.
Затворена тема
Страница 275 от 300 ПървиПърви ... 175225265271272273274275276277278279285 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 851 до 6 875 от общо 7495
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Да беее, бах тва ссд. Иначе те нямат полза от тва да ми дадат по-евтиния вариант. :Д
    само гледай внимателно да не се нашиеш, защото аз като го взимах тоя компютър недогледах нещо и го взех с 64 гб ссд ахахахахах, а през цялото време си мислех, че е с 1тб ХДД. Ядосах се, отворих го, видях с очите си SSD-то и толкова тъпо ми стана, че съм се преебал Но тъй като съм човекът, който живее с решенията си, не ходих да го връщам или неш такова. Примирих си се и вече над 5 години съм с тоя, ако не се лъжа

А и бтв, колкото и педерастко да звучи, търси нещо, което изглежда приветливо, а не някой паралелепипест лаптоп. Нещо по-stylish. Хората те приемат по-насериозно като изглеждаш on point
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на anonymous908491
    ссд на лаптопите е със същото качество, с което идват и хдд, демек ташак
    по-добре дай пари за по-дълга гаранция, а не за нещо, което не ти е толкова нужно

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Кумчеее виж нагоре и халп.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Да, даже отказах един комп заради дизайна. xD

https://laptop.bg/laptops-asus-FX502...0_FX502VMDM310
    Това е машинката иначе. Да видим последни мнения, преди да го поръчам. ;д

Едит: с 250 ссд

Ебати грешните пари..
    иначе лаптопочето е добро..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

за игрички ли го взимаш, щото тва което смяташ да учиш
    просто не виждам с 8гб рам как ще ти върши работа

https://laptop.bg/laptops-hp-Omen_15...x200nu_1GM64EA тва е в пъти по-добро и е същите пари, ако ще слагаш ссд

Мега фен Аватара на Rakshy
    ахаххахахахах 2 хилки и половина за лаптоп ахахахахах
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

луда жена, пък чак за университета и трябвал

Кво ми слагате думи в устата, кой каза, че ми трябва за уни?

Тоя е с по-слаба видеокарта папи.

за игри ли ти трябва, бе
    геймърка ли си
    аз заради университета избрах някой с достатъчно рам
    де да знам, че ти си търсиш нещо за забавление
    ссд за игри върши точно О/НУЛА/ работа

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    https://laptop.bg/laptops-hp-Omen_15...x200nu_1GM64EA тва е в пъти по-добро и е същите пари, ако ще слагаш ссд
    И кое му е "в пъти по-доброто" xD Само ти казвам HP и спирам да говоря xD
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    И кое му е "в пъти по-доброто" xD Само ти казвам HP и спирам да говоря xD
    мдааам, само дето HP произвеждат професионални лаптопи от 10 години, а асус и след десет години няма да успее да пусне такъв
    на геймърските боклуци се връзват само геймъри, всеки друг ще избере Z версия на HP
    или опитай да намериш някой асус на повече от две години, то при тях изтече ли гаранцията и почват да се саморазрушават

Град
    Бургадидас !
    мдааам, само дето HP произвеждат професионални лаптопи от 10 години, а асус и след десет години няма да успее да пусне такъв
    на геймърските боклуци се връзват само геймъри, всеки друг ще избере Z версия на HP
    или опитай да намериш някой асус на повече от две години, то при тях изтече ли гаранцията и почват да се саморазрушават
    Усещаш ли как абсолютно нищо не каза. По-добър в какво отношение? И к'во трябва да значи професионален лаптоп? Hp са на светлинни години от водещите марки, не само от Асус. Да, преди 10 години все още бяха фактор. И точно това което каза по-скоро важи за hp-тата отколкото за Асусите. Не те знам от къде си ги чул тия глупости, ама говориш омега наизуст.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    И к'во трябва да значи професионален лаптоп?
    хохоххохо
    колко прави 1+1
    все едно тва питаш

