- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
САМО вика, 99,99% от 100% САМО ли е бе глупи?
предлагам ти да си разкажеш съня
друго не ти остава
да го сложа за всеки случай
http://www.az-deteto.bg/kakvo-e-svet...4355/view.html
Последно редактирано от LoadRunner : 05-19-2017 на 19:06
"Търсим хора в София с кръвна група B отрицателна, доста е спешно, даряването се прави в НЦ по Трансфузионна хематология.
телефон за връзка: 0888444757
Моля Ви, помогнете на момчето!"
~~~~~~~❋✿❋~~~~~~~
Колко съм несъобразителен. Надявах се след писанията все пак да не си такъв олигофрен какъвто изглеждаш на пръв поглед. А сега тъпунгерчо вземи та се ограмоти до каква скорост се засилват частиците в Големия Адронов Колайдер. Та красавецо тук говоря за частици само. Дишай спокойно. Скоростта на най-бързият човешки космически кораб все още е доста далеч от скоростта на светлината. И понеже съм добър ще ти дам още малко подсказки да се ограмотиш малко щом те интересува. По въпроса за многото енергия. Поинтересувай се за антиматерията, колко енергия може да даде, колко е синтезирана и как евентуално може да се транспортира. Ще ти дам едно жокерче. За момента от антиматерията е синтезиран само...антиводород. Защо? Ще те оставя сам да разбереш. Нали си голям капацитет. Поинтересувай се и от бозона на Хигс и полето на Хигс и защо без тях масата на веществата би трябвало да е около 3% от цялата им маса. Стига толкова жокери гусин умник отдавна спрял развитието си...почти като цялото човечество. Нали така беше?
Edit: По въпроса за кръвната група. И аз и брат ми още не знаем каква точно сме.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-19-2017 на 20:22
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Гледах оценки и се замислих
Диапазонът на отличен е 0.5 ( от 5.50 до 6.00)
На другите оценки е 1.00 (0.99) - например 5.49 - 4.50 мн добър
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хехе, и 1 съм имал, за подсказване
или за преписване беше
след 9 клас дори бележник не съм си купувал
По въпроса с книгите - съгласна съм, че дан браун не струва. Но е въпрос на вкус, предполагам. Не съм чела "песен за огън и лед", но сериала ми е оставил много лошо впечатление. Зарязах го на 4-ти сезон. А аз обикновено не зарязвам нищо, колкото и кофти да е. Фентъзито е жанр за губене на време. Лично мнение. Няма лошо. И аз прибягвам до такава литература понякога. Смислени книги са класиките на франция, англия, русия(!) + някои американски автори (хемингуей и фицджералд).
За кръводаряването съм чула, че не изсладват кръвта (или поне невинаги, предполагам). Тези хора трябва да носят наказателна отговорност. Знам за случаи със заразени. В българия кръводаряването е крайна мярка, защото може да си докараш нещо дори по-лошо. Аз си самоизследвах кръвната група, но не си знам резуса. Предполагам е като брат ми, защото имаме еднакви. Поне го имам за вариант, ако някога ми се наложи :s
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Ива, още едно нещо, за което имаме напълно различен вкус - литература. ;/
едит: Сега видях това за фентъзито и губенето на време - и аз така мисля, макар че има доста интересни нещица.
Последно редактирано от Lilanda : 05-19-2017 на 21:11
Sci-fi & fantasy <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
абе, хората, които четете фентъзи и sci-fi, религиозни ли сте?
смисл вярвате ли, че да си религиозен е малко крайно![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ако ни се усмихне късмета, няма да ходим на социален живот. Мен днес ми се усмихна, та съм доволна от което. Може би не заслужава подобно пренебрежително отношение, щото не си изпълнявам съвсем обещанието, но уатевА - давам си срок до понеделник да си изпълня обещанието към мен.
Хубаво е, когато си е тук - колкото и да ме ядосва, много ми липсва като е надалече и нямам с кого да си разменя две думи или с кого да се поебавам за тва къф боклук е. :д
Сигурно утре ще е добре да се хвана и да си почистя/подредя гардероба, че и без друго имам причина, а и трябва да си намеря една хубава рокля, където съм си решила, че ще обличам като ида на бала на братчед си.
