- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- High standards
Здравейте, всички мъже са твърде зле за мен. Не познавам някой, който да може да ме направи щастлива и с когото да си откликваме. Искам да намеря някой с близо или по високо до моето духовно и интелектуално ниво, и също с приятна външност. их... колко съм самотна.
Колко пък да ти е интелектуалното ниво? Излизаш с 9 години по-голям от теб.
Значи само трябва да ти избодем очите и всеки 3-ти мъж би свършил работа.. Тц тц тц само проблеми ти създават нали ?
Ами, high standarts. Човек трябва да има достойнство. По- добре сама, отколкото с някого, само колкото да не си сама.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Само човек, който върви по пътя на разбитите мечти може да види стойност и смисъл в частиците разхвърляни около него и дори за обществото да са просто боклуци, да ги вземе в ръце и да изгради нещо функционално, ново и негово.. Нещо като да изградиш своя кола от нулата, пред това да купиш най скъпата на пазара.. Едната я изграждаш за себе си, а другата я взимаш за обществото, но тази, която ти дава истинско дълготрайно удоволствие е тази, която държи частица от твоята душа измежду частиците разбити мечти залепени заедно в нещо функционално.
Същото е и с високите стандарти... Не винаги най хубавото е това, което блести пред очите ти, а това което блести отвъд тях
абе рънър ли си къв си, гледам те и че постоянно обиждаш жените из темите и това го правят точно озлобени загубеняци като теб, които са сами като кучета и няма кой да им обърне внимание, камо ли жена.
хм, странно, ти жена ли си била
май преди малко се почувства обидена
Load Runnuer,явно трябва да се надуя за ти затворя плювалника. Та аз съм туркиня от елитно семейство, майка ми е родена на село, но си спечели стипендия за американски университет, после стана адвокат и имаше кариера от която я даваха по телевизията... Баща ми също тръгна от малък бизнес, който се разрасна. Живеем в София от 2002. Аз съм едно момиче на 17, което учи в езикова гимназия, (иначе говоря 5 езика). Интересувам се от езотерика и духовенство, искам да уча холистична медицина. Смятам се и ме смятат за красива. Имам хубаво лице и тяло. Но цялото това нещо не е особенно важно. Най-важно е каква личност си и дали си в мир със себе си.
inewton, мерси това ме накара да се чувствам по-добре.
YoungBloodz, иначе се сетих за какво говореше. Иначе с него всичко беше супер обаче тъкмо взеха нещата да се случват се появи друго момиче, което имаше много по-голям достъп от мен до него. Те така и не тръгнаха, но той е влюбен. Когато ме харесваше, така и не ми остана време да си призная чувствата си, докато неговите бяха очевидни. Но после комуникацията ни намаля и просто го оставих да тръгне на там накъдето още си седи. Ако обичаш някой го оставяш да си тръгне нали? Вече го надживях и вярвам че нещо по-добро ме очаква.
Права си...
Означава имащи добро благоразположение, добри финанси, социална среда сред важни хоора.. Без роми, дилъри и някви долни историйки..
Виждам, че си тръгнала да се сещаш, но все пак не си зацепила напълно какво исках да ти кажа. 9 години са голяма разлика, особено когато си на 17.
И другото което е, за какво щастие, какви мъже и т.н. говориш на тази възраст? Не си единствената, която е разочарована и по-добре свиквай, защото няма да намериш просто така "правилния" и "перфектния". Вероятно ще минеш през поне още 2-3 връзки, докато това стане. Малко хора намират точния човек за тях на тази възраст.
И още нещо. Скромността краси човека, запомни това.
Холистична медицина хд.
Ох, нимоа.
И да, баси интелектуалното ниво. Не понасям такива претенции, когато не се пише правилно.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?