, лексикон.

Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    Просто нахвърляш някакви въпроси без да даваш нищо от себе си? Тва някаква анкета ли е?
    ,,Понякога отговорът се крие във въпроса.'' Чувал ли си тази мисъл?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    к
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Има го и момента в който даваш, даваш, даваш и накрая нищо не получаваш от отсрещната страна. Казваш си всички момчета/момичета са еднакви и си налагаш да не изпитваш чувства за да не бъдеш нараняван. И така всяка следваща "връзка" е просто консуматорска с цел задоволяване на егото и сексуалните нужди.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Има го и момента в който даваш, даваш, даваш и накрая нищо не получаваш от отсрещната страна. Казваш си всички момчета/момичета са еднакви и си налагаш да не изпитваш чувства за да не бъдеш нараняван. И така всяка следваща "връзка" е просто консуматорска с цел задоволяване на егото и сексуалните нужди.
    Това е само за слабите, страхуващи се от още разочарования и страхуващи се да се борят за това което искат, стига да има смисъл в това и да не е прекалено късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си