- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Брат знаеш, че никога не се заяждам с теб..
Ама верно ли за честото къпане проблем са ти парите..?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Каква е тая гнусна завист бе? Не само телата, ами и "душите" ви са мръсни. Отрепки. Закривайте го тоя умрял форум направо.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Dr. Gregory House
Анар4и, знам какво се опитваш да кажеш с това, ама много добре знаеш, че критиката ми към теб винаги е обоснована. Ама ти си го смятай за завист колкото искаш.
You're tryin' to be different, that makes you no different
не знам в кой свят живееш, но не е нужно човек да изкарва 10к евро, за да може да си позволи да купи помещение.
не знам и дали си гледал куче, но за да те просветля как стоят нещата ще ти обясня: всеки месец прилагаш външно обезпаразитяване (30лв), през два месеца се прави вътрешно (пак 30лв.) когато кучетото ти е от едрите породи, демек 35кг+, се храни повече от обикновено. килограм качествена кучешка храна върви около 10лв, средно за една седмица едно куче от едра порода изяжда по 7-8кг кучешка храна. хубаво е поне 2 пъти в седмицата да даваш и чисто месо. отделно кучето има нужда от специални шампоани, паста за зъби, играчки, лакомства (ако го тренираш) и още доста неща, в момента не ти описвам разходи по ваксини и евентуални нужди от лекарства. така че, да, 1000лв не са нищо в този случай.
едит: изразих се в предния ми коментар с "храна и играчки", защото смятах, че не е нужно да ги обяснявам и тези неща, баси.
Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 13:06
Братле... каква завист те гони.. ташак си правиме.. ;д
Dr. Gregory House
На мойто вече старото кучО (дворно, кучо но с вратичка.. /не е вързано/) Му се дава веднъж дневно кучешка храна веднъж месо/кокали/хляб... на манджичка направено.. is that okay?
Other than that... обезпаразитявания етц.. нон-стоп.. шампоани.. паста за зъби не.. ми там нек'ви мизерии баща ми му взема да дъвче за зъбите.. и лакомства щото я тренира..
Някойтам, ако си вземеш куче и не фърляш поне 300-400+ лева за него месечно, не го гледаш както трябва..
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
А защо само мъжете тук държат сметка за доходите и разходите на една женада не се чувствате заплашени?
1000 лева за такива префърцунки като теб дето са ги намерили тия пари на улицата и не знаят на кой свят се намират. И да имам кучета,цели две.Бяха и три. Едното е по-едричко малко. И не,не ядат кучешки храни и месо повече от мен. Ядат каквото има,основно хляб и понякога мазнотия.Е,вярно не са някакви супер породисти,махленско превъзходни са.Ветеринар идва,когато трябва,но да чукна на дърво е супер рядко. Друг е въпроса пък,че преди години въпросната гранулирана храна замалко не прецака бъбреците на тогавшния ни котарак,но някак успя да се отпуши и да запикае пак. А толкова рекламираната пък модерна храна Уискас колко котки и особено котета ни е одрисквала си нямаш и на идея просто. И да,в повечето случаи и те ядат хляб с месо от консерва и сос за мирис. Вътрешния е по-лигав и яде някакви остатъци от месо наречени храна за животни и му ги сваряваме. Пък....миналият ни котарак живя около 13 години,а ветеринаря дето викахме беше оттук и му разбираше повече на крави,овце,кози,прасета и т.н.
Последно редактирано от Niakoitam : 07-07-2017 на 13:00
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Dr. Gregory House
За малко да ме депресирате, че няма къде да се похваля/оплачащо прайте така.
Все тая. Идвам да кажа че ми е влюбено и щастливо и живота е прекрасен, и той е прекрасен…всъщност той е най-прекрасният!!!!
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות