.
Отговор в тема
Страница 93 от 451 ПървиПърви ... 4383899091929394959697103143193 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 11257
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от lunacy Виж мнението
    може да звучи налудничаво, но според мен това е оптимален вариант-има много бедни пенсионери в България, които биха се радвали на 100-200 лв на месец (примерно)

и не, папугай, дори да имаш къща на село с голям двор, не става
    ще плащате по 200лв на месец за котки ?

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    няма проблем : )

може и на теб да ми пратиш снимка. теб няма да те разпространявам, хехехе.

/в един замък съм тука аз за няколко дни. много е спокойно и красивно. а водата в басейните е ммМмМММ <3
    препоръчвам: край с. Огняново
    я кажи кво става със сладура че той нещо е много срамежлив
    писа ли му ;д?

п.с. някойтам се е омазал с лайна докато е бил на външния кенеф и това го е принудило да се изкъпе, някой да не си помисли че би го направил по собствено желание

забрайх да кажа че гледах пришалеца ония ден и хич не беше зле филма

Мега фен Аватара на Rakshy
    пандата си е намерила sugar daddy да я води по замъци и е станал странно разгонена

налита на всичко живо, бахти
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    А Талмуда чел ли си или Тора?
    Тора се наричат първите пет книги от Библията, много ясно, че съм ги чел. Левит дори ми е любимата книга от Библията.
    С Талмуда съм запознат отчасти.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    писа ли му ;д?

п.с. някойтам се е омазал с лайна докато е бил на външния кенеф и това го е принудило да се изкъпе, някой да не си помисли че би го направил по собствено желание
    Виж как знаеш. Понацапах се от една купчинка редки лайна в единия ъгъл на тоалетната, които даже съм ги кръстил, защото си седят все редки и миризливи. Казват се Лоадрънър, защото подозрително много ми приличат и ми напомнят на един потребител на един сайт, в който понякога чета и пиша.

Иначе знам, че си кандидат за ръката на пандата отклонявайки чуждото внимание и опитвайки се да и покажеш, че си жив, но...не така срамежливо и боязливо все пак. Покажи си чувствата, покани я на среща. Покажи и миризма на райски уханения и плати накрая хонорара на попа, че нещо го е закъсал с парите напоследък.
    Последно редактирано от Niakoitam : 07-07-2017 на 07:11
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Виж как знаеш. Понацах се от една комчинка редки лайна в единия ъгъл на тоалетна, които даже съм ги кръстил, защото си седят все редки и миризливи. Казват се Лоадрънър, защото оодозрително много ми приличат и ми напомнят на един потребител на един сайт, в който понякога чета и пиша.
    писа ли му ;д?

Предлагам и на двама ви да се откажете от подобни "теми" тук. Обсъждайте си ги на ЛС.

Знаеш ли онзи виц за Азис в тъмното и човека със запалката?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Не. И не, не искам да го знам, избягвам всичко свързано с Азис.

Ще ти го разкажа.
    Ходел си един човек в тъмното осветявайки си със запалка. По едно време в един тъмен ъгъл осветил Азис. Той му казал със сериозен педалски глас. А ти днес изми ли си дупето!?! И...духнал огънчето на запалката...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    ще плащате по 200лв на месец за котки ?
    Да бе - и аз се учудих !
    Ценностна система си имат хората - кво да ги прайш !
    писа ли му ;д?
    Това е ебавка, нали?
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    пандата си е намерила sugar daddy да я води по замъци и е станал странно разгонена
    Евалата Ракиши, много точно го каза ! Мечтата на всяка кифла е sugar daddy!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ко стаа ся тука не моа да разбера..
    Лоадрънъра и Някойтам се натискат за пандата
    Пандата се натиска на сладура
    Сладура се лигави щото е олигофрен
    Пандата има шугър дадди
    Грозния е коментатора на цялата драма
    А мен и ракши ни боли кура..
    тъй ли стана?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на pandabear
    С честно изкарани и абсолютно собствени пари си плащам заслужените почивки, бедняци такива ;3

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    С честно изкарани и абсолютно собствени пари си плащам заслужените почивки, бедняци такива ;3
    чшш милионерче... ай да направим форумна на некой замък.. ти плащаш.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Малко е смешно как се впечатлявате от думата замък. Нарича се архитектурна атракция. Не мога да ви обвинявам за ограничените коментари, защото явно ви е толкова капацитета, но не бих желала да бъда споменавана в тях, мерси.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Разбира се - проституцията в България не е незаконна .
    Само да питам, подаде ли си данъчните декларации в НАП ?
    Нарича се архитектурна атракция.
    Да бе извинявай !
    То се нарича и "компаньонка", а не "к0вра", ама карай !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Комплексарчо.

