.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от FlektarnCom Виж мнението
    А до форума - може дизайна да има значение, но когато аз бях активен тук (2013-2014) имаше голямо движение. А дизайнът си бе същия. Повечето ги няма. Ти сам знаеш. Няма да изброявам имена. Кои са сега тук? 2-3 момичета от старите и един останал трол, и папугая.
    Аз 2013-2014 не съм бил тук, но силно се съмнявам, че е имало много повече хора. И са останали малко повече от "2-3 момичета от старите и един останал трол, и папугая", знаеш.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Аз 2013-2014 не съм бил тук, но силно се съмнявам, че е имало много повече хора. И са останали малко повече от "2-3 момичета от старите и един останал трол, и папугая", знаеш.
    Имаше. И дори да обиждаха, ставаше дискусия понякога. Този от по-горе - това са новите.

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Имаше. И дори да обиждаха, ставаше дискусия понякога. Този от по-горе - това са новите.
    Не знам. Аз спрях да влизам когато смениха дизайна и знам, че тогава спряха да влизат повечето активни потребители. А откакто съм се върнал (малко повече от година) досега, броя на потребителите си е горе-долу един и същ.
    Не си прав, че социалните мрежи са голям проблем за форумите. Все пак винаги ще има хора, които ги вълнуват въпроси, които не могат да зададат във фейсбук (най-малкото търсят анонимност, а фейсбук не предлага такава).

Имаше те, имаше те, ЯнгБладз, имаше те. Но по-рядко поне.
    Имало ме е за много кратко време.

Banned Фен
    Преди пускаш тема - идват 20 човека да пишат веднага. Сега - 1-2ма. И то само ако темата е провокативна. Като тази да речем.

Повече от фен
    Понеже е жега и си нямам друга работа, ще захапя стръвта.

Общо взето форумите умряха, да, но това е, защото е изградена система, която улеснява потребителите. По-лесно е за обикновения човек да помни един логин и да членува в различни групи, вместо да се логва в разни форуми и да попълва разни каптчи, дизайна е един и същи, съдържанието се зарежда динамично, както и факта, че се ползва масово, допринася за това да бъде предпочетена пред някакъв форум. Отделен е въпроса, че социалната мрежа попълва още куп ниши.

На мен лично не ми допада и съм съгласен с някои твои доводи, факт е, че има цензура, факт е и че се продават данни, но който е достатъчно глупав, че да си ги предостави, сам си е виновен.

Точно тук сбърка. Тук, и в почти всеки един форум НЯМА контрол, но това не е ли най-ценното!? Никога във форум не са ми искали лична карта. Дай ми профила си във Фейсбук, като на 10 от моите хора ще им кажа да ти го репорт-нат (докладват) и ще ти го деактивират завинаги!
    Качил си някаква простотия, репортнали са те и са ти изтрили профила, голяма работа, правиш си нов с друго име просто, не ми казвай, че не е възможно, защото е.

Интернет отдавна не е място, където можеш да научиш нещо! Изврати се. Поквари се. Мотикарите, меметата, жъст паблотата и безброй малоумщините на незнайника Паоло Коельо или Курельо, все тая!
    Пълни глупости. Всеки сам избира какви сайтове да посещава и ти гарантирам, че никога досега обикновеният човек не е имал достъп до толкова ползотворна информация. Ако се поровиш малко, можеш да научиш много от интернет, вместо да си губиш времето по фб.

¿Тук искат ли задължително да ползваш собственото си реално име? Не.
    ¿Тук иска ли се реална профилна снимка? Не.
    ¿Тук иска ли се да потвърдиш с мобилен телефон? Не.

Мога да изброявам до утре.
    Ти не си длъжен да качваш каквато и да е информация в дадена соц. мрежа.

Извадка на някои от Фейсбук задължителните правила:
    https://m.facebook.com/terms

И цитирам от т.4:
    • You will not provide any false personal information on Facebook,
    • You will not create more than one personal account.
    • If we disable your account, you will not create another one without our permission.
    • You will not use Facebook if you are under 13.

Нацизъм, комунизъм или фашизъм в 21-век? Не, благодаря.
    Какви са последствията, ако не спазиш правилата? Какъв нацизъм/комунизъм, бе човек? Прочети малко за нацизъм, комунизъм и фашизъм.

А да, още нещо. След потвърждаване на акаунта ви с лична карта, Фейсбук "обещава" че ще изтрие личните ви данни. Някой наясно ли е колко е забранено да се изпращат лични данни по интернет? Всеки не хакер, а скидър с един RAT вирус е достатъчно да има достъп над машината ви.

И за капак на всичко - ФЕЙСБУК ПРИЕМА И СНИМКА НА ДЕБИТНАТА ВИ / КРЕДИТНАТА ВИ КАРТА - ОНЛАЙН, И ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА АКАУНТА ВИ!
    Отново - който е достатъчно малоумен - нека снима и праща наред всички глупости.

Не гоня никой. Но ако ще спорим няма смисъл. Няма какво да се спори. Стани "по-активен" и твоят акаунт ще падне. Дори мога да те снабдя с безобидно (буквално) меме, което ще ти свали акаунта веднага.
    Цензурата е лошо нещо. В туитър, редит, ютуб и всички останали платформи има цензура за съжаление. За сметка на това имаш алтернативи и никой не ти забранява да ги ползваш.

Като заключение - всяка платформа може да ти помогне или да ти навреди, в зависимост от това как я ползваш.
    Зависи и какво търсиш. В някои аспекти форумите също не са цвете за мирисане. Аз лично съм намерил най-малкото зло (според моите разбирания) и нямам проблеми.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Имаше те, имаше те, ЯнгБладз, имаше те. Но по-рядко поне.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си