- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз почти никога не съм кисела. Не знам какво и защо сте си изградили такова мнение за мен :/
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
WHAAAT
не че се оплаквам де ама то просто е очевидно
http://i.imgur.com/1e7hD02.jpg
3 обиди и само една редакция
интересно е индистинкт ква марка очила носиш
Последно редактирано от LoadRunner : 07-07-2017 на 16:38
Холи, прекрасности!
Иначе сиг всеки си знае, че това срещу пандата беше грозно
И това срещу някой там преди това също
6to tei pravite
Панда
Това огняново, тоз комплекс
2-3 дни преди да качиш снимка от там майка ми ми го показваше, изглежда чисто
Постни повече снимки от басейните ако имаш + ключов въпрос - пренаселено ли е и има ли децЯ, и чисто ли е
И хф!
Последно редактирано от NomNomNom : 07-07-2017 на 17:00
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
номи, снимката, която пуснах във фейсбук е от външния басейн за възрастните, отделно има някакъв и за малчовци. вътре има още няколко басейна, но там не съм снимала. водата е минерална. чисто е. поддържат си ги хората. и е много мил персоналът. свестни хора. не е пренаселено в момента. казаха ми, че зимно време и през август има повечко хора.
пп а, да: има библиотека, която е fucking awesome, лятната градинка също <3
Последно редактирано от pandabear : 07-07-2017 на 17:16
Скучно ми е, гледам го, че е на линия, но се опитвам да не му показвам още какво психо съм![]()
така и така сме подхванали пандата![]()
кво стана с любофта?
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
мисля, че се случва нещо като ония глупостите в статиите от BUZZ FEED типа, в които пише "ако сте в такава връзка, прекратете я веднага", "5 типа връзки, които да избягвате"
вчера час и половина не можах да заспя от зор :/
////лежанка днес - не бях пипал толкова от година някъде, излетяха. Др седмица правим PR преди морето.
\\ако не реша да се напия или неш такова предварително, което би преебало цялата схема, защото в момента snowballвам на боклук
//// одеве направих 9 killstreak и им пръснах каските, дори не ме видяха балъците
***тоя пост го поправям 4 пъти, за да не спамя с отделни
#гудгъйrakshy
Последно редактирано от Rakshy : 07-08-2017 на 01:29
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
абе, къде е ива?
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Саморазправата се е превърнала в национален спор. Ако нещо стане с един член от групата, всички останали скачат защитавайки го и изкарвайки кирливите ризи на другите групи. Разбира се, не трябва да се изключват и индивидуалистите, които или не се заместват освен в случаи, когато е необходимо, или първи подклаждат огъня по простата причина, че не може да се угоди на всички и че винаги някой играе дълбоко засегнат. Вече загубих броя пъти когато от двете страни на спора ми пишат лични съобщения как другия е изцяло виновен или в които ме псуват, защото съм им изпратила предупреждение да не обиждат. На мен също не ми е приятно.
Очевидно, нещата не могат да продължават така, затова ви питам като хора искате ли заедно да направим нещо като ясна и точно определена процедура при какво нарушение как да се постъпва, за да не стават подобни ненужни ексцесии и всеки да си знае ако прекрачи границата какво ще последва?
Индистинкт , с последния абзац ти ставам фенка
Едит: инструкторът ми по кормуване ме видя вчера с колата да пазарувам от плод и зеленчук ( седях в колата на аварийки , и депресирах, че не съм максимално в дясно на платното за движение, но поне бях 5м преди пешеходната и все пак слязох за 5 минути)
И му звъннах да го питам копр , и той - нали видя, и аз теб те видях :Д
Последно редактирано от NomNomNom : 07-08-2017 на 08:29
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Системните тролове-провокатори трябва да бъдат банвани перманентно. Преди доста време вече в датата приеха такава политика, защото бяха станали нетърпими. Това е моето мнение. Така че Грозни да си ходи.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Днес съм особено добричък.Нали уе модераторчетата.. ;3
Dr. Gregory House
анар4и има стойностна и любяща връзка, а последната "връзка", която аз имах продължи няколко дни и завърши в Месинджър с грубости и пасивна агресия
gg поне се отървах
Всеки е минал през такива периоди... горе главата..
Ако знаеш к'ви мизерии съм търпял.. ;д
Dr. Gregory House
като ти гледам мненията сега и сравня с предишните ти писания направо си нов човек;
май тази твоя приятелка ти влияе добре
благодаря ти, опитвам се вече да не мисля за станалото, въпреки че все още имам чувства към него; не се получаваше, бях почти постоянно изнервена и на нокти, опитвах се да преглътна някои негови качества, но се оказа че... не става
връзки не се градят само на привличане и целувки ;
както и да е, пожелавам ви много щастие с момичето
Абе хора
За или против тен/печене
Аз съм имала тен само като дете, кат' порастнах спрях, и не стоя на слънце (ходя на море извън сезона, като няма хора и като не е жега, или стоя под чадъра)
И се замислям това лято дали да не се опека
Страх ме е само да не остарея прогресивно - леки бръчки са ми тръгнали и майка ми ме юрка да взимам мерки![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
You're tryin' to be different, that makes you no different