.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Слънчев Бряг под 18

Здравейте, на 7 юли отиваме с приятели на Слънчев Бряг, но само двама от 5 човека са на 18 а другите на 17.Пускат ли в дискотеките/клубовете под 18 и по-точно в кои за да не си губим времето да се пробваме за тези в които не пускат, а да знаем къде да ходим.

Навсякъде искат лични карти, а вече дали ще ви пуснат е друг въпрос, но пускаха едно време след 1:30

Супер фен Аватара на RiB
    курвар :Д Как може да отидеш на възможно най-пропадналото място в цяла България сърби ли чурата яко

Повече от фен Аватара на fls63
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    курвар :Д Как може да отидеш на възможно най-пропадналото място в цяла България сърби ли чурата яко
    хахахаах, разби
    +1

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    А защо не ?!

Друг е въпросът, че ако ги сгащи полицията, може да спят в ареста и да се обадят на родителите им да ги приберат, което ще е мега якото и незабравимо море !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    А защо не ?!

Друг е въпросът, че ако ги сгащи полицията, може да спят в ареста и да се обадят на родителите им да ги приберат, което ще е мега якото и незабравимо море !
    До колкото аз знам и съм чувал, дори да ги приберат в Слънчев Бряг за това че са непълнолетни и са примерно от София, не звънят на родителите им, само ги сплашват. Слагат им белезници или ги държат в патрулката ;d и към 7 сутринта ги пускат
    Не им се занимава, честно казано да ги вкарват в ареста, деца дето отишли на дискотека, но като цяло авторе, пускат навсякъде след някакъв час.

Цитирай Първоначално написано от happypandaaa Виж мнението
    Здравейте, на 7 юли отиваме с приятели на Слънчев Бряг, но само двама от 5 човека са на 18 а другите на 17.Пускат ли в дискотеките/клубовете под 18 и по-точно в кои за да не си губим времето да се пробваме за тези в които не пускат, а да знаем къде да ходим.
    и аз искам да попитам същото мисля лятото да ходя там да побачкам малко и също ме интересува дали пускат ?

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    бягай от тая дупка на мутри и курви ве... меката на наркотиците

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си