Пуша една цигара, дълъг горещ душ и си лягам.
квак
Доживях, Сънчо да ми дава жокерчета
не му се смейте на момчето, малко сте крайни
Последно редактирано от LoadRunner : 05-19-2017 на 22:01
Поздрав с песен Трънчо. Нали така беше?
https://m.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI
А Сънчо за разлика от теб му е интересно да наблюдава както Космоса така и собственият си Космос тъй като в случай, че не си запознат веществата на цялата галактика са съставене от атоми, които пък от своя страна са съставени от протони, електрони и неутрони. Които пък се оказва сякаш са съставени от кварки. Между атомнитте ядра и електроните има такова огромно разстояние, че ако се оплътни някак, човек ще е с размерите на песъчинка,а цялото човечество с размерите на захарно кубче. Поограмоти се малко. Ето ти една новина да не помислиш пак че си измуквам от пръстите:
http://fresh-science.com/99-9999999-...-prostranstvo/
Edit: Забеляза ли колко много си приличат телата ни с Космоса само, че в миниатюрен за нас модел. Не баш и за микроганизмите спрямо нас обаче.
И да Трънчо. Преди да хванеш телескопа и да се вглеждаш в звездите и растоянията между тях, трябва да хванеш и микроскопа и да видиш от какво си съставен ти самия и как функционираш. Така правя и аз със сънищата си драги ми Трънчо (поздрав на Грозния за тоя ти прякор. Точно е набарал жилката) Та да, жокерчета от Сънчо ще получаваш докато не се запознаеш поне отчасти с работата и принципа на действие на LHC.Знам, че ти говорех на китайски. То не може само с уточнения колко е една светлинна година.
И като заговорих за най-големия ускорител в света за който му е интересно ще дам още малко информация хей така, защото съм на кеф. Първите синтезирани атоми антиводород не са синтезирани от LHC, а от предшественика му, американския Теватрон. Той е много по маломощен от LHC. LHC може да ускорява на две скорости водородни атоми.С мощност 7 TeV (тераелектронволта) и максимална 14 TeV. Може също на по-малка скорост от 99.99 от скоростта на светлината да засилва оловни йони. За него в Женева има собствена електроцентрала, която може да захранва немалък град.Преди да дойде неговия ред в засилването на скоростта има още два етапа. Той е свързан с още един доста по-малък ускорител на частици, който пък от своя страна е свързан с един още по-малък, където и всъщност са разположени инжекторите за пускане на водорните лъчи от атоми. Вече е готов и първия линеен ускорител в света. Поне така казаха наскоро по новините. Иначе за бъдещ такъв знам от преди няколко години. Въпросния ускорител щял да е много по-мощен от LHC и доколкото знам щял да работи и с негова помощ. До към 2020-2021 двата щели да бъдат свързани в един общ цял ускорител на частици.
Отплеснах се малко май...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-20-2017 на 06:39
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
А ето за тия дето се оплакваха от режима на топлата вода в София. Човека си е направил собствено 25 литрово бойлерче само с помоща на бидон, бързовар, маркуч и подръчни материали.
http://www.news33.eu/Natsiya-tehnich...a-toplata-voda
О боже Жоре пич си ама представи си..
Никой не ти чете ферманите.. щом чак мен почна да изнервяш ;д
темата за астрофизика я приключихме вчера...
Всички тук може да си мерим пишките кой колко знае, but for all we know, each of us can just google shit up and post them.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Цецо, ти си гледай форумните мацки пък моите фермани ги остави. Всеки с отклоненията си...
Иначе аз няма как да съм по 24/7 в тая тема и да следя кога ще си пишете за астрофизика за да ви хвана точния момент, като не сте свършили пък и Трънчо малко ме издразни с високопарието си...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-20-2017 на 07:28
Деба каква слава ми се носи ;с
Dr. Gregory House