.
Затворена тема
Страница 256 от 300 ПървиПърви ... 156206246252253254255256257258259260266 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 376 до 6 400 от общо 7495
    Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^ ходи в някой бежански лагер, адаш.

lol. колко неуместно от моя страна, сори.
    По никакъв начин не са ми виновни, пък и не ми се лежи като че съм убила хора.

НЕ ХВЪРЛЯЙТЕ камъни - ебавам се. Калм даун бичез.
    квак

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Chrysothemis Виж мнението
    Защото средностатистическият човек е продукт на средата си.
    успех и с това.

съжалявам, че истината не ти изнася. изводите ти за моята скромна личност са грешни. ако животните можеха да говорят, щяха да потвърдят, така де и двама-трима човека също могат. не знам кой е Паулу Коелю.

/само тори ми разбра шегата, може би 'щото е безчувстена кучка, която въпреки това се занимава с медицина.
    Последно редактирано от pandabear : 05-23-2017 на 14:41

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Няма да взимам страна
    Само минавам да вметна, че хрисотемис/ифигения/да не й назовавам и 3тия ник, да няма драма) има проблем с:
    - вечно оправдаване на всеки, без да поставя здравословни граници
    - жертвеност (жертва е на х или сестра и е жертва на у, пък родителите не иска да ги тревожи, защото са жертва на z)
    Т.е. няма ясно дефинирани представи за граници, роли и отговорности според ролите - и вечно има някакво "чудовище" в разказа.
    Звучи сякаш чувстваш огромна вина

По темата - как е proxy war на нашенски, на сръбски е посреднически рат , при нас трябва да е посредническа война?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    /само тори ми разбра шегата, може би 'щото е безчувстена кучка, която въпреки това се занимава с медицина.
    Тихо, че ся ш излезем ебахта у боклуците, където са типични средностатистически докторя, ламтящи само за пари и слава. :дд
    квак

истината е по средата.
    да можем да допускаме другите до себе си без страх е едно. и е хубаво, да. да можем да приобщаваме желаещите в обществата ни без параноя.
    но пък съвсем да не отстояваш абсолютно никакви принципи - съвсем друго. което като че ли се промотира доста активно - приемай, ама безусловно. а не би трябвало на всяка плява да се дава мегдан. трябва сериозно отсяване кой влиза в една държава и кой не, както и всякакъв род курсове по език, култура и т.н.

а защо обикновено терористичните актове са от хора, 2-3 поколение мигранти, е много интересен казус. най-често това са хора, които изпадат в аномия. изолирани са от другите, не са приети много добре (поради различни причини, за някои от които самите те са си отговорни), и такива хора обикновено са объркани и търсят идентичност в прекалена религиозност, което определено изкривява поведението им и ги тика към престъпност и капсулиране.

като мисля за това неизбежно се сещам че всичко е въпрос на морал и на принципи, които са индивидидуални и е хубаво всеки един човек лично да ги изповядва. т.е. някакви традиционни ценности, разбирай християнство. за да отстояваш нормалните неща и да остракираш ненормалните, без обаче да изпадаш в прекален страх и параноя. просто да се прояви твърдост в принципите. за да има ред и да продължава културата и да могат да се асимилират прииждащите групи и да е реална и възможна интеграцията им - ама наистина. а и това ще рефлектира и на политиката.

не може да се опитваш да вкараш държавата в този процес, поне не и изцяло, тя не може да върши това вместо обществото. не и ефективно. иначе това неизбежно води до контрол, следене (рано или късно и на собствените поданици) и съответно "национал-социализъм", от което някои тук се опасяваха. или обратното - ще налага политики за приемственост, които създават излишно напрежение и изкуствено противопоставяне.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Цял ден ми върви на скандали, ще избия някого.
    ^ ходи в някой бежански лагер, адаш.

lol. колко неуместно от моя страна, сори.
    аххахаха
    бахти лафа

Мега фен Аватара на anonymous908491
    всички тук май наистина не осъзнават главната причина за всичко
    ако лице от н народност дойде в страната ми да хвърля бомби
    без проблем ще живея в държава н 20 години и някой ден ще пусна бум на голям стадион

държавния тероризъм и лицеменрието на краварите и всички смятащи се за развити държави е довело до това
    не може някой да реши да ме демократизира и да се сърди, че му режа главата в някой момент
    лицемерие е да ревете за 20 човека, а за 2000 да не ви пука, щото са далеч от вас/всъщност тия 2000 са на по-близко/
    лицемерие е да изберете идиот да ви води държавата, идиотът да нападне друга държава, а след това да питате защо

