- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой има по-голям шанс да намери партньор за секс мъжете или жените!
Мъжете
Жените
Темата е ясна "Кой има по-голям шанс да намери партньор за секс мъжете или жените"? Аз лично мисля, че жените могат много по-лесно да си намерят и имат много по-голям избор, ако някой мисли обратното нека напише неговата теория!
Последно редактирано от sladura89 : 05-27-2017 на 13:29
задаваш въпрос, пък накрая удивителен знак о.о
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Разбира се, че жените могат много по-лесно да намерят партньор за секс.
На работното/учебното място, в заведение и дори по улицата, винаги се намира някой, който да предложи на жените (освен ако жената е супер-грозна, стара или с вид на клошарка). От тези многобройни възможности, жените винаги могат да избират.
Тука Ива има право.
Много си забавен, сигурно яко въртиш бройки!
Колко си смешен само!
Не се прави, всички знаем че си в същия кюп или почти!
И гласува за "мъжете", нали?! Много добре знам, защото тоя глас се появи точно с твоя пост, ясен си ми като прочетен вестник Трънчооо
!
Кажи сега, правиш ли яко бройки от сайтовете за запознанства? Разкажи ни как ги скъсваш!
![]()
ми направи тема по въпроса и ще си отговориш сам
като ви гледам със сладура как 99% от времето ревете като тъпи путки как жените не знам си кво
вероятно никъв шанс няма да намерите безплатно жена, която да ви изтърпи жалките особи
пък по темата ще ти го кажа така
само някво жалко подобие на мъж би смятало, че жените по-лесно намират секс
винаги на мъжете им е било по-лесно в тва отношение, дори сега с разните му тиндъри нещата не са се променили
а ти сладура и някой там сте гласували за жените
дали е съвпадение, че само най-задръстените смятат така
Жените подбират повече, така че нещата са на кантар.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Темата така или иначе е тъпа, но.
Най-голям шанс имат добре изглеждащите, забавните и умни индивиди т.е. полът не може да обуславя. Освен, ако някой не изтърси при кого хубавите качества са повече.
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
Това, което не осъзнаваш, е че ти и Трънчо сте дори още по-задръстени, защото сте сами като кучета и ви е срам да го признаете в интернет форум! Сигурно мислите, че така ставате още по-готини и току-виж, някоя от форума ви се е навила!
Колкото повече търсите жени по нета, толкова по-готини ставате и от жени не можете да се отървете и се изтрепват за такива готини пичове като вас!
Подбират, защото имат възможност за избор, при това голям!
Назлъндисването не означава по-малък "шанс" (това се пита в темата) - точно обратното!
Права си, но само дотук!
В зависимост от пола, тези качества се разбират по различен начин. Забавен/забавна и умен/умна означават:
При мъжете (за жена): с яко тяло, закача се с тях, мисли че са забавни и е готова да им пусне.
При жените (за мъжете): има скъпи вещи (кола, телефон и т.н.), изкарва много пари, ако изглежда добре е бонус, но за жените външият вид на мъжа не е толкова важен - важно е да има пари!
Да подбират, защото имат голям избор дори в сайтовете за запознанства са затрупани от писма и предложения най-малко по 200 писма на ден, зависи от сайта де, ако мъж се регистрира в такъв сайт много, много рядко ще го разгледа някой профил без снимка или някой мъж, пък какво остава да го прегледа жена, че и да му пише първа, след като хич не отговарят, ако ти им пишеш! На живо също не е много по-различно, ако имаш голям избор ще подбираш и ще режеш, ако нямаш такъв по-малко ще подбираш!![]()
Това, че имат по-голям избор, не означава, че има нещо, което си струва. Количеството не гарантира качество.
Последно редактирано от YoungBloodZ : 05-28-2017 на 11:50
You're tryin' to be different, that makes you no different
Що продължавате да отговаряте на тролски теми? Разбирам да се забавлявате с някой трол докато го подритвате, ама така само си трошите нервите и ги храните..