- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой има по-голям шанс да намери партньор за секс мъжете или жените!
Мъжете
Жените
Не визирах теб. За теб имам известни подозрения, че си реален дебил. Грозния, обаче, е прекалено тъп и дразнещ, за да оцелее такъв в реалният свят, така че 99% просто си троли. Има една цикличност през около година - две да се появява някакъв такъв индивид и с идиотските си теми да прави някакъв "оборот" на форума, което ме навява на мисълта, че управата на сайта има нещо общо.
#илюминатибрато
Не се надявам на нищо вече.
Най-много да стана като теб!
Ето че сам си противоречиш!
Тези неща май ти се случват твърде често, за да са статистически грешки!
И като ѝ покажеш поста на Ива, всяка жИнЪ шЪ легнИ с тебИ веднагЪ шЪ знайШ!
Ти кажи как хубаво те подритна Тори! Това е достатъчно
!
Остави го тоя готин пич - той всяка вечер минава всички мацки от телевизора!
Разкри ме Шерлок, хитър си като никулденски шаран!
Зад всяка жена намираща партньор за секс стои мъж, което значи, че теоритично би трябвало да е еднакъв шанса на мъжете и жените да си намерят партньор.
Друг въпрос е, че голяма част от мъжете нямат подход към жените и за това те избират из между малката част от тях, които имат. При мъжете нещата стоят по друг начин, тъй като те не очакват от жената да подхожда първа и биха го направили с почти всяка прилично изглеждаща дама, която се навие.
За това се получава и този ефект, че 90% от жените спят с тези 10% от мъжете, които имат подход. А останалите 90% от мъжете трябва да си поделят само другите 10% от жените.
Освен това трябва да направят първата крачка на живо, защото ако е в интернет просто не се стига до 2ра колкото и 1ви крачки да правят!
грозен, да не е умряла циганката, с която си правил секс, че си толкова ядосан
ако е умряла от старост разбирам да скърбиш, ама ако е умряла от болест е време да се замислиш
Тези 10% от мъжете накрая се задомяват с 1
и останалите 70-80% от жените трябва да "направят компромис" за някой от останалите мъже, които също се чувстват, че правят компромис, защото и дебелия мъж иска да праска яки потки.
Накрая на 30-35 се събират и за 3 месеца са женени, тя е бременна, връзката им се гради само на желанието за семейство, а искрицата я няма и после се чудим, защо има проблеми в брака.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^Топ мъжете не се връзват за една жена, а ги въртят, дори да се задомят, защото нямат нужда от половинка (ужасна дума) да ги допълва, а са пълноценни и самодостатъчни и освен това живеят по свои правила и им е през кура за социалните норми.
Грозни, не съм взимал лично отношение по темата, нито съм гласувал. Когато започна да обяснявам какъв сваляч съм, тогава можеш да си отваряш вмирисаната уста.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Повечето си имат жена за пред семейството, която да е майка да децата им, нищо, че биха могли да си праскат други
+ не всички топ мъже искат да спят с много жени, даже често наистина подбират
Пък жените ултимейтли искат да свият гнездо, а мъжете - някоя/някои да им гледат децата вкъщи
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз ядосан?!?
... и освен това, оная не беше циганка!
Ето точно тука е проблемът - жените са много по-малко склонни от мъжете да направят компромис с каквото и да било!
Ти такъв ли си?
Я се поФали колко бройки върти такъв "готин пич" като теб!?
![]()
Аз не разбирам как ще се променят нещата ако разбереш кой има по-голям шанс да си намери партньор. Мисля че очакваш да ти кажат, че това са жените, за да се успокоиш малко. По-добре стани един от малкото мъже, които имат избор от жени. Това да можеш да правиш секс няма да те направи стойностен човек, а по скоро стойностните мъже имат варианти да правят секс. Така че следвай си целите, иди да работиш в чужбина, виж свят. Тренирай, макар че звучи изтъркано, направи яко тяло. Тренирай както трябва за да имаш резултати, а не да подбиваш номера. Чети книги, развивай се. Но най-вече иди към чужбината не за друго, а за да разчупиш светогледа си, ще промениш мисленето си и тия филми, които имаш в главата ще изчезнат. В един момент ще намериш момиче, после друго и така ще се обиграеш и ако всичко върви окей, някой ден ще се чудиш защо си бил толкова филмиран.
Ти така ли си се обиграл? Ем обмислям го да ида към чужбина, там ще изкарам по-добри пари, а пък и нищо не ме задържа тук, но честно казано малко ми е проблем езика трябва да го науча по-добре за да се чувствам по-сигурен и, ако отивам да намеря какво да работя, а не като ида там да търся, защото ходенето в чужбина си е скъпо удоволствие!![]()