.
Отговор в тема
Страница 74 от 451 ПървиПърви ... 246470717273747576777884124174 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 11257
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    поне имаш страх от Бог
    щом се къпеш преди да му се представиш
    Още от бебе съм така. Майка ми ме е къпела само преди да ме води на църква. Навици.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Супер фен Аватара на corbV2
    Ок, изкъпах се и беше доста под един час ;д. За повторно къпане съм съгласен, че не е нужно чак толкова, процеса е по-оптимизиран. И сега ще поизляза саминък като сладура ;/. Е, поне съм чист и не мириша лошо ;д. Може да си взема сладолед, ама най-вероятно ще е бира ;д. Минахме възрастта за сладоледа.
    You're tryin' to be different, that makes you no different

Мега фен Аватара на Lilanda
    ^Гъзар.

Отивам да си правя прическа.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    ОБИЧАМ Я. Деба говедцето малко как ми влезе под кожата...
    Колко малко

Ами, изкъпах се :rolling eyes:
    Последно редактирано от therichbitch : 07-02-2017 на 15:42

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Още от бебе съм така. Майка ми ме е къпела само преди да ме води на църква. Навици.
    силно се надявам тоя навик да не означава, че още те къпе майка ти

Мега фен Аватара на pandabear
    къпането събота и неделя е прекалено mainstream
    аз се къпя всяка сряда.

Мега фен Аватара на tori
    Братче, всичките ме обърнаха на ебахти добродушния боклук... Ела тук, ела там, направи това за мен, направи онова, тва не ми харесва, онова не става... Като викна най-накрая, излизам истеричка, с психологически проблем, карам се или съм много крива, звяр и направо нетърпима. Ама никой не се сеща, че освен него, другия също има някви нерви и няква търпимост. Обаче аз съм си виновна, че съм добра, друг не е.
    квак

Голям фен Аватара на lunacy
    кво го дъвчите тоя парад

ако някое хетеросексуално дете бъде пребито заради ориентацията си (а съм чувала такива закани спрямо хомосексуално момче) или на хетеросексуален човек бъде отказано правото да сключи брак с човека, когото обича, аз може лично да се заема с организацията на хетеропарад

и гаджето ми е момче, Грозни
    за добро или зло
    ахахахахах

и това с транссексуалните съществува общо взето откакто свят светува, толкова ли ви мързи да потърсите елементарна информация в Гугъл

това се отнася и за предимствата на брака между двама души;;

Голям фен Аватара на lunacy
    понякога си мисля че света върви напред и после влизам в тоя форум и чета че транссексуалните били нещо ново, от бракът между двама души дето се обичат няма смисъл и т.н.

ужс

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Тела ми е на ремонт и съм бесно...3-ти път...Това Сонитата са чисти боклуци!Не съм се чувала с моя и съм уникално бесна и малко тъжна!...

Супер фен
    @Lunacy, кво се хабиш - тва са хора с пластичен морал които споделят мнение за да се отличат, а не защото се базира на преживявания
    ако попаднат сред образовани и добре платени хора, набързо ще си поменят възгледите, 'щото тогава няма да са готени с крайните си разсъждения, а смешни
    ако не се справят в живота, ще си деградират още повече, ма тогава мнението им чеп за зеле няма да струва и без тва тъй че се тая

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Колко малко

Ами, изкъпах се :rolling eyes:
    Не е прокурорска ако това питаш
    98 е, аз съм 95, мисля че е добре 3 години
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Такааа, да ви се похваля. Днес хвърлих сто кила пот и на моменти чувствах кожата си яко влажна и мазна. Но...после се позаоблачи, разхладня и вече беше много по-добре. Сега не усещам да мириша и най-малко, но това сигурно е защото съм си свикнал вече на зловонието си и не ми прави никакво впечатление миризмата, която отделям. Все пак призовавам ароматизираните хора от форума като Антракса, Тори, Папагала, Холи да дойдат вкупом или поединично да ми помиришат под мишничките. Може пък да се окаже все пак, че обонянието си ми работи качествено...засега.
    Ееее язък. То пък днес ми е ден за къпане. Обещавам специално заради ароматизираните дами и господа от форума да направя изключение и....да си избръсна задника, че е много голям пуловера там и...все пак жега е. Може нещо да се задържи като миризма там и след къпането и утре в магазина някой от вас да се наведе при рафтовете във близост до задника ми и да изпадне в кома. И после ще има едни съдебни делааа, ум да ми зайде. А и без това нямам кой знае какви финанси.
    Мерси, че ми отворихте очите. А аз се чудя защо с редки изключения хората като цяло не ми миришат на нищо или ми миришат на парфюм. Но пък сега съм пред огромна дилема. Аз все на чистоплътни хора ли попадам и единствения миризливец или съм или просто съм свикнал на лошите миризми заради мен си и обонянието ми е вече сериозно закърняло за тях...

