.

Виж резултатите на анкетата: Кой има по-голям шанс да намери партньор за секс мъжете или жените!

Гласували
19. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Мъжете

8 42,11%
  • Жените

11 57,89%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Мега фен Аватара на an7raks
    Не визирах теб. За теб имам известни подозрения, че си реален дебил. Грозния, обаче, е прекалено тъп и дразнещ, за да оцелее такъв в реалният свят, така че 99% просто си троли. Има една цикличност през около година - две да се появява някакъв такъв индивид и с идиотските си теми да прави някакъв "оборот" на форума, което ме навява на мисълта, че управата на сайта има нещо общо.
    #илюминатибрато

Ами тези, които още не са си определили пола? :/

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не визирах теб. За теб имам известни подозрения, че си реален дебил. Грозния, обаче, е прекалено тъп и дразнещ, за да оцелее такъв в реалният свят, така че 99% просто си троли. Има една цикличност през около година - две да се появява някакъв такъв индивид и с идиотските си теми да прави някакъв "оборот" на форума, което ме навява на мисълта, че управата на сайта има нещо общо.
    #илюминатибрато
    Има ги и оцеляват. Дори по- тъпи и дразнещи.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    грозен, задръстен и беден, цяло чудо е, че не си се самоубил все още
    сигурно се надяваш на чудо, то надеждата последна умира
    Не се надявам на нищо вече.
    Най-много да стана като теб !
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Така ли? Значи, като ме отреже поредната, ще й покажа поста ти и ще й кажа, че допуска статистическа грешка ;д.
    Ето че сам си противоречиш!
    Тези неща май ти се случват твърде често, за да са статистически грешки !
    И като ѝ покажеш поста на Ива, всяка жИнЪ шЪ легнИ с тебИ веднагЪ шЪ знайШ !
    Що продължавате да отговаряте на тролски теми? Разбирам да се забавлявате с някой трол докато го подритвате, ама така само си трошите нервите и ги храните..
    Ти кажи как хубаво те подритна Тори ! Това е достатъчно !
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Нещо много нерви виждам да не би и ти като останалите да си отдавна на сухо и да избиваш комплекси май май!
    Остави го тоя готин пич - той всяка вечер минава всички мацки от телевизора !
    Не визирах теб. За теб имам известни подозрения, че си реален дебил. Грозния, обаче, е прекалено тъп и дразнещ, за да оцелее такъв в реалният свят, така че 99% просто си троли.
    Разкри ме Шерлок, хитър си като никулденски шаран !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на RapExotic
    Зад всяка жена намираща партньор за секс стои мъж, което значи, че теоритично би трябвало да е еднакъв шанса на мъжете и жените да си намерят партньор.

Друг въпрос е, че голяма част от мъжете нямат подход към жените и за това те избират из между малката част от тях, които имат. При мъжете нещата стоят по друг начин, тъй като те не очакват от жената да подхожда първа и биха го направили с почти всяка прилично изглеждаща дама, която се навие.

За това се получава и този ефект, че 90% от жените спят с тези 10% от мъжете, които имат подход. А останалите 90% от мъжете трябва да си поделят само другите 10% от жените.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Зад всяка жена намираща партньор за секс стои мъж, което значи, че теоритично би трябвало да е еднакъв шанса на мъжете и жените да си намерят партньор.

Друг въпрос е, че голяма част от мъжете нямат подход към жените и за това те избират из между малката част от тях, които имат. При мъжете нещата стоят по друг начин, тъй като те не очакват от жената да подхожда първа и биха го направили с почти всяка прилично изглеждаща дама, която се навие.

За това се получава и този ефект, че 90% от жените спят с тези 10% от мъжете, които имат подход. А останалите 90% от мъжете трябва да си поделят само другите 10% от жените.
    горе долу нещо такова се получава

Супер фен Аватара на sladura89

Да така е много тъпо, ама първо какво да направим като ни липсва подход и второ защо мъжете трябва винаги да правят първата крачка и, ако не я направят просто си седят сами, това е много тъпо, нечестно и дискриминативно???!

Освен това трябва да направят първата крачка на живо, защото ако е в интернет просто не се стига до 2ра колкото и 1ви крачки да правят!

Цитирай Първоначално написано от nachossr Виж мнението
    Ами тези, които още не са си определили пола? :/
    Природата го е направила още преди да са се родили, това че те не са си го определили вече си е техен проблем, а не на природата!

Град
    София
    От анкетата става ясно, че само на големите "свалячи" и "бройкаджии" - папугай, Рънъра и Корб, им е по-лесно да намерят партньор секс !
    В това няма нищо странно - сигурно защото те търсят и намират "партньор", не "партньорКА" !

