- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да се върнем на това, колко ми е мега яка.. и за ПРЪВ ПЪТ ЖЕНА ДА МИ ОБИЧА КУЧЕТО, което си е вери импортант. ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Никога не съм чел стихотворения, особено такива които отгоравяр на дълголетното ми състояние, интересно, не съм сам! Не сме сами! Дръжте се!
Квартално кафене, квартална кръчма,
Насядали по пейките кибици,
А аз по улицата сам се връщам
И завиждам на отлитащите птици.
Птиците отлитат озарени
От залеза на циганското лято,
Ловя внезапни думи преброени,
Където диря своя отпечатък.
Диря себе си, но не се намирам.
Главата ми е частен детектив,
Която успя все пак да анализира,
Че не се предавам, че съм още жив.
По входовете по съседски пият,
Коментират безкрайни сериали,
Говорят си, взаимно си завиждат.
Аз се прибирам, отново закъснял.
Навява есента донесената скука,
Животът крета си, квартално розов,
Сигурно герой съм на квартални клюки,
Не ми пука. След птиците аз искам. Ако мога.
https://www.youtube.com/watch?v=3DA5...&feature=share
кво ше направиш ако знаеш че 20 човека те гонят
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Dr. Gregory House
Срядата други неща говори, ама както и да е. Жив и здрав. На никой не му пука в крайна сметка.
Dr. Gregory House
Абе корб ти не се ли опита да изпонаебеш всичко с пулс във форума, но в крайна сметка дори най-долните курви не ти пуснаха?
//Тъжно
Dr. Gregory House
Cool ;d
Dr. Gregory House
Разкри ме![]()
Dr. Gregory House
Ми не знам. Аз не съм се пробвал с нито една, а ти си с не една ;д. Така, че това е най-логичното.
Възможно
Dr. Gregory House
Дриймката уж се беше пенсионирала, защото станала на 19 (сега пък дърта била), но не се удържа да не се разпише въпреки, че после чинно си трие коментарите...А да, всъщност аз залагам, че първият и и истински ник е...Щрудел.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
гледам ексклузивно видео от новата асасинс крийд, която уж изглеждаше готина, ама бате тоя бос файт.... "хей, пичове, правихме я 2 години, за да можем да сме сигурни, че сме копирали дарк соулс : )" Не че ще я играя, ама концептуално ми се струва греда преди дори да е излезнала.
гледам го докато чакам другата страна да си изпише отговора, защото комуникацията посредством чат ми върши много по-добра работа. имам възможността да премисля какво ще кажа, защото irl най-вероятно никога няма да го докарам до след 2роро изречение, защото ще има разревани :/ it sucks dude
стоя и си мисля някви неща, което е още по-потискащо, защото сякаш мислите са там само за да правят всичко по-тегаво
особено мислите на тема "какво съм аз". That is some depressing stuff man
п.с. проблематиката идва от това, че в света всичко има безброй много гледни точки, а човекът не е способен да премисли и да разбере какво точно вижда/разбира/мисли отсрещната страна. Напоследък осъзнавам как моята гледна точка, въображение и копнеж за нещо, което дори не мога да вербализирам, водят до душевни терзания от почти всякакво естество. Сякаш трябва да живея с пръст на бутона за пауза, за да мога да схвана какво по дяволите се случва и да не се закачам като шестокласник за марихуана.
все едно имам от онези чернобелите монтажи с няква кофти музичка, на които показват какво всъщност се е случило. Дават ситуацията както си мисля, че е била и същевременно реалността. Shit son.
дори нещото, което си мислех, че ще ми носи някакъв вид задоволство или удовлетворение, не успява. Връщам се към някви стари coping механизми, което не знам дали е за добро или за лошо. Някво groundва ме, че колкото и да съм се променил, същината е непокътната, но пък и точно това е плашещото, защото същината хич не е красива. Ще ми се земята да беше плоска, защото тогава щеше да има някакъв край, а то кво, кълбо - колкото и да вървиш пак се връщаш там, откъдето си тръгнал. Смисъл от пътя - 404 not found. Като да се катериш по няква скала и да не можеш да стигнеш върха. Морето на нихилизма, погълни ме.
Последно редактирано от Rakshy : 06-12-2017 на 23:05
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Котката ми е в цикъл?
Възможно ли е?
Баси, родена съм с котки, и за първи път виждам такова нещо
/заспала съм към 2:30 и се будя в 6:30
Защо.
Последно редактирано от NomNomNom : 06-13-2017 на 03:59
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини