.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2590

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    има ги тук или се водят, че са тук
    щото аз по тая причина съм се сложил скрит
    иначе влизаш сутрин за малко, излизаш, а след това
    те водят зелен една седмица

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    има ги тук или се водят, че са тук
    щото аз по тая причина съм се сложил скрит
    иначе влизаш сутрин за малко, излизаш, а след това
    те водят зелен една седмица
    Има ги тук, включил съм и скритите в тези 45-50 човека. Иначе се води, че има по 2-3 хиляди гости, ама не знам колко е вярно това.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    ...
    След като си "нещо като шеф на форума", какво ти пречи да натикаш един банан на грозния? Или искаш да кажеш, че не виждаш откритите провокации? Вместо да го натикаш в миша дупка, ти му играеш по свирката. И преди съм го споменавал, но имам чувството, че троловете, които се появяват периодично са плод на някакъв жалък опит за вдигане на посещаемостта на форума. Дори да не е така, не виждате ли, че толерирането на фейкове и тролове действа само негативно? Сами си затривате "царството".

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    След като си "нещо като шеф на форума", какво ти пречи да натикаш един банан на грозния? Или искаш да кажеш, че не виждаш откритите провокации? Вместо да го натикаш в миша дупка, ти му играеш по свирката. И преди съм го споменавал, но имам чувството, че троловете, които се появяват периодично са плод на някакъв жалък опит за вдигане на посещаемостта на форума. Дори да не е така, не виждате ли, че толерирането на фейкове и тролове действа само негативно? Сами си затривате "царството".
    Аз и преди ти казвах, че само за провокации не мога да банвам, в противен случай трябва да банна всички (вкл. себе си). Не, троловете и фейковете не са толерирани. Когато някой фейк/трол се активизира, веднага го набелязвам, но грешката в случая е твоя, защото мислиш, че Грозния е трол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си