.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    когато правех регистрация тук се съгласих с общите правила на ползване в които ясно се казва че обиди провокации и тн не са позволени и до колкото знам трябва да се спазват и от двете страни

как е възможно да не са позволени но да се прави изключения за тях ?
    и как е възможно да бъда обиждан което е в разрез с правилата които са ясно описани и в същото време да се прави изключение от което да страда само засегната страна

до колкото знам модератора трябва да следи за спазването на правилата а не да създава свои

тази тема е напълно излишна и дори не бива да бъде пускана
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Сега я погледнах и виждам огромен дисбаланс. Не непременно в броя на задълженията, а в крайно подробната им формулировка за потребителите и общата такава- за модераторите, която от своя страна позволява доста вратички и свободна интерпретация.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си