Ракши, обявявай ме за какъвто искаш, но...сравнението на националните ни герой с разни джихадисти никак не е уместно и всичко зависи от гледната точка.
    За нас джихадистите са терористи, лоши хора, които убиват невинни хора. Само че за някои мюсюлмани те са герои,защото се борели срещу лошите европейци и американци колонизатори.
    И обратната страна на монетата. Нашите революционери за нас са герои. Само, че за Османската империя те не са били нищо повече от обикновени терористи убиващи невинни османци, които просто искат да пазят териториалната цялост на империята си...
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-02-2017 на 18:03
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

откачена работа
    пред блока ми вали слаб дъжд, а зад блокът ми вали силен град

Супер фен
    има и трета страна - от гледна точка на чиста човешка справедливост, правителства, посягащи на естествените права на гражданите си, са нелегитимни. Съответно няма релативизъм в ситуацията. Мюсюлманските общества и ислямът са обективно гнили.
    Отваряш си вратата за интерпретации допускайки идеята, че всяко общество/държава трябва да има правото да избере авторитаризъм и да потъпче индивидуалните свободи на малцинството, което не е съгласно с тях. На мен ми е значително по-лесно да смятам такива общества за нелегални и действията срещу тях за напълно оправдани.

Та от тази гледна точка терористите са си терористи, а мюсюлманите, които ги подкрепят - измет. Какво ги мотивира е несъществвено дотогава, докогато продължават да са нецивилизовани.

Тъжното е, че така се е случило, че западния свят е символ на свободата и справедливостта, и камиларите ги асоциират с него. При други обстоятелства дали биха осъзнали колко са изпаднали като народи ?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Споко, повечето тук сигурно не си мият ръцете след тоалетна или преди ядене, тъй че да се убеждаваме взаимно кой колко е чистник е безпредметно. А поцъкването с език и възмущение- още пО.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ракши, обявявай ме за какъвто искаш, но...сравнението на националните ни герой с разни джихадисти никак не е уместно и всичко зависи от гледната точка.
    За нас джихадистите са терористи, лоши хора, които убиват невинни хора. Само че за някои мюсюлмани те са герои,защото се борели срещу лошите европейци и американци колонизатори.
    И обратната страна на монетата. Нашите революционери за нас са герои. Само, че за Османската империя те не са били нищо повече от обикновени терористи убиващи невинни османци, които просто искат да пазят териториалната цялост на империята си...
    #когато ти преразкаже какво си написал и изобщо не схване кво му казваш
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    или на хетеросексуален човек бъде отказано правото да сключи брак с човека, когото обича, аз може лично да се заема с организацията на хетеропарад
    а ако откажат на двама педали да си осиновят момче
    а ако откажат на две лесбита да си осиновят момиче
    точно ттва е причина обратните да настояват за озаконяване на браковете им
    щото почват да ползват всяка възможност на нормалните бракове
    само не мога да си представя двама обратни осиновили момче
    на какво точно ще го учат и дали схващат, че нито са жени, нито са мъже

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    откачена работа
    пред блока ми вали слаб дъжд, а зад блокът ми вали силен град
    излизам от фитнеса и си тръгвам такъв, слушам си Machine Gun Kelly и си мисля за неща ииииии то почва да думка ледени парченца. Може би с размера на бонбон скитълс или може би на боб (?). Ходя си с чадъра и виждам някви СУПЕР паникьосани жени, които тичат към спасението Поглеждам надясно и виждам как един пичага, супер панически, отваря багажника на колата и вади някви килими и панически ги хвърля върху колата. В този момент духва вятър и му обръща килима и колата остава гола. Той още по-паникьосан хваща килима и пак го хвърля отгоре. Това се повтаря 3 пъти в рамките на може би 45-60 секунди. Накрая просто спря и с няква физиономия казваща "природа 1:0 човек", вир вода, заеба килимите и влезе под козирката на входа. Докато гледам това до мен идва няква мокра лелка, която направо трепереше от притеснение за колата. Влезе, беше забравила да спре алармата, колата почна да пищи, тя запали и тръгна напред. 5 минути прави маневри, за да се паркира по същия начин. Не знам от къв хуй го направи, но го направи

Аз си събух обувките, щот не искам да ги мокря, и се прибрах бос в прекрасен, сив Люлин.

