- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра, какво мислите за нея?
Пред самият себе си си чист. На мен не ми е проблем да нараня някого, правейки нещо, което считам за редно. Не виждам нищо редно в изневярата, обаче.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
"Вече не ме удовлетворяваш/не ме задоволяваш, отивам да чукам друг, да си знаеш."
Доста ненараняващо
П.П. Анархи мн разводни темата с неговите лозунги 'всички са мастии, затва нека чукаме на воля, каквото ни падне'
В сериозните отношения рядко някой изневерява, защото е срещнал по- умен/а и по- красив/а. Причините се свеждат до няколко- различен човек (ново преживяване, комбинирано със слаби ангели), самота на единия и пренебрегване от страна на другия и 'връщане' на изневяра/на емоцията и на страданието.
Някъде по-горе казах, че не съм против изневярата, защото нараняваш някого, а съм против нея, защото е курвенски номер. Когато нещо не ми изнася или стига, предпочитам да го кажа в очите и всичко да е ясно. По този начин й давам възможността да избере дали иска да е с мен въпреки това или иска да се разделим. Истината ми е по-важна от емоциите, които би предизвикала.