пък най-голямото лицемерие на западняците е как подкрепят най-големия терорист и спонсор на терористи в средния изток СА и в същото време да наричат други терористи
    ония ден Тръмп подписа договор за 100 милиарда за доставка на оръжие със СА, да не мислите, че половината от него няма да бъде дадено на терористи и няма да се използва за подобни бум

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Явно имаш връзки с тайните служби, аз не съм толкова запозната.
    по гръб не падаш
    хехехе мяу

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Няма да взимам страна
    Само минавам да вметна, че хрисотемис/ифигения/да не й назовавам и 3тия ник, да няма драма) има проблем с:
    - вечно оправдаване на всеки, без да поставя здравословни граници
    - жертвеност (жертва е на х или сестра и е жертва на у, пък родителите не иска да ги тревожи, защото са жертва на z)
    Т.е. няма ясно дефинирани представи за граници, роли и отговорности според ролите - и вечно има някакво "чудовище" в разказа.
    Звучи сякаш чувстваш огромна вина

По темата - как е proxy war на нашенски, на сръбски е посреднически рат , при нас трябва да е посредническа война?
    А често ли си мислиш за мен. Иначе с предположенията - 0/2. Надявам се, че не учиш психология.

какво лицемерие? къде аз съм написала, че не ми пука за други невинни погубени хора? пука ми, но повече ми пука за т'ва, че не може просто защото "еди коя си сила" ти е хвърляла бомби в държавата (както ти се изрази) в отговор на т'ва ТИ да отидеш, и да затриеш още невинни животни. за т'ва и казах, че т'ва с "всички хора са еднакви навсякъде" е пълна глупост. аз ако отида в Сирия с цел доброволно да помагам на пострадали и страдащи семейства и да "изпълня дълга си" като ги гръмна, баси, и ще бъда ли оправдана?
    Последно редактирано от pandabear : 05-23-2017 на 15:19

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Само минавам да вметна, че хрисотемис/ифигения/да не й назовавам и 3тия ник, да няма драма)
    Аз само минавам да вметна, че третия ѝ ник (всъщност са доста повече от 3, но това е друга тема) е dreamwalker.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    като мисля за това неизбежно се сещам че всичко е въпрос на морал и на принципи, които са индивидидуални и е хубаво всеки един човек лично да ги изповядва. т.е. някакви традиционни ценности, разбирай християнство. за да отстояваш нормалните неща и да остракираш ненормалните, без обаче да изпадаш в прекален страх и параноя. просто да се прояви твърдост в принципите. за да има ред и да продължава културата и да могат да се асимилират прииждащите групи и да е реална и възможна интеграцията им - ама наистина. а и това ще рефлектира и на политиката.
    А защо прииждащите групи да не асимилират заварената култура, както се е случвало неведнъж в историята? Естествен подбор, бейби ;д.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Аз само минавам да вметна, че третия ѝ ник (всъщност са доста повече от 3, но това е друга тема) е dreamwalker.
    Тва да си шизофреник.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

аз ако отида в Сирия с цел доброволно да помагам на пострадали и страдащи семейства и да "изпълня дълга си" като ги гръмна, баси, и ще бъда ли оправдана?
    ти ако отидеш в Сирия и видиш, какво са им причинили твоите политици
    ще се върнеш в собствената си страна и ще направиш бум на стадион

моите политици?

corb, то за т'ва кръстоносните походи не са били нещо лошо

srs

our culture is supreme

papu, баси тъпите манипулативни неща.
    ако трябва да сме съвсем коректни, то трябва да се избиват политици с политици, не да страдат невинните хорица. двупосочно е т'ва

твоите, моите, техните
    да кажем не политици, а твоята държава
    а както и нашите кретени пратиха "демократи" с камуфлаж в техните държави
    така и ние вече сме тяхна цел

Banned Фен
    Нараненото его не зараства, както виждам.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Тва да си шизофреник.
    Бързо забравяш, че трябва да се държиш уважително. Да ти напомня ли.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Недей, че някои не вярват
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    corb, то за т'ва кръстоносните походи не са били нещо лошо

srs

our culture is supreme
    Lalala.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Chrysothemis Виж мнението
    Нараненото его не зараства, както виждам.
    За какво говориш, dreamwalker?

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Длъжен съм или да го обявя, или да я банна. Така поне всички ще знаят, че това е dreamwalker и няма да има нужда да ѝ банвам акаунта.

Banned Фен
    Искам прогноза каква ще бъде закуската ми на 21.08.2017 г.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си