Каква приказка <3
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Niakoitam
    aurisaaa, Много се извинявам, че мога да виждам и чуждата гледна точка, дори тя да е пряко конкурентна на ситуацията в моята камбанария. Нашата гледна точка е такава, а тяхната друга. Тяхната е една, а нашата друга. А къде къде по-лесно е просто да стана кон с капаци и да си гледам само в моята паничка и да си мисля,че моето ястие е най-доброто. Истината е субективна за всеки. Обаче, когато се опитваш да разбираш истината на всеки и кой прав кой крив...в главата ти става буламач. И май мозъците нк
    и не са се развили дотолкова, че да го разберем. Най-лесното за възприемане да кажеш, Аз/ние съм/сме най-праведния/праведните и нашата гледна точка е последна инстанция. Докато...не попаднем в съвсем различна ситуация и често забравим за първоначалните си мисли ставайки понякога дори смешни пред околните.В случая трябва да кажем мюсюлманите и ислямът за гадни и гнили, обратните за на на бесилката и за многи бой, защото...ние сме от другата страна и по-правилна от нашата гледна точка НЯМА...Подобнао на журналистката Кристина Патрашкова дето стана известна с плюенето си по Златките и нарицателното Държава на Златките, в което изливаше цялата си негативна емоция и...в един момент след срещата си с черното Злате стана много съпричастна, започна да я учи и да обяснява колко мило и добро същество е как просто е изпуснала някои неща, които може да научи и да я величае. Гледай или играй игри, в който главния герой има избор, който зависи изцяло от твоите решения. Сещам се например за Fallout 4 Там героинята започна сама, сприятели се с две организаци, тръгна да бие лошите, които и отвлекли сина, но пък се оказа, че сина и е остарял докато е била в хибернация и е станал шеф на въпросната организация, но е болен и тя е следващата и все пак решенията за битка са взети. Трябваше да се избере страна, а никой не беше баш от лошите. Всеки си имаше своите възгледи за живота и просто се бореше за тях. От главната героиня зависеше кой ще победи. Тя трябваше (в случая играча)да избере на чия страна да застане и кой бивш приятел (организация) да унищожи.

Съвсем скоро гледах и геймплея на Bioshock Infinite на български разказваща се за някакъв отделил се от САЩ и излетял град с напреднали технологии наречен Колумбия и живеещ още в 1912. Уж изпълняващ американска мечта за патриотизъм и суверенитет та чак долния свят искаха да унищожат като започнат от New York. Отвсякъде в него лъхаше патриотизъм. И то какъв. Под такава извратена форма, че само като го гледах като филмче на моменти чак яко ми се доповръщаше. И то само за да се облагодетелстват група хора и най-вече един. А как започба само Един прекрасен и слънчев град с много шастливи, вярващи и правоверни хора в него кланящи се на най-правоверния от всички хора на света. ПРОРОКА...
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-02-2017 на 19:41
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Boy's and Girl's, мноо молим да ми дадете съвет...
    Утре ще купуваме два телефона гледам да са еднакви за мен и приятелката ми.. Обаче се чудим между
    Galaxy S8 и Huawei P10 Plus
    И двамата сме адски раздвоени, един нещастник от мтел ни пусна мухата за Huawei-а...
    Въпроса ми е към всички но технологично напредналите копелета като папагала, Ева и ауриса са много добре дошли от към съвети... ПЛИЙС ХАЛП
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Какъв ден... 70 лв. от Бога.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ко праиш 1 час корб, аз с бялсам за коса правя под 10 минути :д

Хора, вън не е за хора, 20 минути и съм вир вода
    така си беше
    2 часа се счупих от каране на колело в "гората"
    на всяка чешма се къпахме ама пак го предпочитам пред депресарската самотна гадна зима

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Boy's and Girl's, мноо молим да ми дадете съвет...
    Утре ще купуваме два телефона гледам да са еднакви за мен и приятелката ми.. Обаче се чудим между
    Galaxy S8 и Huawei P10 Plus
    И двамата сме адски раздвоени, един нещастник от мтел ни пусна мухата за Huawei-а...
    Въпроса ми е към всички но технологично напредналите копелета като папагала, Ева и ауриса са много добре дошли от към съвети... ПЛИЙС ХАЛП
    аз си взех Huawei P9 и съм доволен, въпреки че има някви леко странни неща. Понякога приложенията просто се затварят, от нищото А е "млад" телефон, на няма 3 месеца. Камерата е тупаница и всичко си върви перфе.

Бих взел самсунга, tbh.
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не мога да реша кое е по-ужасно, това че го смяташ за нормално или това, че не изпитваш желание да се изкъпеш поне един път на ден.
    Това наистина е много стресиращо, ама наистина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си