хохоххохо
    колко прави 1+1
    все едно тва питаш
    Все едно да кажеш професионален телефон.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Все едно да кажеш професионален телефон.
    ако слагаш на едно ниво лаптоп и телефон
    май сериозно си сбъркала за университета

Град
    Бургадидас !
    Не разбирам защо хора които обвиъсли нямат грам идея от дадено нещо се пишат за големи разбирачи. Ама да.. типично по български xD

едит - ми не бе човек ти просто звучиш супер смешно. Пак те питам, какво значи професионален лаптоп? Явно аз съм зле, хайде обясни ми какво е т'ва чудо на техниката. Професионален в какво отношение? И другото което е - един РЕАЛЕН довод не си изкарал кое му е по-доброто на тоя лаптоп който ти си дал. Или като цяло с какво HP са над Asus. Говориш някви празни приказки и тва ти е аргумента ли? Лол...
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-29-2017 на 14:21

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Lilanda, един съвет от човек, дал 2500 за Асус преди две години, като съм го взимала, щото си мислех, че за програмирането ми трябва мега як лаптоп, тааа... общо взето, голяма грешка. Не че съм недоволна, но просто не си струва парите.
    HP не мисля, че са топ опция, макар че имат и ок моделчета откъм качество и цена, май имаха някакъв стандартен дефект всички обаче, но не си спомням каква беше схемата. Аз бих си взела Lenovo или DELL, но от по-скъпите, защото тези до 2-3к май са стандартни и нищо особено. Ама за АСУС категорично не си струва.

Бтв какво точно имам предвид от личния си опит: Батерията му се скапа твърде бързо, без да има адекватна причина, грее доста (бях предупредена, че е печка, де, общо взето зимата мога да си се топля, а лятото да умра от жега), шасито е пластмаса. Не смятам, че съм се прецакала, купувайки си го, защото в крайна сметка ми върши работа, просто смятам, че и такъв за 1200 щеше да ми върши същата работа, без да ми създава ядове. Вкъщи сме двама с АСУС, другия е същата работа. Не са лоши, просто са надценени.
    Последно редактирано от Naive : 05-29-2017 на 14:48

Ева, моля те, поне ти се обоснови. ;д

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не разбирам особено много от хардуер, но и аз съм предубеден към ASUS. Най-важното е за какво ще използваш лаптопа и колко тежки програми ще искаш да вървят на него.

От известно време си карам с един бизнес лаптоп на DELL и е пълна пушка. 2ра ръка го взех, доста запазен и съм мега доволен.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Lilanda, един съвет от човек, дал 2500 за Асус преди две години, като съм го взимала, щото си мислех, че за програмирането ми трябва мега як лаптоп, тааа... общо взето, голяма грешка. Не че съм недоволна, но просто не си струва парите.
    HP не мисля, че са топ опция, макар че имат и ок моделчета откъм качество и цена, май имаха някакъв стандартен дефект всички обаче, но не си спомням каква беше схемата. Аз бих си взела Lenovo или DELL, но от по-скъпите, защото тези до 2-3к май са стандартни и нищо особено. Ама за АСУС категорично не си струва.

Бтв какво точно имам предвид от личния си опит: Батерията му се скапа твърде бързо, без да има адекватна причина, грее доста (бях предупредена, че е печка, де, общо взето зимата мога да си се топля, а лятото да умра от жега), шасито е пластмаса. Не смятам, че съм се прецакала, купувайки си го, защото в крайна сметка ми върши работа, просто смятам, че и такъв за 1200 щеше да ми върши същата работа, без да ми създава ядове. Вкъщи сме двама с АСУС, другия е същата работа. Не са лоши, просто са надценени.
    Какъв модел ти е лаптопа ако не е тайна? Щото те всичките загряват, говоря за тия "мощните" и "геймърските". Просто геймърските серии са малко по-добри охлаждащи системи в сравнение с по-обикновените.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Naive Виж мнението
    Е, той е с тъч, нормално е да е 2500 и е нормално да не си толкова доволна от него. Тъча компенсира за по-слабите характеристики. Ако имаше и двете, щеше да е 4к, не 2.5к.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си