- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Отиде ми нокътя на футбола... дайрекшън през средатаНищо ве, кръв да има
Обещал си, сам каза!
Защото толкова ти е акъла мила!
Много хубаво Тори, само не разбрах кой е другия за когото говориш!
Те тъкмо са си помислили, че са хванали опасна терористка и ти всичко да развалиш!
Абе ти да не носиш цайси?! Като се има предвид, че е било през нощта, надали са били слънчеви
?!
Да не са от ония смотаните![]()
![]()
?
Тъпо брат!
Но като се има предвид какво ви е било съотношението мъже:жени, какво очакваш?
Много кочове сте поканили (и малко пички) - от това полза няма!
Следващия път оправете съотношението мъже:жени да е по-малко от единицаи не превръщайте партито в кочзапой (освен ако това не ви харесва)
!
Разцепили сте все пак, но жалко за часовника ти.
Аз ако съм на събиране с непознати, не си оставям вещите без надзор или незаключени.
PathToOroboros ти ли си?
Айдйе бйе?!
Корбалан на опера?!?
най-накрая се наканих да си намеря песничката на лудия репортер
забавно е като цитираш тия неща. Някво такова ---- има прогресия в написаното"обеща, че ще го разкажеш" и след два цитата БАМ разказано е вече ахахахах
иии да, с цаки съм. Наложи ми се да ги сложа след 12 клас, защото осъзнах, че не виждам особено добре и ми затруднява шофирането. И да, вече година и нещо май съм с цаки. 0,75 са, трябват ми главно защото съм с астигматизъм.
Викат ми Кларк КентНормални очила са. Изглеждам по-интелигентен с тях.
И няма как съотношението да е различно. Средностатистическото момче има повече момчета приятели, отколкото момичета. ИЛи поне се получава така, че повече момчета биха се навили на нещо такова. Този, който го организираше беше викнал от квартала му приятели, други приятели, колеги. иииии толкоз :Д
Може би на есен ще успея аз да организирам неш такова, което е да по-готино
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Грозен, понеже поне за втори-трети път го забелязвам...реших да ти споделя, за да не живееш в заблуда – не се казвам Мила.
Може да е мила, ама това не значи и, че се казва Мила!![]()
Грозен, втория не го знаеш ма и първия нямаш ни най-малка представа кой е. Мълчи си и не се занимавай с моя милост, ако обичаш. Душевните ми терзания далееееееч не са твоя работа.
квак
преателчета, пак съм аз
някой учил ли е нещо редовно /държавна поръчка/ и едновременно с това нещо задочно /платено/? Д:
май ще се пробвам тая година
притеснявам се че това дето мисля да го пиша задочно е инженерна специалност
ама ще видим
също така няма начин да ти съвпадат датите на изпитите, понеже сесиите за задочниците са в др интервал, нали?
Последно редактирано от lunacy : 06-22-2017 на 22:28
Бях загубил надежда, че ще разкажеш, но после видях разказа.
Това е така, но с такова съотношение няма как да ебете нещо.
На такова събиране е ясно че и 100 коча да поканите, те ще дойдат и малко жени ще се навият. Просто не канете много кочове - няма смисъл. Освен това ако кочовете са прекалено много, жените бягат и съотношението още повече се скапва! От опит ти го казвам!
Много добре знам мила - иначе щях да го напиша с главна буква! Просто съм учтив, да не си помислиш нещо друго
!
Слава Богу, че нито един от тях не съм аз!
Като прочетох какво беше писала за тия, се зачудих кой ли е другия.
#когато-не-правиш-разлика-между-задочно-редовно-платено-и-държавна-поръчка
просто уточних, чувала съм че не може да учиш две неща едновременно в държавни университети, дори едното да е редовно, а другото- задочно
е, може Д: поне на теория- ако едното е платено обучение
а на практика не знам дали ще мога да ги съвместявам Д:
редактирах го че наистина звучи странно така формулирано, ахахахахахахах
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Цяла нощ я сънувах.Нямам против да играя игричките на живота... да видим какво точно иска да постигне с това. IDGAF
Във центъра на Париж викам само Берое и кур за Сенджермен! <3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.