Мега фен Аватара на tori
    Ем, изнервих се ся ама ми мина - мисълта, че е петък и два дни ш се нацепя от сън ме държи. Запразнили сме с колегата с чалгарии и хич не ни е за идиотите, където ни нервят.
    квак

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Ко стаа ся тука не моа да разбера..
    Лоадрънъра и Някойтам се натискат за пандата
    Пандата се натиска на сладура
    Сладура се лигави щото е олигофрен
    Пандата има шугър дадди
    Грозния е коментатора на цялата драма
    А мен и ракши ни боли кура..
    тъй ли стана?
    Обаче объркА нещо репортажа. Някойтам изобщо не се натиска на Пандата,а пък Лоадрънъра иска евентуално тя да му се натиска като се прави на готин,вървежен и мноооого чистоплътен пред Някойтам с надеждицата Пандата да реши да му обърне внимание.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ем, изнервих се ся ама ми мина - мисълта, че е петък и два дни ш се нацепя от сън ме държи. Запразнили сме с колегата с чалгарии и хич не ни е за идиотите, където ни нервят.
    Ти и чалга , айде бе

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Обаче объркА нещо репортажа. Някойтам изобщо не се натиска на Пандата,а пък Лоадрънъра иска евентуално тя да му се натиска като се прави на готин,вървежен и мноооого чистоплътен пред Някойтам с надеждицата Пандата да реши да му обърне внимание.
    с една поправка че аз съм чистоплтен и всъщност ми се натискат и форума няма нищо общо, ти просто нямаш друга реалност за сравнение

и всъщност пандата напълно реално може да си позволява сама почивки ако работи, кво са 100-150 лв за 2 дни (40лв нощувка със закуска още 15-20 лв за храна, всъщност жените не ядат много) всеки месец или на няколко месеца. Дори не е нужно да работи, най-вероятно техните и дават пари, нали е студентка.

но вече помещението не си е купила сама
    Последно редактирано от LoadRunner : 07-07-2017 на 11:31

Който не се къпе не трябва да яде!

с една поправка че аз съм чистоплтен и всъщност ми се натискат и форума няма нищо общо, ти просто нямаш друга реалност за сравнение

и всъщност пандата напълно реално може да си позволява сама почивки ако работи, кво са 100-150 лв за 2 дни (40лв нощувка със закуска още 15-20 лв за храна, всъщност жените не ядат много) всеки месец или на няколко месеца. Дори не е нужно да работи, най-вероятно техните и дават пари, нали е студентка.

Ох,тамън се бях уплашил,че само зад гърба ми можеш да говориш и нещо ме игнорираш.... Знам,аз ти казах и по рано,че си сваляч,но във форума го играеш скрита лимонка. Иначе не е като да не продължаваш и в този пост да ближеш дупенцето на пандата. Всъщност само си мечтаеш затова де. То мечтите са безплатни,ама тя нещо не иска да те забележи ми се стува. Жалко за усилията ти....

Който не се къпе не трябва да яде!
    А ти може да ми ядеш....ушната кал например.

хайде сега и ти с 'категоричните' и ограничени мнения. помещението за галерията си го купих сама. и за да те поправя ще добавя: студентка, работеща на постоянен трудов договр във ветеринарна клиника, а да, имам и някакви допълнителни доходи от държавна и европейска стипендия (ама т'ва са някакви си 1000лв. отгоре, които попринцип отиват за храна и играчки на кучето. не намирам смисъл да се обяснявам всъщност, ама да си затварям очите, когато някакъв си ме нарича курва, и на когото най-голямото му постижение в живота е, че си подобрява всекидневно рекорди по километрични цитирания в тийнфорум, няма да стане.

хайде сега и ти с 'категоричните' и ограничени мнения. помещението за галерията си го купих сама. и за да те поправя ще добавя: студентка, работеща на постоянен трудов договр във ветеринарна клиника, а да, имам и някакви допълнителни доходи от държавна и европейска стипендия (ама т'ва са някакви си 1000лв. отгоре, които попринцип отиват за храна и играчки на кучето. не намирам смисъл да се обяснявам всъщност, ама да си затварям очите, когато някакъв си ме нарича курва, и на когото най-голямото му постижение в живота е, че си подобрява всекидневно рекорди по километрични цитирания в тийнфорум, няма да стане.
    Това с някаквите си там 1000 лева отгоре дето отивали за храна и играчки на кучето ти беше адски забавно...
    Някакви си хиляда лева вика. Какво му даваш. Нищо пари баце. Някои хора работят за толкова половин година. А ти в тая прословута ветеринарна клиника по колко взимаш месечно. 10 000? 100 000? Евро? Ако не, парите за това помещение от 15 годишна от стипендиите и заделени левчета в бурканче ли си ги събрала. Все пак и грижите ти по кучето са скъпи явно. Не друго. Явно затова нямаш проблеми с къпането всеки ден. Може и през 10 минути да си го позволяваш.Мравка те ухапала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си