.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Аз наистина давам всичко за него , той ми вярва и знае че не бих направила нищо лошо спрямо него. Вчера му намекнах малко за мойте глупости , казах му че няма една и съща любов 2 пъти и че веднъж като е обичал , то следващите пъти не са като предишните и той каза да така е ,но това не значи че не те обичам или че правя по-малко за теб . Някак си не знам как да си го изтълкувам , хем добре звучи хем зле ...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако нещо развали връзката ви, то това ще си ти.
    Напълно съгласен.

Цитирай Първоначално написано от your_baby Виж мнението
    Аз наистина давам всичко за него , той ми вярва и знае че не бих направила нищо лошо спрямо него.
    Те често така говорят хората,но...и често излиза друго...

Един съвет. Спри да се филмираш и живей за мига с тази връзка,защото сама си я прецакваш с постоянните си подозрения и въпроси. Ами не си първата му, а си третата. Свършен фак и толкова. Опитай се да му покажеш,че не си като другите две, и...дано в един момент да не се разколебаеш и да постъпиш точно като предишните две. Защото четвъртата вече още по-трудно ще го убеди,че именно тя е различната.

Цитирай Първоначално написано от Бау Виж мнението
    Радвай се,че го имаш и стига си го мислила.
    Именно.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си