- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Ох, и аз искам копон, ама няма! Трябва да изтрая още малко. А в проклетата книжарница в мола не бачка климатика, мамка му! Не е нормално да обслужваме клиентите потни, миришейки. То пък толкова много хораа. Мъртвило. А вътре сауна. Мъка цял живот!![]()
Видях това и се сетих за дейтона.
![]()
Тази седмица ще се съсредоточа върху гърдите и ще се опитам да приема целият протеин на света, защото следващата на морето ще си е чисто и просто казано - cheat week![]()
Жените са като кактусите, който цъфтят. Неземно красиви в своя цъфтеж но 95% бодли и 5% цвят.
Засилваш се да стигнеш до цветето, преминавайки през бодлите и успяваш , но дори държейки в ръце своята цел, осъзнаваш, че всичката тази болка не може да бъде излекувана дори от тази красота, че тази красота си е струвала само, когато си я гледал отстрани и си мечтал да я имаш, а не сега, докато я държиш в кървавите си ръце.
После идва зимата и дори този цвят окапва и оставаш само с един гол кактус.
Когато използваш "кактус" и "зима" в едно изречение. ^
Колко се радвам, че имам такива приятели! Бахти якото, честно! Колко интересно как понякога в живота преоткриваме различни хора, много яко ве... всичките машинки.
Милата ми тя!
Когато писа мрънкаческата ти тема, не се ли замисли поне малко, че може да съм прав? Явно не си
!
Бива ли да се хвалиш с такова нещо?
Все едно да плашиш куче със салам!
Готови са разбира се не само там, но и на други места! Само че рибките не кълват на гола кука, трябва стръв - я някоя скъпа кола или поне скъп часовник и телефон, а не да си като някой обикновен прошляк!
То сигурно е точно за това!
Това не е ли грях, чадо? Да те е срам, че си свещеник?!
Извинявай за въпроса, но да не си лезбо или би?
Ти по-добре мисли как да треснеш нещо чуждо!
Ракшонур знае, че ще го спечели, затова те ръчка!
Абе с времето започнах да оценявам Грозни ;д. Кефи ме. Изяж ги, куче! ;д
You're tryin' to be different, that makes you no different
Грозен, не съм лезбийка или би ама ми е кеф да гледам И яки женски тела, щото се чувствам още по-добре обикновено. Хората трябва да бъдат мили и готини с другите, а не да ги карат да се чувстват зле. Колкото по-кеф му е на някого от него си, толкова по-малко занимава останалите с мрънкане и досаждане.
ОН: Начи, работата е МЕГА айляк, нищо кой знае кво не се изисква от моя милост, но виж - жегата там ме убива. Днес направо по едно време бях готова припаднала, а като се прибрах лепнех. След петнайстата баня за деня имах чувството, че съм свалила 5 кила мизерия от мен. :дддд Ужас просто! И колегите са яки и ухилени, поне за сега, а ако са такива и за по-напред, цена няма да имат. Ще е хубаво и, ако съм доволна от парите и се справям с наличното, определено.
Последен изпит - ДРЪЖ СЕ, ТОРИНИО, ДРЪЖ СЕ! Продължавам да нямам никви нерви за унита и да искам партей. Цял ден си припявам „пей, сърце, жегата пак дойде“ и „стара каравана и море на един метър има-няма“. :дд
И пак - обещаващо е, не мога да кажа кво ще излезе ама ми е забавно и не ми се ще да спирам все още.
квак
Ами защо не, по-хубаво ли е да се хвалиш как си седиш само в къщи и никъде не излизаш! Разходката сред природата си е разходка, пък било то и сам! Освен това следващия път може още някой да изяви желание да се разходи с мен в Борисовата, ами така де, ако и други се разхождат сами там!?![]()
You're tryin' to be different, that makes you no different
Мила, ти си изключително интелигентна и безпогрешно усещаш сарказма, това най-много ми харесва у теб!
Права си!
От немай къде да. И аз съм го правил.
Трънчо, не знам наистина ли си толкава наивен като някое лапе, да мислиш, че пандата ще тръгне с някой от форума, още повече сладура?!
То отдавна стана!
Я, я, твойне думен не струвен пукнатн мангизн, ду комен фон ейне гроссе село ин ден северозападнише Булгарен!
Ей,"умен,хетеросексуален човешки индивид".
Само родените в тая част на България, можем да казваме на тоя край по тоя начин.
Мах ден Мунд цу,"хетеро".
Толкоз си умствено "разширен",че дори не можеш адекватно да пишеш на тоя измислен език.
п.с.Дано зацепиш,какво искам да кажа с думите в кавичките,че не ми се обяснява като на умствено "напреднали".
Последно редактирано от deitona22 : 06-26-2017 на 20:53
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..