- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра, какво мислите за нея?
Щом си кръшнал/а значи нещо ти липсва в тази връзка. Мисля, че може да е оправдано донякъде изневеряването, а от друга страна да е много брутално. Зависи защо си го направил/а и с кого!
Какъв е смисъла от изневяра, като си имаш човек, с който може да си легнеш. Ако нещо те спира да си легнеш с дадения до теб човек, значи има някакъв проблем във връзката, я комуникацията, я липсата на химия и желание. Изневярата за мен не е нещо, което може да раздели двама човека, не е най-големият грях на света, може да бъде опростен, обаче от там нататък става много грозно и трудно между двойката. Чувството, че си предаден от любим човек няма как да се избегне. Все пак това е избор или го правиш, или не го правиш. Тъжното е, че всеки е на мнението, че сега му е времето да прави бройка сякаш, като станеш на 80 и вече не можеш да го вдигнеш, или ти е хванала коричка госпожицата и тази бройка ще има някакво значение, ако нямаш човек, който да ти стопли супата и да ти даде хапчето за кръвно в точно определено време. Това си е чисто човешки избор и всеки си има право на този избор, просто трябва после да си понася последствия я от раздяла, я от липса на доверие. И в крайна сметка заслужава ли си да ходиш зад гърба на партньора си, за да се подадеш на един животински зов...
Нещо напълно нормално... като убиването с камъни... :д
Мхм аз не мога да разбера, защо секса с някой друг го определяте като предателство, апокалипсис или най-лошото нещо на света явно се наранява егото на хората, че е бил с друг, а не с него и от там идват всички тези драми! А замисляли ли сте се, че е много по-важно кого обича, в кой е влюбен, а не с кой си е направил кефа за някакви там минути! Не мислите ли, че изневярата всъщност може да е много по-болезнена на душевно ниво от колкото на физическо, ако докато е с вас си мисли за друга или обича друга от колкото да обича вас, но да се случи да преспи с друга??? Друг е въпроса, че дори да си имаш човек до теб той не винаги ще е навит за секс, я няма да му се прави, я ще го боли глава или ще е изморен! Освен това може да има неща в секса, които са му много силен фетиш, ала на партньора му да не му допадат и да не ги получава и един ден решава да потърси другаде!
Казах, че не е нещо непростимо. Обаче не мога да приема това, че се приема за толкова нормално нещо. А после като отворя фейсбук и видиш ли ти 1000 статуса от рода на "Всички жени са курви" или "Душата, ако е курва, то пола няма значение" и подобни. Като толкова ти е скучен секса с партньора, който обичаш, ами сподели му де. Нали го обичаш защо трябва да те е страх да споделиш фетишите си с любимия човек. На теб изневерявали ли са?
Ебати педалите.. я се стегнете бе, мислите ли че на някой му пука до толкова за вас? Всяка една връзка е просто взаимен интересен и поредица от решения... Ако си завил наляво вместо надясно на светофара е нямало да се запознаете, ако си казал еди какво си вместо другото е нямало да се харесате.. никой не те харесва по дефолт, следователно винаги може да те отхареса... Сами сте се родили и сами ще си отидите, а какво се случва между началото и края си е лично ваше решение... Имаш ли шанс използвай го, ще се събудиш след време и ще съжаляваш.. Най-дългата ми връзка е 3 години, следващата е (последната ми) 2 години и умирам от яд, като знам какво съм изпускал и за кого и как са ме предавали накрая и как въобще не си е струвало.. с изключение на житейските израствания и уроци от връзките не остава друго освен болка и разочарование... Няма смисъл да е така, на тоя етап си ги слагай на кура, след 30 вече искаш жена дете и стабилност, без да задаваш въпроси на които не искаш да чуваш отговора и съответно не отговаряш на такива въпроси и си гледате взаимния интерес. До тогава нито хората са сериозни, нито отношенията.. Пък и в крайна сметка аз мога да ти обичам душата, но не и тялото к'во толкова.. Ебахти за едно ебане направихте ебати проблема.. челастриш там баткоУ и не ти пука..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Анарчи, тва си е въпрос на личен избор и достойнство. Като ти се челастри, не се хващаш в никаква връзка и си чист пред себе си. Другото си е курвалък.
