- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Модераторска помощ
Не помня да съм те питал, Корб. Би трябвало сега да си баннат за още 2-3 седмици, задето не си изтърпя наказанието като човек. И все пак, от какво не си доволен в момента? Че съм казал, че не подкрепям хомосексуализма? Съжалявам, не съм искал да те засегна.
Абе, бай сапун, кво се държиш като шеф на форума? Не ме бил питал. Няма как да изтърпя като човек нещо, което не е правилно. И много добре знаеш, че бана ми не беше правилен, просто реши да ми се наложиш като комплексаря, който си. Предупрежденията преди това бяха точни, за тях не споря. Остави го хомосексуализма, не го коментираме, използвам момента.
И си виж отношението. Всеки път, като получиш някаква критика, отговаряш супер арогантно и пасивно-агресивно. Не ставаш, приеми го. Направиха те модератор без заслуги. Просто на момента имаше нужда от такъв и ти беше единствения желаещ, заедно с "колежката" ти. Сега вече ги няма "соловците" и по-спокойно може да се излъчи по-подходящ от теб. Приемаме, че си бил служебен модератор, placeholder за някой, който наистина става за това.
You're tryin' to be different, that makes you no different