- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 36
Последно редактирано от Niakoitam : 06-02-2017 на 09:40
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=d
кога ще осъзнаете, че емотките не са това, което вие си мислите, а имат напълно различно предназначение
За какви работи с и мислите.
нз ко ми стана, ама стигнах дотова 100 кила да ми лекува депресиятаникога не съм го слушал ама ми се ще да търна хийл
стига с таа доброта мамка му, оценяват я само бабите
Не знам "тъжна" с колко букви се пише,но май с много...чувствам го...
Някой може ли да ми обясни защо за А6-ца 2011 нов внос, платих същите пари за ЕКО ТАКСА, като едни хора до мен дадоха същите за един Драглив мерцедес и умрело пежо 2000/2005
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????
Потресох се.
Тя ми е прекрасна и издържа от 7 сутринта до сега всичките мъки по КАТ/ЗАСТРАХОВКИ/ЕКО ТАКСИ/РЕГИСТРАЦИИ/3то/5то..
Ся оставих колата да ми свалят 9 кожи за пълно обслужване.. ремъци/ролки/филтри/масла/разни там течности всичко...
И направо не ми се мисли..
И тя ще ми прави обяд.. fingers crossed.. Ако след 2 часа не пиша.. черпете се.. отровила ме е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ужаст..
Ноо.. Примерно
Некое опелче 2005/6та година има 2.5/3 двигател бензин/дизел по 150/220 кс
Некое бмв-нце ако искаш и мощен/агресивен външен вид /но лично аз не харесвам.. имах и го продадох
АУДИ... некоа злобна а4ка 2006/8-ма година има 3ки по 250 коня.. дето са лудница и изглеждат също много агресивно, пък са и доста луксозни..
Но според мен за теб ти трябва една а3ка под 2002 г, 1.9 тди /90 кс (най-здравият двигател на ауди) и с т'ва червено турбо летиш мега злобно.. не е много тежка, сравнително малка и удобна, в малкия данък си, изключително икономична и доста (АМА НАИСТИНА ДОСТА) лека за поддръжка, имайки предвид факта, че караш готино ауди.. Почти не се усеща.. И е дизел, което на 90 коня е като 120 на бензин, или сиреч повече нютон метри ДЕМЕК по-бързо.. а за тоя двигател всички казват, че т'ва умирачка няма..
А и особено 2001/2г с FACELIFT все едно караш кола 2005г + на външен вид.
Peaky Blinders worth ли е? Че на трейлъра изглежда брутален ;с
Dr. Gregory House
За тебе, знаеш...
ако те интересува още нещо питай на лично, да не оспамваме всичко тук..
Dr. Gregory House
Иначе за бмв, веднага ти предлагам 318ка бензин (с газов инжекцион) и с тунинг.
Като искаш да си бърза и да се правиш на голяма бензин / като искаш да пътуваш на далеч и да си спокойна от към разход на газ.
Над 200 коня е, x-drive (4х4) доста красиво и много бързо.. Момчето ще ти го даде за 5-6 хиляди.
М брони, кожен салон, всички екстри, климатроник, подгрев на волана.. абе всичко.. лукс си е.
Всичко е сменено и спортно..
Dr. Gregory House
О,аз сега видях едно...влюбих се,хаха...На това му тряа тунинг нещо по-червено и яко...иначе гд,става...
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...96053608057137
Последно редактирано от slun4ice_90 : 06-02-2017 на 11:43