- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз ли да му пиша?
Здравейте! Преди три седмици се запознах с момче във фейсбук. Пишем си всеки ден ,имаме доста общи теми за разговор. Праща ми целувки сърца и т.н.
Но се оказва че винаги аз му пиша първа ,може би той ми е писал само 1/2-ти . Днес му писах а той ми отговори ,че в момента е зает и по-късно ще ми пише,но така и не го направи....та въпроса ми е трябва ли да чакам той да пише или да му пиша ?
Последно редактирано от Milenka1 : 05-08-2017 на 21:16
Аз съм Маг Papugai
кристалната топка ми каза да изчакаш
Той се чуди как се оттърве от теб ти ще му пишеш... Остави момчето на мира.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Добре,ако наистина е така защо подяволите ще се държи мило с мен? Смисъл аз ако не искам да общувам с даден човек няма да му пращам целувки и т.н.
Откъде да знам. Може наистина да те е харесвал, ама да му е изкочила по- добра възможност.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
спри да я объркваш, може да е зает, кво толкова, че не и е отговорил
Така е..доста съм объркана и не толкова заради това ,че не ми е писал днес,а заради това че аз му пиша ви аги първа . Не знам дали наистина не му досаждам ,но ако е така защо просто не ми го каже?...
И аз имам много случаи подобни обаче с момичета пиша им, те ми отговарят, а понякога и не ми отговарят, държат се мило, но никога не започват първи да ми пишат и честно казано, много нямам зор да им пиша нека проявят и те малко интерес към мен и да са инициативни, ако ли не хич няма и да се занимавам, защото така не знам като им пиша имат ли интерес да си пишат с мен или просто им досаждам! Има и такива, дето пък хич не искат да отговарят само сийн и до там!!!
Аз бих те посъветвал да изчакаш той да ти пише в една връзка било то и чисто приятелска комуникацията трябва да е двустранна не може само единия да търси другия, така излиза или, че единия досажда или, че използва другия за внимание знам ли!?
Така е благодаря ви много! Няма да му пиша ,ще изчакам да видим дали той ще се сети...