.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Прилошаване в колата?

Здравейте, от няколко години се боря с паническо разтройство. Зареди здравословното ми състояние изминалата година беше доста стресираща и симптомите започнаха да стават по-зле. Новото, което се появи е прилошаването в колата. По-често като пътувам с кола имам чувство за нереалност, все едно сънувам или нещо такова и всичко наоколо изглежда, чува се и се усеща странно (не знам как да го обясня). Чувствам се отпаднала, понякога се появява и треперене. Не ми се гади, но пък получавам задух и имам остра клаустрофобия и от време на време се появя трудност при преглъщането. Пускам си музика, но не помага. На по-кратки разстояния е по-добре, въпреки че пак има тази отпадналост и чувството за дереализация. Най-зле е по баири, наклони, булеварди, пътища между горите. Проблемът е, че скоро ще пътуваме 6-7 часа до морето. Имаме роднини, които живеят там и всяко лято им ходим на гости. Говорила съм с майка ми за проблема, но тя ми каза, че щяла да ме остави и да отиде за няколко седмици. 17 годишна сама вкъщи за няколко седмици? Е да, но ми се ходи на море, на плаж. Пия и успокоителни, но явно много не помагат. Може ли някакви съвети? Личната лекарка ми казва, че е напълно нормално при това паническо разтройство да се появи и това.

anonymous990763
    Guest
    Вариант е ти да пътуваш отделно с влак. Тогава вероятно пак би ти се наложило да пътуваш с кола, но за много по-кратко време.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Вариант е ти да пътуваш отделно с влак. Тогава вероятно пак би ти се наложило да пътуваш с кола, но за много по-кратко време.
    нарочно изтри моето предложение, щото твоето изглежда глупаво, ако ги сравняваме

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    нарочно изтри моето предложение, щото твоето изглежда глупаво, ако ги сравняваме
    Пробвах това, което ти беше предложил, но не проработи.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Пробвах това, което ти беше предложил, но не проработи.
    аз не съм го предлагал на теб, за да го пробваш
    за теб няколко марули върши същото

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    аз не съм го предлагал на теб, за да го пробваш
    за теб няколко марули върши същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си