- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
@някойтам
А сега на закуска пиех сок портокал (и нищо ми няма) обаче хапнах ананас, устата ми пламна, след това домат, приплака ми се и накрая и сока не можахда допия.
В момента от вскичко ме боли :д
@ракши рулз
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дейба и боклука как ме натовaри, не сме се чували от месеци (едва ли не) и ми звъни да ме обвинява.. Ама чакай малко бе, коя беше ти?
Всичко ми се сви.. Въобще не съжалява, което кара и мен да не съжалявам.. Няма за какво.. ;д
А той се направи на ебахти играча... да се направи на интересен, чаааааааааакай бе, с лошо ли? С лошо. Айде черта.
Мега натварен.. скапа ми се сяк'во настроение.. Ще лежа цял ден и ще гледам тъпо.. \
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Мн интересен мастърса в мадрид. Жалко, че гришо не премина нататък, но с тази форма няма да е заслужил. Дори стигна далеч, защото победата му над колшрайбер си беше лично инициирана от германеца, защото му стана нещо в решаращите минути.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Много тренират, за да впечатлят другия пол, което е глупаво и често го докарват до крайности за единия секс, който писва както всяко нещо, което го имаш в изобилие.. Полезно е да тренираш, обаче нашия организъм не е създаден за крайностите до който голяма част го докарват, за да изглеждат като гардероби и всъщност вместо да бъде полезно за тях, повишават своя риск от внезапна смърт и сърдечен удар, тоест превръщат полезно хоби в нещо, което потенциално може да ги убие, особено ако ползват и колекцията от химикали... Много атлети са умирали и ще умират, защото сърцето им просто отказва и често изведнъж, дори да са иначе здрави![]()
Когато правите нещо, го правете умерено, имайте някаква философия, защо го правите и със сигурност не го правете за другите, защото в крайна сметка всички сме сами и никой не би му било приятно на старини да му щукне, че е хвърлил толкова време да изглежда като Аполон, вместо да изгради нещо, което да го топли чрез спомените.. Освен това изглежда като поничка като се погледне в огледалото, защото ако нямаш страхотни гени, губиш повечето и се пльокваш..![]()
Не знам дали зоби и какво, но е факт, че на клей е непобедим. Когато е здрав, размазва всичко живо на тази настилка.
Welcome to the Jungle...
ENRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGE![]()
Dr. Gregory House
Понеже ми омръзна да си топля вода в каната, реших да мина през Практикер и да си взема някакво мини бойлерче с идеята, че ще се справя сама с поставянето, връзването и блабла...та, взимам го аз, връщам се в нас, отварям го, чета инструкциите и си викам "оооо ами това си е мега изи" и се захващам за работа. Всичко си вървеше супер, докато по едно време кучето ми се разлая, аз се стреснах, обърнах се докато си държах бормашината и бутнах всичко почти от рафта (добре че не се счупи самият той, тъй като е стъклен). Отидох да видя защо лае, а то на вратата се звъниии. Поглеждам и виждам съседа. Отварям някаква леко задъхана, и да си кажа леко потнаТой ме гледа притеснено и ми вика "аз тъй като чух странни звуци и се притесних". Обясних му там набързо и той предложи да влезе, и да помогне. Аз му казах, че съм готова само трябва да подредя кашата, която стана, заради негово звънене, ама все пак си викам наум "по-добре да пипне и мъжка ръка". Подредихме там, пуснахме водата, тече си топла, тече си студена вода, ама налягането е под-всякакво ниво. Пробва се и той да го оправи, ама пак нищо. Май си е от бойлерчето проблемът. Доста се нервирах, ама все тая. Практикер ми е близко, ще ходя да го сменя. После такъв ме погледна и ми вика "ако искаш може да ползваш, моята баня". Аз го погледнах бая подозрително
Toй такъв се притесни и добави "докато разхождам Тара, де" (кучето му).
Голям сладурСигурно при други обстоятелства можех и да се навия, ама трябваше да ходя да го сменя тоя боклук, че 90лв дадох за него.
Юху, има с кого да си говоря за единствения спорт, който следя извън зимата <3
И двамата : |
Обичам да чета коментари за нещата, които ме интересуват.
Мадрид е почти спечелен. Ако задържи нивото, Надал ще вземе Рим и Ролан Гарос без проблеми, което означава минимум трето място в ранглистата. Джокович има да защитава доста точки на двата турнира и предвид формата му едва ли ще успее, така че испанецът може да излезе и 2ри.
Welcome to the Jungle...
Абе и Федерер е в топ форма.
Мъри нещо ми се губи по тъча,ама предвид как играят и Федерер и Надал сега,надали би могъл да им се противопостави.
Федерер ако си почине както трябва преди Ролан Гарос ,трудно някой би могъл да го спре.
Аз все още се надам наш Гришо да покаже играта от АО.
Последно редактирано от deitona22 : 05-13-2017 на 18:49
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Чувствам се ето така: ;(((
Напих се с вино. Трябваше да съм си тръгнала от работа преди час, но се забавих поради гореспоменатото.
Мисля да продължа да пия днес, докато не повърна, както и направих по-рано тази вечер 'щото съм зле.
Кръстът ме боли, но още малко ми трябва, за да спра да го усещам.
Мда, събота вечер, все ще има хора навън да успея в делото си.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Наш Гришо много трудно ще покаже тази игра на червено. Клеят не му е от любимите настилки и досега не е постигал кой знае какво на тази настилка.
Федерер е реален претендент за Ролан Гарос, но и той ще види доста зор, ако срещне Надал във форма (справка многобройните финали на клей помежду им, в които Маестрото има точно 0 победи).
Welcome to the Jungle...