.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на Pug_306
    Хапчетата за вътрешни паразити нямат нишо общо с бълхите и кърлежите, те са за глисти при животното.
    Най-сигурния метод в момента - хубава каишка против бълхи и кърлежи - струват около 50тина лева, но действа изключително ефикасно, сравнение с капките, които се слагат.

Повече от фен Аватара на KREED
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Хапчетата за вътрешни паразити нямат нишо общо с бълхите и кърлежите, те са за глисти при животното.
    Най-сигурния метод в момента - хубава каишка против бълхи и кърлежи - струват около 50тина лева, но действа изключително ефикасно, сравнение с капките, които се слагат.
    Значи ветеринара не е компетентен, тъй ли да го разбирам? Днеска ходих да ми обясни на мене как най-добре да го пазя от кърлежи и ми каза, че хапчето, което съм купил е най-добрия вариант. Забие ли му се кърлеж, директно умира. Каза ми също и че няма вариант да го пазя на 100% от кърлежи. Винаги щяли да му скачат отгоре, но хапчето го пазело от това да му се забият и да го заразят.
    Забравих да спомена, взех му каишка на Байер ли кво е там, но ефекта е същия.

Както и да е, аз се разбрах с човека, ще се оправя. Благодаря ви за вниманието.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от KREED Виж мнението
    Значи ветеринара не е компетентен, тъй ли да го разбирам? Днеска ходих да ми обясни на мене как най-добре да го пазя от кърлежи и ми каза, че хапчето, което съм купил е най-добрия вариант. Забие ли му се кърлеж, директно умира. Каза ми също и че няма вариант да го пазя на 100% от кърлежи. Винаги щяли да му скачат отгоре, но хапчето го пазело от това да му се забият и да го заразят.
    Забравих да спомена, взех му каишка на Байер ли кво е там, но ефекта е същия.

Както и да е, аз се разбрах с човека, ще се оправя. Благодаря ви за вниманието.
    колегата не некомпетентен

таблетките на втория час са по всяка част по кожата и трепят всичко и наистина са най-ефикасния метод като се има предвид че ако са от комбинираните би трябвало да пазят и срещу дирофилария която се пренася от комари и е още по-опасна

казано на български език при аутопсия се вади кило червеи от сърцето

и наистина няма 100% защита против кърлежи

тия нашийници форесто дето ги рекламират уж че били най-добрите преди 2г ги пуснаха с гаранция че няма да имат пробив а ако имат парите се връщат и нашийника се сменя

тая гаранция я махнаха още първия месец понеже всеки втори нашийник дава пробив

та не вярвайте много на рекламите
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Ами....има и такива хапчета, които действат и външно, но само след консултация с ветеринар.
    Когато играя, винаги печеля!

Супер фен Аватара на Pug_306
    Цитирай Първоначално написано от Ariela Виж мнението
    Ами....има и такива хапчета, които действат и външно, но само след консултация с ветеринар.
    Да, разбрах, но ветеринаря не ми ги препоръча. От около 2-3 седмици моето е с каижка за кърлежи и бълхи и няма вече проблем с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си