- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
забрайх да кажа че гледах пришалеца ония ден и хич не беше зле филма
пандата си е намерила sugar daddy да я води по замъци и е станал странно разгонена
налита на всичко живо, бахти
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Виж как знаеш. Понацапах се от една купчинка редки лайна в единия ъгъл на тоалетната, които даже съм ги кръстил, защото си седят все редки и миризливи. Казват се Лоадрънър, защото подозрително много ми приличат и ми напомнят на един потребител на един сайт, в който понякога чета и пиша.
Иначе знам, че си кандидат за ръката на пандата отклонявайки чуждото внимание и опитвайки се да и покажеш, че си жив, но...не така срамежливо и боязливо все пак. Покажи си чувствата, покани я на среща. Покажи и миризма на райски уханения и плати накрая хонорара на попа, че нещо го е закъсал с парите напоследък.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-07-2017 на 07:11
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Знаеш ли онзи виц за Азис в тъмното и човека със запалката?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не. И не, не искам да го знам, избягвам всичко свързано с Азис.
Ще ти го разкажа.
Ходел си един човек в тъмното осветявайки си със запалка. По едно време в един тъмен ъгъл осветил Азис. Той му казал със сериозен педалски глас. А ти днес изми ли си дупето!?! И...духнал огънчето на запалката...![]()
Ко стаа ся тука не моа да разбера..
Лоадрънъра и Някойтам се натискат за пандата
Пандата се натиска на сладура
Сладура се лигави щото е олигофрен
Пандата има шугър дадди
Грозния е коментатора на цялата драма
А мен и ракши ни боли кура..
тъй ли стана?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
С честно изкарани и абсолютно собствени пари си плащам заслужените почивки, бедняци такива ;3
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Малко е смешно как се впечатлявате от думата замък. Нарича се архитектурна атракция. Не мога да ви обвинявам за ограничените коментари, защото явно ви е толкова капацитета, но не бих желала да бъда споменавана в тях, мерси.
Ем, изнервих се ся ама ми мина - мисълта, че е петък и два дни ш се нацепя от сън ме държи. Запразнили сме с колегата с чалгарии и хич не ни е за идиотите, където ни нервят.
квак
с една поправка че аз съм чистоплтен и всъщност ми се натискат и форума няма нищо общо, ти просто нямаш друга реалност за сравнение
и всъщност пандата напълно реално може да си позволява сама почивки ако работи, кво са 100-150 лв за 2 дни (40лв нощувка със закуска още 15-20 лв за храна, всъщност жените не ядат много) всеки месец или на няколко месеца. Дори не е нужно да работи, най-вероятно техните и дават пари, нали е студентка.
но вече помещението не си е купила сама
Последно редактирано от LoadRunner : 07-07-2017 на 11:31
Ох,тамън се бях уплашил,че само зад гърба ми можеш да говориш и нещо ме игнорираш....Знам,аз ти казах и по рано,че си сваляч,но във форума го играеш скрита лимонка. Иначе не е като да не продължаваш и в този пост да ближеш дупенцето на пандата. Всъщност само си мечтаеш затова де. То мечтите са безплатни,ама тя нещо не иска да те забележи ми се стува. Жалко за усилията ти....
А ти може да ми ядеш....ушната кал например.![]()
хайде сега и ти с 'категоричните' и ограничени мнения. помещението за галерията си го купих сама. и за да те поправя ще добавя: студентка, работеща на постоянен трудов договр във ветеринарна клиника, а да, имам и някакви допълнителни доходи от държавна и европейска стипендия (ама т'ва са някакви си 1000лв. отгоре, които попринцип отиват за храна и играчки на кучето. не намирам смисъл да се обяснявам всъщност, ама да си затварям очите, когато някакъв си ме нарича курва, и на когото най-голямото му постижение в живота е, че си подобрява всекидневно рекорди по километрични цитирания в тийнфорум, няма да стане.
Това с някаквите си там 1000 лева отгоре дето отивали за храна и играчки на кучето ти беше адски забавно...
Някакви си хиляда лева вика. Какво му даваш. Нищо пари баце. Някои хора работят за толкова половин година. А ти в тая прословута ветеринарна клиника по колко взимаш месечно. 10 000? 100 000? Евро? Ако не, парите за това помещение от 15 годишна от стипендиите и заделени левчета в бурканче ли си ги събрала. Все пак и грижите ти по кучето са скъпи явно. Не друго.Явно затова нямаш проблеми с къпането всеки ден. Може и през 10 минути да си го позволяваш.Мравка те ухапала.
![]()