.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Супер , мега объркан...

Здравейте!
    Объркан съм тотално...Запознах се с момиче,почнахме да излизаме с компания ( няколко пъти и сами) и дойде момента и й казах ,че я харесвам при което тя ми отвърна: Ох харесвам те , но вмомента съм объркана и не знам какво да ти отговоря , не искам да ти давам празни надежди и така нататък(това се случи преди 2-3 седмици). Сега нещата са следните : Излизаме пак в компанията , непрекъснато се смее на нещата , които казвам като шеги ( колкото и тъпи да са те) , няколко пъти вече ме вика до училището й , за да излезем след това из квартала и т.н. , НО това ме обърква още повече - Уж не е сигурна и не иска да ми дава празни надежди , а когато сме заедно се смее непрекъснато и пуска някой друг признак , че не съм й безразличен...Какво мислите ? Friendzoned или все още има надежда?

EDIT: Забравих да споменя ,че е казвала на приятелките си ,че отначало ме е харесвала , а сега не знае - но пак казвам ,че се държи така все едно има нещо още.
    Последно редактирано от NoIdeaDude : 05-10-2017 на 14:52

Ми жена е, нормално е да е объркана.
    Ташака настрана - момичетата, особено в тая възраст(училище?) наистина не знаят. Не е лудо влюбена в тебе, но ти си или забавен по начин който я гъделичка или си симпатяга. И да ти кажа повечето момичета ше са така. Твоята работа в случая е да наклониш везната. Според мен - дефинитли нот френдзоунд йет, но ако не направиш нищо натам отиват нещата.

Са кво точно да направиш е дълга и широка и е 1 часа така че си лягам.

"Запознах се с момиче,почнахме да излизаме с компания ( няколко пъти и сами) и дойде момента и й казах ,че я харесвам"

При мен стана същото.. само че след като и казах че я харесвам да не ти казвам как ме отряза.

Мега фен Аватара на Rakshy
    следващия път като се видите ѝ захапи ухото

да знае кой е по-силния

курвите обичат да ги мачкат/хапят по ушите/унижават публично

п.с.

There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на RapExotic
    Пикла, не се надявай на празно.

Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    При мен стана същото.. само че след като и казах че я харесвам да не ти казвам как ме отряза.
    Нов татус?

Цитирай Първоначално написано от belphegor Виж мнението
    Ми жена е, нормално е да е объркана.
    Ташака настрана - момичетата, особено в тая възраст(училище?) наистина не знаят. Не е лудо влюбена в тебе, но ти си или забавен по начин който я гъделичка или си симпатяга. И да ти кажа повечето момичета ше са така. Твоята работа в случая е да наклониш везната. Според мен - дефинитли нот френдзоунд йет, но ако не направиш нищо натам отиват нещата.

Са кво точно да направиш е дълга и широка и е 1 часа така че си лягам.
    Чакам да се събудиш тогава

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Пикла, не се надявай на празно.

Нов татус?
    С маркера за 2 лева дето го зех. Бива си го иначе... опитах се да сваля тая мацка с тоя татос но не стана деба.

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    Братле трябва да запомниш едно важно нещо за жените...те обичат ВНИМАНИЕТО,под всякакъв тип, но това което също трябва да знаеш е че когато едно момиче наистина те харесва ти го разбираш..ти просто ще усетиш че те иска.Тея заигравки са, ако няма друг..ти да си и насреща...повечето момичета, които казват така имат друг основен обект на желанията.

Общо взето си играе с теб.... не си хаби времето
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си