.
Затворена тема
Страница 272 от 300 ПървиПърви ... 172222262268269270271272273274275276282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 6 776 до 6 800 от общо 7495
    Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Rakshy педераст, слушам го от 1 час вече... its so... gud.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    https://youtu.be/3EN1Fx_-pKs
    Изглежда ми супер различен. И няма как да не го съпоставя с други бг футболисти... еми, на светлинни години е.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на tori
    Ебаго, пак съм с херпеси по джуките, писнА ми. И наще са ме оставили с две цигари само за кафето... Ама поне се наспах мега добре и всичко е шест точки. <3 И като цяло, де - пак ме е хванала безпричинната радост. :ддд
    квак

Супер фен Аватара на RiB
    не мога да си я избия буквално от главата... бахти влиянието... ама така е... съвестта и вината ме убиват бавно. Преди поне знаех, че момичетата, въпреки че бяха 4 години, бяха тоталните боклуци... а сега... като знаеш, че ти си прецакал нещата и лошо ти става, пък като знаеш, че не си изневерил или някви подобни неща, още повече те хваща яд. Както и да е... продължаваме напред и квото стане... днешният свят е пълна пародия

Госопод ще помогне!
    "Това ли прави Бог? Помага? Кажете ми, защо Бог не помогна на невинния ми приятел, който умря без никаква причина, докато виновникът е все още на свобода? Ок... добре, да забравим единичните случаи. Какво ще кажете за безбройните войни, обявени в негово име? Ок...добре, нека да пропуснем тези безсмислени убийства за секунда, какво ще кажете? Ами, какво ще кажете за цялата расистка, сексистка, примесена с фобия супа, в която всички се давим, заради него? И не говоря просто за Христос - говоря за цялата организирана религия, подбрани групи, създадени да установявт контрол. Дилърът зарибява хората с дрогата на надеждата, а неговите последователи - нищо повече от наркомани, които искат поредната си доза глупост, за да поддържа тяхното невежество, наркомани, страхуващи се да вярват в истината, че няма никакъв ред... няма никаква сила...че всички религии са просто едни мозъчни червеи, които ни разделят, за да сме по-лесни за контролиране от шарлатаните, които искат да ни управляват. За тях сме просто едни фенбойчета на тяхната смешно написана сай-фай простотия. Ако не слушам моят въображаем приятел, защо по дяволите трябва да слушам твоя? Хората смятат, че боготворят някакъв ключ към щастието. Точно по този начин той ви притежава. Дори и аз не съм толкова луд, че да повярвам в това изкривяване на реалността. Така че Бог да си го начука. Не е достатъчна изкупителна жертва за мен."
    Последно редактирано от RiB : 05-28-2017 на 08:48

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Изглежда ми супер различен. И няма как да не го съпоставя с други бг футболисти... еми, на светлинни години е.
    хохохохо, тоя е най-голямата путка играла в националния ни отбор
    баща му се разведе и се хвана с няква овца на годините на сина му
    майка му си сложи повече силикон от плеймейтка и е посмешище в целия си град
    брат му е хващан десет пъти с дрога, един от тях даже с дрога скрита в бебешкото столче на детето си, докато то седи в него и нито веднъж не е стоял и 24 часа заключен
    на светлинни години е по наглост само, той и цялата му рода

Мега фен Аватара на Rakshy
    ем то си личи различната култура

то от начина, по който седна и стоя, и се държа

не го харесвах хич като футболяга, смисл може да играе, ама като изпържи националния отбор беше яко тъпо, плюс гредата, която е семейството му :Д
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нагъл или не, той е най-успешният български футболист след Стоичков. Направил е достатъчно за българския и световния футбол и е дал доста за благотворителност, така че заслужава уважение.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    ем то си личи различната култура

то от начина, по който седна и стоя, и се държа

не го харесвах хич като футболяга, смисл може да играе, ама като изпържи националния отбор беше яко тъпо, плюс гредата, която е семейството му :Д
    Първото, което забелзязах е позата му, когато седна. Не се разкрачи, пльосна и тн хд.

