- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да, смейте се на мой гръб...
Шуши, от теб най-малко съм го очаквала.![]()
Намирам го за сладурско, дгд папугай
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
#когато-ветеринар-говори-за-физика
#когато-неизвестна-селска-батка-говори-за-физика
#когато-ченге-говори-за-физика
Давайте пичове, вие ще оправите света!
#когато-някой-говори-за-нещо-което-не-разбира
Този път не!
Това не е нищо ново.
За Пигмалион чувала ли си?!
Извинявай, но ти не си ли така постоянно?!
Личи ти, по това колко си раздразнителна!
А ти какво оплождаш бе, секс0ален лъФ?
Кенефа у вас ли? Внимавай да не забременее, че не ми се мисли какво ще се роди оттам!
Много хубаво го каза! Браво Трънчо
!
Само не забравяй, че това се отнася и за теб!
Като цяло това, че нашето развитие отдавна е приключило е пълна глупост. Има история за някакво патентно дружество преди няколко века, което затворило врати поради изказаната от него причина, че човечеството вече е достигнало върха на своето развитие и вече няма какво да се измисля или да се открива и затова нямало и вече какво да патентоват. Относно скоростта на светлината и далечните разстояния. Все някога може да се измисли и приложи принцип за телепортацията и машина за това и/или за огъване/пречупване на времепространството.Или просто да се открият "тунели" за това. Все пак някога са смятали пък, че от скоростта на звука по-голяма няма, но вече я подминаваме със свръзвуковите самолети.Отделен въпрос е че и някога разни авторитети са се присмивали и са казвали, че човека никога няма да полети във въздуха, защото машина по-тежка от въздуха нямало как да се издигне над него. Та да, за скоростта на светлината.В момента нейната скорост за нас е най-голямата във Вселената и тя няма как да се надмине от частици с маса. Може само да се доближи до 99.99% Наскоро обаче гледах по Дискавъри епизод от поредицата Геният със Стивън Хокинг. Там си правеха експерименти с разни доброволци на базата на открити вече неща.И какво се оказа във връзка със скоростта на светлина. Светлинната скорост всъщност била доста бавна за мащабите на Вселената. Знае се че светлината достига от Слънцето до Земята за 8 минути. Съкратиха мащаба така, че от импровизирана Земя със същия мащаб, която беше колкото длан до импровизирано Слънце с големината на транспортен балон и разстоянието между тях излезе около 200-300 метра или нещо от тоя сорт от едното до другото. Пуснаха хората да стигнат от Земята до Слънцето за 8 минути. Оказа се че с такъв мащаб хората успяха да изминат това разстояние за 8 минути със скоростта на бавно ходещ пешеходец.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-19-2017 на 18:43
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
хухуаухаухауха
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
a+
Не съм чела много дискусията, но кога очакваме новия сезон?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
16 юли ако не се лъжа.
едит: Да, 16-ти е за американците, за нас 17. ;д
17 ще е при нас
Dr. Gregory House
http://www.obekti.bg/chovek/multitas...a-bde-i-bolest
да си знаеш, не само спин и хепатит има на тоя свят
не мисля, че е болест :д
нито че е толкова вредно
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Денят за мен е толкова хубав, а на всичките ми близки светът им се сгромолясва...Аз...не знам как да помогна.За нито едно от трите неща...