.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Шофиране

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    То не пречи да караш разумно, ако си млад шофьор или въобще да караш добре като за млад шофьор. :д Въобще „млад шофьор“ не изключва „разумно каране“ по никой начин. Въпросът е, че човек с 10-години (примерно) стаж всекидневно каране, бас държа, ще кара по-добре от теб, мен и всички сравнително млади и обучаващи се шофьори в темата. Ся, едно е да си си взел 32 часа каране и да си карал 5 пъти в града с тати и приятели, друго да си блъскал по пътищата сумати време.
    квак

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    То не пречи да караш разумно, ако си млад шофьор или въобще да караш добре като за млад шофьор. :д Въобще „млад шофьор“ не изключва „разумно каране“ по никой начин. Въпросът е, че човек с 10-години (примерно) стаж всекидневно каране, бас държа, ще кара по-добре от теб, мен и всички сравнително млади и обучаващи се шофьори в темата. Ся, едно е да си си взел 32 часа каране и да си карал 5 пъти в града с тати и приятели, друго да си блъскал по пътищата сумати време.
    Естествено,че шофьор с 10 години стаж ще кара по-добре.Но има и този тип шофьори,които имат стаж,но не карат разумно.Това е другата крайност.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    и ? имам 5 годишен стаж и според бащата карам по-добре от него... дето има книжка от 30 години

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от qwerty7842 Виж мнението
    Естествено,че шофьор с 10 години стаж ще кара по-добре.Но има и този тип шофьори,които имат стаж,но не карат разумно.Това е другата крайност.
    10 години стаж с по 10хил. километра годишно не са особено много. "Млад шофьор" е нещо адски относително и неправилно според мен, щото откакто имам книжка до сега нямам година с под 20хил. километра на година само с личната кола и още Бог знае колко със служебни. Нали, тъпо е в застраховката ми да пише "млад шофьор" и да плащам повече, при положение че има куп 30+ годишни с по-малко километри зад гърба си, но не се водят млади шофьори, щото са си изкарали книжката преди години. Мисълта ми е, че годините не са мерител за шофьорски стаж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си