Чичка, защо го съдиш по семейството му? Факт е, че е един от най-добрите ни футболисти (и спортисти) и прави някакви неща за децата. Аз пък го харесвам.
    *и е секси.

Чичка, защо го съдиш по семейството му? Факт е, че е един от най-добрите ни футболисти (и спортисти) и прави някакви неща за децата. Аз пък го харесвам.
    *и е секси.
    ако акъла се намираше в гърдите, щеше да имаш оправдание, ама сега нямаш извинение
    семейството му е такова благодарение на него
    брат му не е в затвора точно заради него

Ок.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Btw, не им ли писна на всички да плюят по хабитюрйентите, особено някакви закостенели старчовци, дето само държавата им е виновна, а младите имали нереалистични очаквания.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на RiB
    аре, написах й прощален смс... боли ме, бро но не виждам смисъл вече...за никого не съм се борил така, както и тя по време на връзката ни, но явно просто се разминахме... не смятам да се променям... освен към по-добро... или по-скоро по-справедливо държание... гледам себе си само и това ще е... без това всички сме сами в днешно време... скапани технололгии...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението

Да, и аз. Не могат да се отрекат качествата и таланта му, просто не е читав. Дори като видите, че в момента е свободен агент от алчност...Еми сори, Берба, ама не си Златан Ибрахимович, че на 36 да играеш в Манчестър Юнайтед (нищо, че е отново и нищо, че отборът му е много благодарен).

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Btw, не им ли писна на всички да плюят по хабитюрйентите, особено някакви закостенели старчовци, дето само държавата им е виновна, а младите имали нереалистични очаквания.
    И аз плюя по тях, защото ангажират обществени места с целия си досаден ритуал ;д. Оня ден си се движа спокойно по едно такова място и изведнъж изкочиха една сюрия абитуриенти и ми запречиха пътя...
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    И аз плюя по тях, защото ангажират обществени места с целия си досаден ритуал ;д. Оня ден си се движа спокойно по едно такова място и изведнъж изкочиха една сюрия абитуриенти и ми запречиха пътя...
    По тая логика плюй по сватбарите, лазарките, кукерите и тн.

Много сте ми забавни, като всички започнете да забравяте как и вие сте били такива преди няколко годинки.

Съгласна съм с Ева.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    По тая логика плюй по сватбарите, лазарките, кукерите и тн.
    И те ме дразнят ;д. Както и хората като цяло, предпочитам да ги няма по пътя ми ;д.

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    И те ме дразнят ;д. Както и хората като цяло, предпочитам да ги няма по пътя ми ;д.
    Ти си нещастник. И не го казвам като обида.

Ти си нещастник. И не го казвам като обида.
    хехехе
    вие нали бяхте добри приятелчета

Нищо хубаво не излиза от хората. Само егоизъм и извличане на полза. Освен това са шумни и досадни, и съществуват ;д.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    хехехе
    вие нали бяхте добри приятелчета
    Това пречи ли да му го кажа?

Това пречи ли да му го кажа?
    пречи, ако му го казваш пред други хора

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Баловете - времето, когато старите курви се възмущават от младите курви.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    пречи, ако му го казваш пред други хора
    Не е като да не е казвал неща, които съм споделила само на него, пред други хора, така че...;д

А това всички го знаят.

Не е като да не е казвал неща, които съм споделила само на него, пред други хора, така че...;д
    Като казваш някви неща, първо се опитай да си дадеш сметка дали са така или ти си решила, че са така. Едно нещо съм казал пред други хора, защото ме ядоса и то по супер неконкретен начин, отделно не е вярно, че си го споделила само на мен. Твой проблем си е, че не знаеш какво и пред кого казваш. И не ме занимавай с глупости, да се обяснявам.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Баловете - времето, когато старите курви се възмущават от младите курви.
    хихихихихихихихи

иначе, шумотевиците и мен ме дразнят, но - не съм чула изобщо баловете - не съм излизала на улицата тази седмица :Д , май 2 пъти само до магазина
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове