Говорила е, че е девствена и трябва някак да се измъкне...
Смисал как ме е излъгала с кое?? Тя като я знам каква е абсурд да е била с някои друг бая я е страх
Хаха не просто искам да разбера как като сме облечени и от едно търкане може да се получи това просто не исках да стане по тоя начин за това питам дали нспълно се разкъсало или не
Не може да стане. Сам каза че има няколко дни до цикъла, напълно възможно е да има някаква зацапване преди това.
Да не говорим и че трудно ще се разкъса без тя да усети.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Добре тогава от къде тоя кръв по гащите??
И съм на 100% сигурен че беше девствена
Четох че е било възможно с облекло
Радко, дано да си трол, щото ако наистина си толкова прост, по-добре остави момичето и секса за някой друг. Колкото и да се опитва някой да ти даде съвет и да ти отговори нормално, ти едно си знаеш и това е.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Какво трябва да означава трол??
Сега кърви постоянно дали може цикъла да и е подранил???
Офф.. просто и е дошъл цикъла.. стига си се филмирал.
Цикъла не идва в точно определен ден, може да подрани, може и да закъснее..
Ще де ходи на гинеколог след цикъла и ще се разбере.
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Поп да ми говори за морал е като католически свещеник дето се изказва против педофилията
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Тези с богатата сексуална култура, преди да размахвате пръстче, може да престанете да обсъждате въпроса с кръвта.![]()
Да, убеден съм, че може да се скъса от пипане през дрехите... Вероятно, ако е била с доооста разтеглив клин, а момчето да има доооста тънки и дълги пръстчета, може... Или да е била на шпагат в колата... И това се е случило точно преди да му пусне... А един мармот завива шоколад в станьол на задната седалка...
нямам предвид в конкретната ситуация, както казаха сигурно й е дошло по-рано просто лол