- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Брокер ... на 19г.?
Брокер... на 19г.?
Какви са схемите за да станеш брокер на недвижими имоти? И нормално ли е на тези години да ти предлагат работа като такъв?
Знам, че тяхната работа е, и в същото време не е толкова сложна. Споделят, че се изкарват добри пари... но за сметка на какво?
Една позната работи това и съм чувала за нея, че тя мами и злоупотребява с клиентите...
Един бъдещ студент без опит където и да било трябва ли да приеме предложението или не?
Интересно ми е вие какво мислите по темата? Мерси.
по един месец в годината трябва да е позволено да стреляш по брокери
тва е решението
Какво ти предлага фирмата?
Иначе, при всички обстоятелства доходите ти ще са обвързани с комисионни и сключени договори за наем/продажба
Трябва да си малко дебелокож, защото има пазарлъци
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В България всеки втори е или брокер, или продава нещо. Затова сме на това дередже. Малко хора произвеждат продукт някакъв, какъвто и да е.
Ти ко произведе днес освен 20 тъпи коментара
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не с "политиката"; а с липсата на правилна политика!
Стар е. Стар, не нов. Гледам... махнала си аватара с котенцето. Мина ли ти мерака?
Произвеждам истината. Радвай се, че има честни медии като нашата, не само големи корпорации и български продажници. Повечето медии в BG се държат от шопари и нагъзяри - факт.
Мерака за какво?
Каква медия?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Един съученик записа в УНССС и още първата година си намери работа като брокер на недвижими имоти (предимно наеми). Не изкарва много, но пак е нещо. Обикновено заплащането е минимално(сигурната сума), но ако си добра и сключваш много сделки, ще изкарваш добри пари от комисионните.
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.