- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер , мега объркан...
Здравейте!
Объркан съм тотално...Запознах се с момиче,почнахме да излизаме с компания ( няколко пъти и сами) и дойде момента и й казах ,че я харесвам при което тя ми отвърна: Ох харесвам те , но вмомента съм объркана и не знам какво да ти отговоря , не искам да ти давам празни надежди и така нататък(това се случи преди 2-3 седмици). Сега нещата са следните : Излизаме пак в компанията , непрекъснато се смее на нещата , които казвам като шеги ( колкото и тъпи да са те) , няколко пъти вече ме вика до училището й , за да излезем след това из квартала и т.н. , НО това ме обърква още повече - Уж не е сигурна и не иска да ми дава празни надежди , а когато сме заедно се смее непрекъснато и пуска някой друг признак , че не съм й безразличен...Какво мислите ? Friendzoned или все още има надежда?
EDIT: Забравих да споменя ,че е казвала на приятелките си ,че отначало ме е харесвала , а сега не знае - но пак казвам ,че се държи така все едно има нещо още.
Последно редактирано от NoIdeaDude : 05-10-2017 на 14:52
Ми жена е, нормално е да е объркана.![]()
Ташака настрана - момичетата, особено в тая възраст(училище?) наистина не знаят. Не е лудо влюбена в тебе, но ти си или забавен по начин който я гъделичка или си симпатяга. И да ти кажа повечето момичета ше са така. Твоята работа в случая е да наклониш везната. Според мен - дефинитли нот френдзоунд йет, но ако не направиш нищо натам отиват нещата.
Са кво точно да направиш е дълга и широка и е 1 часа така че си лягам.
"Запознах се с момиче,почнахме да излизаме с компания ( няколко пъти и сами) и дойде момента и й казах ,че я харесвам"
При мен стана същото.. само че след като и казах че я харесвам да не ти казвам как ме отряза.
следващия път като се видите ѝ захапи ухото
да знае кой е по-силния
курвите обичат да ги мачкат/хапят по ушите/унижават публично
п.с.
![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Братле трябва да запомниш едно важно нещо за жените...те обичат ВНИМАНИЕТО,под всякакъв тип, но това което също трябва да знаеш е че когато едно момиче наистина те харесва ти го разбираш..ти просто ще усетиш че те иска.Тея заигравки са, ако няма друг..ти да си и насреща...повечето момичета, които казват така имат друг основен обект на желанията.
Общо взето си играе с теб.... не си хаби времето
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !