.
Затворена тема
Страница 233 от 300 ПървиПърви ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 801 до 5 825 от общо 7495
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Тз, знаят, че съм заета.
    Като помагам - take it, че после съм си набила камшика другаде.
    Нямам нужда да карам някого да се чувства зле, че не знае.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Няма по-хубаво нещо от това да се разболееш 9 дена преди бала си. ^^

Мега фен Аватара на tori
    Нямаше от какво толкова да ме е страх, защото всичко мина значително по-добре от очакваното. Все пак не стана на моята, което е тъжно, защото наистина не ми се занимава повече и нямам нерви въобще. Нищо няма да излезе, не ми се губи време повече. Може би ще се натисна още мъничко колкото от хорски срам и заради тва, ме съм обещала пък дължа поне това да си спазвам обещанията. Все тая, и в по-големи лайна съм се намирала. :ддд
    квак

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Както и да е. Рядко се гордея с нещо, но днес се гордея , че изпратих човек вкъщи по-спокоен и не-мразещ се, и притесняващ се, както съм била аз.
    Браво. Твърде малко (български) ръководители постъпват така.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Браво, Номи <3

Състоянието ми се влоши рЕзко последните два дни, тъкмо навреме, та да е по-пълноценна визитата при леля доктор. И също така ми се спи супермного цял ден, трябваше да съм си легнала преди 3 часа и щеше да е чудесно, но вместо това реших да търся някви неща, които така или иначе не мога да осмисля в момента. Well done, Ewok.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Начи, преди 3 месеца казах на шефа ми, че нямам време за един проект и решихме wireless-a да го вземе колега, аз да остана само firewall (което е неписано правило, че ще съм айляк + само 3ма работим на този тип файъруоли)
    Ко става, направих си firewall-a , обаче wireless-са напълно до никъде, и нямам идея какво става, само знам, че клиента ни чака до 8 тяхно време на място да тества
    Ок, направих и останалото, и му показах как (той няма вина, страшно е първите пъти като го правиш), което отне 4 часа плътно главоблъсканици, защото е много като количество и като сложност.

Сега, моралът от историята.
    Преди 1г 6м имах един старши. Много ме беше страх да го питам нещо, защото много ме респектираше колко знае и той вечно беше потресен, като някой не знае колкото него. Ама от страх накрая 2 пъти ми се налага просто да го викам да идва да помага, защото не можех да се справя за времето което имах.

Година и половина по-късно - старшия го няма, слагат ме старши на всеки проект, само дето не искам хората да ги е страх от мен и да се чувстват като провали (както аз се чувствах)
    Вместо да си измия ръцете (както за съжаление видях др колега да прави тази седмиза и само критикува другите, а самият той е зелен ... да), хванах и показах на момчето какво да направи, останалото го довърших, поех и комуникацията, оправихме всичко и му казах, че вс е наред - набързо му разказах как съм била точно така преди в началото, и че са ве спасявали. И да не си легне с лошо настроение, а да бяга да спи и да яде, и даже утре ще направим част от нещата заедно да гледа.
    И при всеки проблем, си bypass-вах firewall-а за да сме сигурни, че не е той проблема - общо взето днес направих всичките неща, които никой не ги е правил за мен в подобна ситуация.
    И се замислих, че тези хора, които постъпват по друг начин (т'ва не е моя работа и аз мойте неща съм си ги направил, сори), явно още не са яли дървото или са забравили какво е чувството.

Както и да е. Рядко се гордея с нещо, но днес се гордея , че изпратих човек вкъщи по-спокоен и не-мразещ се, и притесняващ се, както съм била аз.
    Евала. Хубаво е на човек да не му растът ушите правопропорционално на поста, който заема в дадения момент.

Стига след това мило отношение да не си и помисли нещо. Разбира се ако и ти не желаеш де...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Няма по-хубаво нещо от това да се разболееш 9 дена преди бала си. ^^
    по-добре така, защото можеш да си здрава до бала
    9 дни са много време :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Rakshy
    quote of the day:

No thief, however skillful, can rob one of knowledge, and that is why knowledge is the best and safest treasure to acquire.
    L. Frank Baum
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Надал е в убийствена форма.
    А аз се чувствам като парцал.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Само ще кажа, че понеже не легнах когато трябваше (11), като легнах в 1 и нещо не успях да заспя, въртях се до 2 и в крайна сметка се отказах. Излязох навън с идеята да свежна малко, но половин час след като отидох в градинката, се заприбираха хората и се наложи и аз, не ми се стоеше сама. В крайна сметка откарах брайзвайку до към 4 и нещо и май заспах към 5.
    Поуката, деца, е като ви дойде времето за сън се възползвайте, че не се знае кога пак ще стане.
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Banned Фен
    АКо сте във връзка с жена от дълго време, вероятно вече са ви изневерили по някакъв начин без да сте разбрали, както сега обяснявам на един приятел.. Ако знаехте как функционира жената природно, нямаше да й вярвате и да й давате силата да ви нарани, защото ще знаете какво да очаквате, вместо да ви идва от небето.. Какви са причините да ви изневерят ?

1. Биха изневерили, защото им е скучно
    2. Биха изневерили, защото не им се обръща достатъчно внимание, дори и ако наистина мъжа е зает с работа да й осигурява по добър начин на живот.. Мда.
    3. Биха изневерили, защото другия просто има по хубави гени
    4. БИха изневерили на емоционална основа
    5. БИха изневерили за тръпката да изневерят
    6. Толкова добри лъжци са, че дори аз дето се старая да съм буден, разбирам за някой работи след акта, макар принципно да усещам нещата от рано
    7. Повечето вярват, че могат да се измъкнат с деянието и обикновено нямат скрупули, че са го извършили

Това са малко от причините, който сега се сещам, но има още ДОООСТа ако се позамисля още.. Причината да бъдете наранявани е, защото си набивате филми, че вашата връзка е "специална", а вашите чувства реципрочни, което не може да бъде пълна реалност независимо колко специален е човека, просто не функционираме на едно ниво, като радио в различни честоти и после хоп нещо се обърква и разбирате колко "специална" е тя Хей даже един път си намерих приятелче така тя ми изневери с него и после й изгорих всички дрехи, а обувките ги оставих на кучето да се порадва и вместо да си го изкарвам на мъжа дето и без това беше озадачен, че има приятел, се съюзихме й и го турихме задружно двамката на 2 фронта и тя е единствената губеща Пък и какво е виновен той.. сърби го иска се почеше, тя немое си затваря краката мастията, кат катинар роднина е, всеки втори ключ пасва.. Пък и да не беше той, щеше да е някой друг, все пак проблема не е мъжа а магистралата...

Предполагам повечето ще си кажете, че вашата връзка е специална въпреки всичко, но хей вероятно вашата перспектива е по вярна от милиони случай доказващи обратното емпирично и освен това науката обяснява защо някой неща се случват ако се поразровите, но нее.. Вашото ангелче не е способно на това.. Еххх но и аз обичам сейр, особено ако съм си казал мнението
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 08:30

Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    АКо сте във връзка с жена от дълго време, вероятно вече са ви изневерили по някакъв начин без да сте разбрали, както сега обяснявам на един приятел.. Ако знаехте как функционира жената природно, нямаше да й вярвате и да й давате силата да ви нарани, защото ще знаете какво да очаквате, вместо да ви идва от небето.. Какви са причините да ви изневерят ?

1. Биха изневерили, защото им е скучно
    2. Биха изневерили, защото не им се обръща достатъчно внимание, дори и ако наистина мъжа е зает с работа да й осигурява по добър начин на живот.. Мда.
    3. Биха изневерили, защото другия просто има по хубави гени
    4. БИха изневерили на емоционална основа
    5. БИха изневерили за тръпката да изневерят
    6. Толкова добри лъжци са, че дори аз дето се старая да съм буден, разбирам за някой работи след акта, макар принципно да усещам нещата от рано
    7. Повечето вярват, че могат да се измъкнат с деянието и обикновено нямат скрупули, че са го извършили

Това са малко от причините, който сега се сещам, но има още ДОООСТа ако се позамисля още.. Причината да бъдете наранявани е, защото си набивате филми, че вашата връзка е "специална", а вашите чувства реципрочни, което не може да бъде пълна реалност независимо колко специален е човека, просто не функционираме на едно ниво, като радио в различни честоти и после хоп нещо се обърква и разбирате колко "специална" е тя Хей даже един път си намерих приятелче така тя ми изневери с него и после й изгорих всички дрехи, а обувките ги оставих на кучето да се порадва и вместо да си го изкарвам на мъжа дето и без това беше озадачен, че има приятел, се съюзихме й и го турихме задружно двамката на 2 фронта и тя е единствената губеща Пък и какво е виновен той, сърби го иска се почеше, тя немое си затваря краката мастията, кат катинар роднина е, всеки втори ключ пасва..

Предполагам повечето ще си кажете, че вашата връзка е специална въпреки всичко казано
    Викаш те мъжете никога не изневеряват? НИКОГА и никой!!! Пък бившото ти гадже е едикаква си, защото си го била сложила с приятеля ти пък...той пича същинското ангелче викаш. Присърбяло го онази работа, неможал да си удържи гащите и....взел та го мушнал на гаджето на заухавия си приятел женомразец. Той така и така се знаело, че ще обвини нея и единствено нея за цялата ситуация. Нищо, че докато са си пили биричката двете приятелчета онзи може и пръв да е започнал да и бърка в гащичките с поглед и със свалки. Но нали е мъж и е пич. Гадната курва е виновна за всичко...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Викаш те мъжете никога не изневеряват? НИКОГА и никой!!! Пък бившото ти гадже е едикаква си, защото си го била сложила с приятеля ти пък...той пича същинското ангелче викаш. Присърбяло го онази работа, неможал да си удържи гащите и....взел та го мушнал на гаджето на заухавия си приятел женомразец. Той така и така се знаело, че ще обвини нея и единствено нея за цялата ситуация. Нищо, че докато са си пили биричката двете приятелчета онзи може и пръв да е започнал да и бърка в гащичките с поглед и със свалки. Но нали е мъж и е пич. Гадната курва е виновна за всичко...
    Изневеряваме разбира се, но нашите причини са по... физически, тоест просто не ни се задоволяват нуждите и затова, пък при жените има просто повече причини поради който го правят и следователно шанса да се случи е по голям.. Той не е знаел, че си има приятел, защото тя му е казала, че си няма, пък дори и да ме лъже тя си е отворила краката нали ? Какво да го обвинявам него лично.. Ако не е той, ще е някой друг.. Дори 100 човека да пита и 99 да кажат Не 1 да каже Да и изневярата се получава.. Тя е искала да изневери по някаква си причина и е невъзможно да очаквам от абсолютно всички мъже да казват Не и да уважават факта, че си има приятел, а тя също едва ли парадира с това и дори женените махат пръстените си .. Мъжа ухажва, жената допуска до сексуалния акт, тоест тя трябва да поеме повечето отговорност за изневярата... Кое му е толкова сложното да го разбереш... Да обвиняваш мъжа е като да обвиняваш резачката, че ти е отрязала краката... Нали някой я управлява ....

Няма ангели, но човека поне ми се извини и постъпи почтено, той също се е надявал да се получи нещо и е глупаво да се бием ние, заради курвалъка на някоя си.. Каквото да й бях казал, нямаше да има значение, но знам, че ако унищожа нещата, който обича ще я заболи 10000 пъти повече от каквито и думи да формулирам, затова и така направих(една солидна част от парите за тях са мой, щот съм щедър, а тя неблагодарна и в моя дом), а той така я изложи пред нейните приятели, че репутацията й на курва й стана като прякор, тоест всичко е шест и на всичкото отгоре и бях заявил, че не разсъждавам като другите мъже и тя пак.. Еми печката гори и не и пука, дали някой ще се изгори на нея
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 10:57

Днес май пак видях частта на поговорката: "По дрехите посрещат...."

Засякох се в центъра с едно малко цигане момче.Попринцип си е доста нагличко и си ти говори някакво нахакано без да се съобразява от възрастта ти. Но то попринцип ме засичаше или на работата миналата година или,когато сме тръгнали на село да работим и все ме виждало с разни анцузи и платненки често и оцапани с разни бои или други гнязове.
    Днес ме засича,а аз някакъв такъв подстриган,с брада на един ден,прилепнала тънка фанелка покриваща част от китките ми,дънки и единият джоб надут яко на квадрат от личната карта и телефона ми и смърдящ на Стрейт. Толкова стъписано не бях го виждал туй дИте да ми говори....
    Малко като миналата година дето едната колежка около моите години един път ми разправя: Абе искам да те питам нещо. Ти защо във фейсбук си по-хубав отколкото тук. Не че си грозен,но във фейсбук си по-хубав? Казвам и: Ами вероятно,защото във фейсбук съм бая по изтупан и с официални дрехи за разлика от тук....

Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    Изневеряваме разбира се, но нашите причини са по... физически, тоест просто не ни се задоволяват нуждите и затова, пък при жените има просто повече причини поради който го правят и следователно шанса да се случи е по голям.. Той не е знаел, че си има приятел, защото тя му е казала, че си няма, пък дори и да ме лъже тя си е отворила краката нали ? Какво да го обвинявам него лично.. Ако не е той, ще е някой друг.. Дори 100 човека да пита и 99 да кажат Не 1 да каже Да и изневярата се получава.. Тя е искала да изневери по някаква си причина и е невъзможно да очаквам от абсолютно всички мъже да казват Не и да уважават факта, че си има приятел, а тя също едва ли парадира с това и дори женените махат пръстените си .. Мъжа ухажва, жената допуска до сексуалния акт, тоест тя трябва да поеме повечето отговорност за изневярата... Кое му е толкова сложното да го разбереш... Да обвиняваш мъжа е като да обвиняваш резачката, че ти е отрязала краката... Нали някой я управлява ....

Няма ангели, но човека поне ми се извини и постъпи почтено, той също се е надявал да се получи нещо и е глупаво да се бием ние, заради курвалъка на някоя си.. Каквото да й бях казал, нямаше да има значение, но знам, че ако унищожа нещата, който обича ще я заболи 10000 пъти повече от каквито и думи да формулирам, затова и така направих(една солидна част от парите за тях са мой, щот съм щедър, а тя неблагодарна и в моя дом), а той така я изложи пред нейните приятели, че репутацията й на курва й стана като прякор, тоест всичко е шест и на всичкото отгоре и бях заявил, че не разсъждавам като другите мъже и тя пак.. Еми печката гори и не и пука, дали някой ще се изгори на нея
    Това,че мъжа е с ключа,а жената с ключалката едно на ръка. Но това,че мъжа като изневерявал било по по по малко вина,защото бил мъж...това са пълни глупости. Често мотивите на жената не се различават особено от тези на мъжа. Ти и обяснявай в лицето като тук на нас колко по нисшо същество е,защото е жена пък после се чуди защо я е порнал някой,който я е имал дори не за повече,а просто за равна. И едната и другата неспособност да си задържиш гащите върху половите органи е еднакво осъдително,а често и двамата във връзката са виновни. Другото са глупости. Не живеем в Арабските държави и харема не е приет като нещо естествено тук все пак. А от така "модерните" връзки наречени отворени връзки направо пък ми се повръща...

Banned Фен
    Това,че мъжа е с ключа,а жената с ключалката едно на ръка. Но това,че мъжа като изневерявал било по по по малко вина,защото бил мъж...това са пълни глупости. Често мотивите на жената не се различават особено от тези на мъжа. Ти и обяснявай в лицето като тук на нас колко по нисшо същество е,защото е жена пък после се чуди защо я е порнал някой,който я е имал дори не за повече,а просто за равна. И едната и другата неспособност да си задържиш гащите върху половите органи е еднакво осъдително,а често и двамата във връзката са виновни. Другото са глупости. Не живеем в Арабските държави и харема не е приет като нещо естествено тук все пак. А от така "модерните" връзки наречени отворени връзки направо пък ми се повръща...
    Така е аз съм виновен, че ми е изневерила, че живееше у нас, че се хранеше с неща, купени с мойте пари и не некви евтини шпекови салами, а хубава храна, че й вдигнах класата и статуса в живота, без да заслужава иначе Еднаква е вината за изневярата Еми изхвърлих я кат мастия и още ме е кеф, повече от всичкия секс, който съм правил с нея, защото накрая аз излязох отгоре Не мразя жените, както не мразя лъвовете, че ще ме изядат, както не мразя кактуса, че ме боде, както не мразя копривата, че ме щипе, както не мразя настинката, че ме хваща.. Това са просто натурални неща в природата и омразата нищо не би променила и затова не мога да мразя жените, но мога да мразя постъпките им към мен, това мога да променя или поне да ги накарам да съжаляват, че са си играли с мен, а иначе третирам всеки както заслужава и ако ме третира добре и аз ще ги
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 11:28

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^^ някой там, резонно се изказваш
    + да не генералириам, но жените са по-picky, ако не им пусне гошо, няма да ходят при пешо, ще си седят на сухо.

Ouroboros,мн его, много нещо, имал си пари - дал си, да зарадваш човек до теб, никой не те е карал да го правиш и не можеш да очакваш нищо в замяна.

Всеки може да каже колко много се е жертвал, приеми го, че е охладняла към теб, изневерила е, ти си я оставил след това - историята приключва, учите си уроците.

Т'ва много едностранчиво звучи, тя черна, ти светец, винаги ни се иска да сме дали вс от себе си, и да е постъпено несправедливо спрямо нас, уви сами си го правим
    Последно редактирано от NomNomNom : 05-16-2017 на 11:32
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Фен
    ^^ някой там, резонно се изказваш
    + да не генералириам, но жените са по-picky, ако не им пусне гошо, няма да ходят при пешо, ще си седят на сухо.
    Ще генерализирам, но с право.. Жените имате две природни потребности като търсите партньор:
    1. Да има хубави гени и да е сексуално стимулиращ
    2. Да бъде добър в набавянето на ресурси и въобще в манипулацията на света около него
    Рядко се случва мъж да е перфектен и да е на високо ниво и в двете, освен това по време на овулация вие сте привлечени сексуално към по мачо красавци, пък през останалото време търсите някой, който да се грижи за вас, тоест ако сте избрали някой, който е добър партньор, но не е генетично по вашите вкусове, шансовете да му изневерите с някой хубавец са по големи.. Също противозачатъчните блокират вашата способност да надушите генетичния код, на партньора си, а той трябва да е противоположен на вашия, според природните закони, иначе като ги спрете хапчетата, ще почне да ви намирисва на неприятен, щот когато една жена е в симулирана бременност търси хора с по близък генетичен код до нея или роднини, защото има нужда от повече грижа, което е логично

После идват емоционалните, че не ви обръща внимание и тем подобни причини, който са също валидни.. Няма случай, където вечно да можеш да угаждаш на жена, освен ако не я задържиш до след 40, когато губи своята сексуална цена на пазара(даже по рано, зависи от качеството гени), тогава никои не я иска и ако е умна ще си седи на гъза
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 05-16-2017 на 11:40

Хора, имам проблеми с гърба, преди месец се изнесох на квартира и леглото, на което спя е много твърдо. Според вас има ли смисъл да си взема топ матрак като тези, които ги предлагат тук: http://www.dormeo.bg/top-matraci ???

За жените ли Номке?

PathToOuroboros и твоята както я изкарваш си си я купил просто. Нищо чудно и само заради парите да била с теб.
    Аз нямам подобни проблеми нито с парите,нито....с жените....

Иначе да,не обичам да генерализирам. И жени има,които ако Гошо не им пусне или просто са се скарали и им е много тъжно или най-малкото искат да му направят напук ще ходят при Пешо. Има и мъже дето не могат да си го задържат в гащите.

Бил съм свидетел на "мъж", който постоянно изневерява на гаджето си и си хваща други като му писне,а като се разкара със другите пак и прави мили очички обяснявайки и колко я обичал и тя се връща при него. Прави я на парцал,но странно защо тя тичка ли тичка по него като и подсвирне доволна,че отново и е обърнал внимание. Плюе го,плюе и неговите,а когато му писне от другите и и подсвирне тича при него с влажен език и трептяща опашчица. Ако си гледал София Ден и Нощ героинята Зара беше такова персонажче спрямо Дани. Ако си го гледал може да видиш там и образа на една пълна мъжка проститутка наречена Марио дето единствената и цел е да се прави на влюбен,да прави мили очички и да чука всичко дето има дупка между краката. Ако може по две,три на веднъж още по-добре. С гаджетата са бонус. Особено ако са гаджета на Дани.

Познавам също и другата крайност. Една девойка дето ми обясняваше как вярвала в любовта страшно много и не изневерявала. А си имаше гадже,което твърдеше,че обича от друг град,когато пред очите на мен и братовчедите ми си изтърга сливиците с някакъв непознат дето започна да и пуска свалки и да я кани на танци в едно заведение. Едвам я отлепихме от него. Пък навън започна да го храни пред нас като вече го нямаше колко непохватен бил и как щял да я задуши. На другата седмица като дойде се омрънкваше на братовчед ми колко гадно и мизерно се чувствала и каква тъпотия била направила. Колко била проста заради постъпката си. Ами мисли с тая кратуна овреме бе.

Друга пък на една вила омъжена и с дете. Мъжа и не беше с нас.Пред нас се правеше в началото на много високо интелигентна. Говореше ни за книги и песни,че даже и против изневярата и хранеше интелигентно интелигентно всичко що е курва. Хем си беше хванала тъпкач от интернет и си го беше довела,хем пред него с мен само кокетничеше и видимо флиртуваше (аз си мислех,че е мъжа и и леко се стягаш,защото си беше едричък ) и за капак като ебача и си тръгна и се понапи в ритъма на танца хвана брат ми за оная работа пред очите на гаджето му,с които се водеха много добри приятелки и бяха живяли в един блок.Друг е въпроса,че почти гола се съблече. И накрая пред мъжа и детето и ни лук яла ни лук мирисала като дойдоха. Което не значи,че трябва да се генерализира само за мъжете или само за жените. Във всяко стадо има мърша и е въпроса да намериш читавото....
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-16-2017 на 12:09

Според мен в основата на изневерите стои обвързването с неподходящия човек. Отначало всичко е перфектно - секс, страст, емоции, но после като разберете, че не си пасвате/вече не сте си интересни и неизбежно започват да се търсят заместители.

Дали и как ще го направиш много зависи от характер, принципи. Ако си имаш някой, който те удовлетворява напълно, също не би го направил.

И двата пола изневеряват, и при двата пола могат да се намерят оправдания. Няма по-грешен и по-малко грешен пол, до човека е. Жените обикновено се опитват да е по-дискретно, което не променя факта, че го правят.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Според мен в основата на изневерите стои обвързването с неподходящия човек. Отначало всичко е перфектно - секс, страст, емоции, но после като разберете, че не си пасвате/вече не сте си интересни и неизбежно започват да се търсят заместители.
    Това е може би второто нещо във връзките от което ме е най-страх...

Дали и как ще го направиш много зависи от характер, принципи. Ако си имаш някой, който те удовлетворява напълно, също не би го направил.

И двата пола изневеряват, и при двата пола могат да се намерят оправдания. Няма по-грешен и по-малко грешен пол, до човека е. Жените обикновено се опитват да е по-дискретно, което не променя факта, че го правят.
    Да,а най-доброто е....аз не искам да му кажа,защото ще го нараня...
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-16-2017 на 12:27

Това е може би второто нещо във връзките от което ме е най-страх...
    Кое е първото?
    Welcome to the Jungle...

Кое е първото?
    Да не остана сам и без подобна любов в старините си.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    На работа съм и си убивам времето тук... В перфектно настроение съм и се чух с тъпака...и се изнервих,но и зарадвах...Баси ужаса дева и овен... :Д :Д :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си