- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
е, поне от първа ръка ще видим как изглежда заформянето на ново нацистко движение, ако не друго![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ракши, къде ги намираш тия неща?![]()
Абе скоро не беше имало.
Ма то в Англията,щом кмета на ЛондонА е мюсюлманин,нещата не отиват на добре.
То стават сумати такива или подобни инциденти във Швеция,Германия и тем подобни страни,ама никъде не се споменава,щото нали трябва да сме толератни с тия човекоподни.
Последно редактирано от deitona22 : 03-24-2017 на 06:03
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
доживях да си пусна климатика и да спра да карам на отворени прозорци..
ако можеше да се телепортирам на някой остров,а не да уча за някакви изпити,щеше да е много по-добре,но пък знам,че няма пълно щастие.. поне за сега ;д
онлайн :Д
за да се спомене трябва да има някой, който да го отрази. Когато бяха бутнали онази в германия в метрото, мисля че стана случай защото някой го беше пуснал по някоя от медиите, иначе нищо.
навсякъде има някви проблеми и неща, но последното подобно на атентат действие е именно това в англия
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
краткия отговор е, че това е невярно
дългия се намира тук, например http://www.government.se/articles/20...ime-in-sweden/
ако ти се чете, чети :Д
плююююс, че говорим за терористичен акт извършен от ислямист, а те, както знаем получават целия медиен отзвук на света, така че това, което твърдиш пак е невярно :Д
смисл то идеята на тероризма е да умрат хора, а останалите да го видят
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Ебахти, бе! Как може най-голямата гъба да ми е най-добрата аверка?! Дейба, да се беше обадила поне, че закъснява, да не си чупя краката. „Знам.“ :дд Хем ми е смешно, хем съм бясна.
квак
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Болезнен цикъл - общо 160мг кетопрофен.
После алергията - лоратадин орално, декса в дупето (лол) и друг кортикостероид локално.
Тъкмо ми мина това и сега настинка в следствие на съжителството ми с болно човече, но инкубационният период беше твърде дълъг + че рековалесценцията при човечето настъпи няколко дни преди моето започване, тъй че май болнавостта ми в момента се дължи на антиалергичната терапия, която отслабва имунния отговор. Днес съм само на един фервекс, много чай с мед и лимон, тантум и трахизан за смучене. Преди малко ме размачкаха/намачкаха/масажираха (?) и живнах малко.
Едно след друго. Горкият ми черен дроб.
https://youtu.be/vqnk9HWbKRA
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
чувствам се щастлива за пръв път от много време насам
първите впечатления често лъжат
любовта от пръв поглед е театър
бъдете здрави и не отделяйте и секунда време за кретени, които се опитват да ви променят/ не ви оценяват и т.н.
ако се питате дали трябва да продължите да общувате с някого
вероятно не трябва
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Благодаря, мисля, че имах нужда точно от това.
Предположих, че ще се получи така сутринта, просто усещах вътрешно, че нещата ще се развият точно по този начин. И уж не му пука, а с тези детски приказки за ревност редовно ме разсмива. Познавам го много добре този вид непукизъм...
Иначе съм щастливо защото ще си спя в креватчето след почти шестмесечна раздяла с тази любов. Животът понякога е хубав.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Не съм го виждала от толкова много време и сега изненадата е огромна. Не е вече онова лигаво момченце, което ми счупи гардероба и се изнесе по терлици. :Д И колкото и да ми е странно да го кажа за момче на моята възраст, станал е мъж. Още съм със зяпнала уста. ;д
Тори отново е на обезболяващи за кръста, гърба и врата. Чудесно, ко да кажа просто?! Макар че аз съм си виновна на 101% и нямам на кого и на какво да се сърдя... Иначе деня обещава да е добър, не се оплаквам.
квак
ок, това бяха най-ужасните ми 10 минути за тази година
тази седмица обезателно трябва да отида на лекар
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
being at home 101
баща ми го няма от 2-3 часа, прибира се за 2 минути, видимо неадекватен, и обикаля по стаите да търси нещо
идва при мен и ми иска 20лв назаем, с уговорката да не казвам на майка ми
знаеше къде ми е портмонето и ме заведе
не каза защо са му, първо
- ей така, да имам
- създадох си малко неприятности и затова
- ще ти ги върна, ако не 20, 15
- не казвай на майката ти, моля те
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
оказа се, че баща ми се хванал на бас с някакъв друг чичак навън
не каза какъв
обаче го спечелил и спечелил още 20лв
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аман от идиоти
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
А ако беше нещо друго, а ако майка ти четеше тук ?
Семейство и приятели не се коментират по разни форуми, иначе спират да ти имат доверие, ма по-лошото е, че е лошо за самата теб.
//////////////
Двама приятели пият в кръчмата:
– Брат, никога не забравяй откъде си тръгнал!
– Що?
– Щото после не можеш да се прибереш...
Последно редактирано от papugai : 03-26-2017 на 19:01