Мега фен Аватара на anonymous908491
    грозен, да не е умряла циганката, с която си правил секс, че си толкова ядосан

ако е умряла от старост разбирам да скърбиш, ама ако е умряла от болест е време да се замислиш

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Тези 10% от мъжете накрая се задомяват с 1
    и останалите 70-80% от жените трябва да "направят компромис" за някой от останалите мъже, които също се чувстват, че правят компромис, защото и дебелия мъж иска да праска яки потки.
    Накрая на 30-35 се събират и за 3 месеца са женени, тя е бременна, връзката им се гради само на желанието за семейство, а искрицата я няма и после се чудим, защо има проблеми в брака.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на corbV2
    ^Топ мъжете не се връзват за една жена, а ги въртят, дори да се задомят, защото нямат нужда от половинка (ужасна дума) да ги допълва, а са пълноценни и самодостатъчни и освен това живеят по свои правила и им е през кура за социалните норми.

Грозни, не съм взимал лично отношение по темата, нито съм гласувал. Когато започна да обяснявам какъв сваляч съм, тогава можеш да си отваряш вмирисаната уста.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^Топ мъжете не се връзват за една жена, а ги въртят, дори да се задомят, защото нямат нужда от половинка (ужасна дума) да ги допълва, а са пълноценни и самодостатъчни и освен това живеят по свои правила и им е през кура за социалните норми.
    Повечето си имат жена за пред семейството, която да е майка да децата им, нищо, че биха могли да си праскат други
    + не всички топ мъже искат да спят с много жени, даже често наистина подбират

Пък жените ултимейтли искат да свият гнездо, а мъжете - някоя/някои да им гледат децата вкъщи
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    София
    грозен, да не е умряла циганката, с която си правил секс, че си толкова ядосан
    Аз ядосан ?!?

... и освен това, оная не беше циганка !
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    70-80% от жените трябва да "направят компромис" за някой от останалите мъже, които също се чувстват, че правят компромис, защото и дебелия мъж иска да праска яки потки.
    Ето точно тука е проблемът - жените са много по-малко склонни от мъжете да направят компромис с каквото и да било!
    Ти такъв ли си ?
    Я се поФали колко бройки върти такъв "готин пич" като теб !?

Грозни, не съм взимал лично отношение по темата, нито съм гласувал. Когато започна да обяснявам какъв сваляч съм, тогава можеш да си отваряш вмирисаната уста.
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Ти си нещастник. И не го казвам като обида.
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    А това всички го знаят.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Ти такъв ли си ?
    Я се поФали колко бройки върти такъв "готин пич" като теб !?
    Пак повтарям - когато ме видиш да казвам нещо такова, тогава можеш да си отваряш вмирисаната уста.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

... и освен това, оная не беше циганка
    как разбра, че не е циганка
    няква нормална би ли легнала с теб за 20лв

Голям фен Аватара на Ospi
    Аз не разбирам как ще се променят нещата ако разбереш кой има по-голям шанс да си намери партньор. Мисля че очакваш да ти кажат, че това са жените, за да се успокоиш малко. По-добре стани един от малкото мъже, които имат избор от жени. Това да можеш да правиш секс няма да те направи стойностен човек, а по скоро стойностните мъже имат варианти да правят секс. Така че следвай си целите, иди да работиш в чужбина, виж свят. Тренирай, макар че звучи изтъркано, направи яко тяло. Тренирай както трябва за да имаш резултати, а не да подбиваш номера. Чети книги, развивай се. Но най-вече иди към чужбината не за друго, а за да разчупиш светогледа си, ще промениш мисленето си и тия филми, които имаш в главата ще изчезнат. В един момент ще намериш момиче, после друго и така ще се обиграеш и ако всичко върви окей, някой ден ще се чудиш защо си бил толкова филмиран.

Ти така ли си се обиграл? Ем обмислям го да ида към чужбина, там ще изкарам по-добри пари, а пък и нищо не ме задържа тук, но честно казано малко ми е проблем езика трябва да го науча по-добре за да се чувствам по-сигурен и, ако отивам да намеря какво да работя, а не като ида там да търся, защото ходенето в чужбина си е скъпо удоволствие!

Ем обмислям го да ида към чужбина, там ще изкарам по-добри пари
    малко ми е проблем езика
    и, ако отивам да намеря какво да работя, а не като ида там да търся
    ам, първо изкарваш добри пари
    след това идва липсата на език
    а накрая и търсенето на работа

по-добре не го обмисляй, а директно го забрави

Град
    София
    Съветът за чужбината не е лош - там жените са по-лесни и не чак такива златотърсачки като тука.

Съветът за чужбината не е лош - там жените са по-лесни и не чак такива златотърсачки като тука.
    Възможно е нямам много опит с чужденки, но съм забелязъл, че обикновено са по-активни и не толкова свити като тукашните момичета, доста често правят първата крачка дори!

но съм забелязъл, че обикновено са по-активни и не толкова свити като тукашните момичета, доста често правят първата крачка дори!
    някой с достатъчно време и желание би ти обяснил как фундаментално грешиш

някой с достатъчно време и желание би ти обяснил как фундаментално грешиш
    Защо според теб всички грешат, а ти си винаги прав, или се мислиш за безгрешен???

Защо според теб всички грешат, а ти си винаги прав, или се мислиш за безгрешен???
    защо според теб всички са на твоето мнение, когато всъщност са с обратното ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си