Чакай кое е курварлък, да си чист като момина сълза, а отсреща да се разцепват да ти изневеряват? И зак'во пред кого се пазиш, пред кого си чист? Като накрая пак си преебан и насран и ореван а на отсрещния не му е пукало...
Идеята ми е, че на наша възраст не трябва да се пазим, въобще даже... Честно казано, взех пример от един колега и направо си им казвам.. спя с теб, не желая друго... its pretty neat and simple, and its working... В момента си имам Kind-of-a-sort-of-a аверка, но тя знае, че се заглеждам и по други и си свалям и други (с цел да ги наеба).. за нея не знам дали ходи, но и да ходи би ми било все тая... В крайна сметка сме на по 20 и няма да се женим, я... Кой с кого спи е все тая.. нали има кой да ми направи супа като съм болен.. И не е като да се държа лошо с нея.. Напротив.. екстра си е всичко... Просто на тази възраст ми трябва жена, която да не ми показва ник'ва привързаност, да не ми обещава нищо и да не мисли по-далеч от утре.. Според мен (за сега) т'ва си е най-добрият вариант и съм pretty much happy.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Бошлав работа.
педали.
Dr. Gregory House
Пред самият себе си си чист. На мен не ми е проблем да нараня някого, правейки нещо, което считам за редно. Не виждам нищо редно в изневярата, обаче.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
И в последствие да му кажеш...
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Анархи, точно онзи ден с теб си говорихме за лоялност. Не ти отива на вратовръзката да говориш такива неща. Не за друго, ако си в няква връзка с някого, без значение дали го обичаш, дължиш му поне това - да си лоялен и да не го нараняваш. Ако сте се разбрали да чукате, окей да си го вадиш. Ако сте се разбрали, че е несериозно, пак окей да го туряш тук и там. Ма не е хубаво да го правиш спрямо човек, където е бил с теб в тежки моменти или където се надява на едната вярност от теб. Дори да не обичаш човека, дължиш му поне малко това да му пазиш чувствата от рани.
квак
Значи виж ся, ние говорехме за хипотетично сериозно отношения.. колко сериозни може да бъдат следните отношения..
"Аз: Отивам да купон, ще чукам (Рандъм женско име например Ивона), ще се прибера утре.. чао"
"Тя: Добре, забавлявай се (Аз: тук не ми пука дали я боли или не)
Ако на сутринта е с мен, си е нейн кръста да го носи не мой, казал съм, избира да е с мен... Съответно ако видя, че мадамата ама наистина си струва, а Тори trust me, those are few... Няма да го правя, или просто ще я навия за няк'ви суинг работи ако чак пък толкова много ми се кове друго... Но честно казано в нек'ви парцалени връзки по месец два, дето са супер лежерни и несериозни не виждам нищо лошо да ковнеш нещо чуждо, при условие че в (няк'ви рандъм проценти например) 70 % от случаите някой друг ти кове твоето... Тоест твоето кове чуждо.. все тая, схвана..
Не мога да възприема на сериозно човек под 20 (вече), странно ми е, мисленето им (впрочем на 22 съм лел) ми идва леко детински и ме натоварват... не мога да го обясня, 5 сериозни връзки имам зад гърба си.. и видях, че колкото и да си лоялен и верен и к'во ли не, накрая пак ти се качват на главата и те правят на гъз за нищо.. Поне си живей.. живота... Ще имам претенции към човека, когато реша, че желая... До тогава не дължа на никой нищо и никой не ми е длъжен. Соре, its just my things.
Dr. Gregory House