Възможно ли е ципата да се разкъса когато момичето е с дрехи върху себеси??? Приятелката ми е девствена ония ден в колата само се нстискахме та седеше върху мен и нормално се целувахме после тя като се прибрала забрлязала че има кръв на белиото си. Как мислите изгубила ли си е дрвственоста без да иска??
От къде тоз кръв тогава???
Има няколко дена до цикъла и неможе да е от него
Някой е счупил джама и сега те баламосва.
Винаги може да се окаже, че си трол, де.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Не мисля постоянно е с мен даже ми показа гащите си и не е такава която може да ме баламосва много я е страх от такива неща и бяхме се разбрали като се женим да стане всичко.
Тя даже не излиза
https://www.youtube.com/watch?v=wCjSdpzboBg
специален поздрав за теб
Стига глупости тука съм за помощ и за инфо. Възможно ли е от малкото търкане в колата нещо дс и е закачило копчето от дънкито или нещо подобно???
ципата не виси отвън
може да се скъса от разтягане на краката, а не от закачане за копче
Защото четох някаде че то се подувало някакси и нещо ако се закачи и кървяло но незнам от толкова малко как може мисля дали е вазможно от нещо друго да е
Хубаво значи с една дума си е девствена и не се е разкъсало??
Дори да и се е разкъсала, това не я прави по-малко девствена, освен ако не е правила секс.Как мислите изгубила ли си е дрвственоста без да иска??
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Имали вероятност да кърви отново при секс вече??
Последно редактирано от Radkoooo : 07-03-2017 на 19:14
Стига базици питам сериозни неща тука.
чукай я в банята, там е правилно да се отварят девствени, поне се мие бързо
Ясно питам защото не сме правили секс никога. Значи може и да кърви при първи секс??
Хаха не просто искам да разбера как като сме облечени и от едно търкане може да се получи това просто не исках да стане по тоя начин за това питам дали нспълно се разкъсало или не