- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра, какво мислите за нея?
Въобще не ме е страх, претръпнах..![]()
Да правят квото искат и да не очакват друго от мен.. ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не бих простила...Когато си с някого трябва да мислиши да не правиш глупости...!Да,изневерявали са ми,но не беше нищо сериозно...
защо да не простиш мен винагми ми прощават явно незнаеш как да убеждаваш.
"Вече не ме удовлетворяваш/не ме задоволяваш, отивам да чукам друг, да си знаеш."
Доста ненараняващо
П.П. Анархи мн разводни темата с неговите лозунги 'всички са мастии, затва нека чукаме на воля, каквото ни падне'
В сериозните отношения рядко някой изневерява, защото е срещнал по- умен/а и по- красив/а. Причините се свеждат до няколко- различен човек (ново преживяване, комбинирано със слаби ангели), самота на единия и пренебрегване от страна на другия и 'връщане' на изневяра/на емоцията и на страданието.
Липсата на секс във всяка връзка е предпоставка за отлична изневяра! Точка по въпроса!
![]()
Тва се включва в точка 2- пренебрегване на партньора, дали ще е емоционално или сексуално, последиците са едни и същи.
Някъде по-горе казах, че не съм против изневярата, защото нараняваш някого, а съм против нея, защото е курвенски номер. Когато нещо не ми изнася или стига, предпочитам да го кажа в очите и всичко да е ясно. По този начин й давам възможността да избере дали иска да е с мен въпреки това или иска да се разделим. Истината ми е по-важна от емоциите, които би предизвикала.
Така е, ако няма секс не сте във връзка, а сте съквартиранти! Изключение може да има само, ако много се обичат, а единия в момента няма как да прави секс поради някаква причина или са далеч един от друг, иначе други оправдания означават, че дадения човек не желае секс с теб!
В близките години нямам намерение да се хващам в сериозна връзка, така че много ми дреме! Без да си в сериозна връзка няма как да ти изневерят или ти да изневериш, а пък и да би се случило какво толкова няма да е края на света, изневери е имало и ще продължи да си има винаги, просто защото човека не е моногамно същество, а и е прекалено любопитен, че цял живот да прави секс само с една, а да не пробва с друга, ако му се е отдала такава възможност, е ако някой му липсва смелост или няма възможност може само да си фантазира за други, но пак е факт, че няма да му липсва желание дори и да не го е направил!
Взех да се повтарям, ама няма как...
Мъкааа...
Да ви се чуди човек на тия велики мисли. Смелост му липсвала...
Последно редактирано от draid : 05-22-2017 на 19:26
Странното е, че много си противоречиш. Хем искаш някой за секс без да си ангажиран към когото и да е, хем искаш момиче да те харесва и да си направи труда да те опознае. Това за мен е някаква биполярност, смисъл или искаш едното, или другото. Начина, по който приемаш изневярата просто си показва, че в даден момент дори и да намериш момиче, което да иска да те опознае, ако имаш опцията да изневериш ще го направиш. Не знам, не мога да си обясня твоето мислене.
То и аз не мога да си го обясня, прекалено е сложно! Ами аз имах предвит да ме опознае физически, но пък като се замислим всеки човек иска да е обичан и харесван от някого, още повече, че до сега не съм го изпитвал и не знам какво е чувството, аз съм се влюбвал и то повече от веднъж, но в мен като се замисля не са!!! Няма лошо и да се опознаете по другия начин, но това само ако срещнеш точният човек да си допадате, да има привличане, общи интереси и така нататък да сте един за друг дето се вика! Колкото до изневерите, определено мога да съм верен, но просто с времето разбирам, че явно не си струва, защото не е гаранция, че тези с които си ще са ти верни, а и аз за това изрично си казвам, че не търся нищо сериозно за момента! Причината да не търсим сериозна връзка е, че рядко се срещат двама души и остават за дълго заедно, ако са се нацелили примерно да са сродни души, в повечето случаи всичко приключва и единият или и двамата страдат, а никой не желае да бъде наранен по такъв начин, някои пък никога не са се влюбвали и не мислят, че е възможно за това и търсят само секс, по-лесно е и няма да страдат, ако нещо не се получи, няма да има драми!
Последно редактирано от sladura89 : 05-22-2017 на 22:17
Ако някога разбера,че ми е изневерил...после и двамата ще ги целувам студени.Мисля,че отговорът ми е достатъчно пределно ясен.