- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Искате ли перманентен бан за Ам-гъл/Грозния?
Да
Не
Все тая, бате
Нека изметем това презряно същество.
всеки кряка ама на никой не му се занимава повече от "нормалното"
типично по български
всеки кибик пред блока се оплаква ама иначе нищо не прави
същата работа и тука
Чей са.
Сравняваш Ам-Гъл с "Убавия"?!
Защо обиждаш Ам-Гъл по такъв груб начин?
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Аз викам да вземем да си направим една форонна среща, да привикаме Убавия и да го пребием всичките заедно по български. Със банани няма да се оправят работите, а пък до проксита има достъп кажи-речи всеки.
квак
Корб, само да кажа, че "политиката ти" във времето е доста непоследователна и хаотична. Като теб самия всъщност. Първо се правиш на лошко и пишеш от хиляда профила демонстрирайки как модовете не можели да ти кажат гък. После им се правиш на мъж. След това с тема доста явно гавриш ънг заради нещо, което си попрочел.
И накрая...искаш от модовете да баннат Грозния. Първо, няма да стане заради "хубавото ти" отношение към модовете и защото ти го предлагаш и то от някаква заповедна позиция като че ли си шеф на форума. И второ, даже и да приемем, че стане...Грозния може поради яд, подобно на теб да си направи още 10 фейк или не профила и да оспами целия форум. Това не ти е чата на тийнпроблем все пак. Малко мисъл трябва да се вложи малко от не овцата и не щрауса...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Само да ти кажа, че дори и с Корб да бяхме първи приятели, пак нямаше да банна Грозния без причина. Вече се е случвало хора от форума, с които съм в добри отношения, да отправят такива молби към мен.
Колкото до Корб, той знае, че тази анкета нищо няма да промени, вероятно я е пуснал, защото му е било скучно.
Абе не съм убеден, че баш знае...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аз...
ти срещу мен не би плюл
иначе ще те резна в опашката при знаеш кой
Всеки ден надувам главите на модовете поне по три пъти специално заради теб.
Иначе при кой ще ме резнеш в опашката. При дриймката ли?![]()
Оставям това тук:
https://www.youtube.com/watch?v=9r--fDcFaWY
Някой да не си помисли, че е предложение за действие спрямо грозния! Не е така.![]()
Я каква интересна анкета! Аз много обичам анкетите, защото като участвам в анкети, повечето пъти печеля
!
#отговор:
Я как знаеш!
Предполагам че богатият му социален и сексуален живот го е изнервил!
Ако ще да поканите Дядо Коледа или Памела Андерсън, пак не бих отишъл на форумна среща!
(Споменаването на Памела Андерсън съвсем няма за цел да засяга Ива на чувствителни теми!)
Ооо, Турксчо... как върви фитнеса и още ли си сам, след като Тори ти би шута?
Твърде много му се връзвате.
Welcome to the Jungle...