- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да се сбогувам ли с мечтата на живота ми ??
Здравейте на всички във форума . на 16 години съм ( на 17 от другия понеделник) още съм 10 клас но вече съм наясно с това което искам да се занимавам в бъдеще. Планирам след като завърша средното си образование да кандидатсвам в Академията на МВР ,имам огромното желание да работя в системата цял живот мечтая за това , направо си мисля че това ми е призванието и останалите също ме виждат като полицай. Физически силен съм ходя на фитнес 5 пъти седмично и съм доста мускулест и издръжлив , но тук идва големия и единствен проблем заради ръста ми 151 см съм висок и тежа 55 кг мускули обаче ,а там границата е 168 см. и ясно си го пише в критериите на сайта на академията и за постъпване на работа също. Обаче прочетох всичко от саита на МВР за започване на държавна служба от категория Г и Е ,и никъде не прочетох да има такава граница на ръста. Въпроса ми е следният някой знае ли да има такова ограничение и ако има по какъв заобиколен начин мога да го прескоча
? благодаря предварително за отговорите ви , те наистина са ценни за мен !
Е обади се на въпросната академия и ги питай директно тяхДе да имаха ограничения и за размера на шкембетата...
Минимума на ръста е 160 см, а на килограми 55. максимален няма, но едно аверче на 175 см 120 кила го резнаха защото има някаква формула по която се смята съотношението ръст/килограми.. И ако не влизаш не ставаш..
Но като цяло 151 см нямаш никакъв шанс, освен ако не измислиш как да се издължиш с 9 см при условие, че те мерят бос (по чорапи)... за КГ си добре.. Впрочем на лекарите от болница МВР им е през кура дали си мускулест или хърба. Важно е да си 55 + кг.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Факк значи имало ограничение ..за кои категории и длъжности е няма смисъл да питам ..и как може да се влезе по познатия български начин $$$![]()
![]()
![]()
Ако си 151см., а ограничението е 168см. едва ли ще не вземат, тъй като това са си цели 17см. разлика, което е много. А и не си представям примерно аз, както съм 182см. да ме спре някакъв полицай, който ми стига до пъпа и да започне да ме обискира. Защо не се насочиш към нещо друго свързано с охрана и сигурност?
Като не става, не става. Не можеш да станеш полицай или баскетболист, ама още имаш време да се насочиш към друго.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Защо искаш да ставаш полицай. Да знаеш, че в действителността не е като в "Опасни улици" и други сериали. Истинските полицай нищо не правят и само взимат поткупи.
Ee най-накрая някой който знае този филм евалата !!
Последно редактирано от ةتشضل انزفث : 03-26-2017 на 20:23
Ако, границата е 160см, спирай тоя фитнес който само те бута надолу, и започвай да висиш, скачаш по 500 пъти на ден, почвай да играеш баскетбол и буквално за година, две може да наваксаш доста. Фитнесът и всичките тези тежести са ми много познати и мога да ти кажа, че малко или много влияат на височината ти...Колегата по-горе каза, че на онея в академията им е през колко си мускулест, така че спирай теа мускули и се погрижи за това което ще ти е от полза..Оо и не се притеснявай дори и да изостанеш в мускулесто отношение, ако си чист (не химик) всичко се наваксва по-лесно за няколко месеца после като влезнеш там. !!!![]()
И П.С. Лично мое мнение, наистина е много хубаво, че все още има такива като тебе които са ТВЪРДО насочени в нещо, но много хубаво си помисли дали тази професия в НАЩА ДЪРЖАВА после ще ти се отплати за цялото това желание което очевидно имаш, според мен не, но това си е лично мое мнение....и не забравяй че в този сектор за да стигнеш до там да командваш някого и дори АКО стигнеш дотам много ще те командват и юркат за заплатата тиСпоред мен се замисли повече, дали да не вложеш цялото това желание в нещо по-престижно и ....отплащащо се в нашата държавица..