- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Система с черни точки и баНанИ.
Аз предлагам да намалявате поведение. Така се прави. Черните точки са западна измишльотина.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Не опира до нечие мнение за мен или който и да е друг, а до начинът на изразяване. Олигофренско е да се търпят непрестанни откровени клевети. След като могат да баннат папагала(той ми изникна в акъла) за няколко обиди, които са свързани даже с конкретната тема, значи трябва да баннат грозния за постоянните заяждания и дори създаване на цели теми за това.
Да бе, така е. Съгласен съм. Ама хайде поне в кофата да можем да си олигофренясваме спокойно ;д.
You're tryin' to be different, that makes you no different
1. като почнах да пиша, беше само в спорта, защото търсех помощ за някви неща, а след тва аз станах помощта, като няколко потребителя, които го населяваха, изцепиха. Там освен темите за кой колко е висок, как да отслабна и т.н.; идват другите теми за незаконни субстанции - стероиди. Няма как в тоя раздел да не може да се пише за стероиди. Няма как може би в здравето да не се пише за наркотици. Не съм виждал последните няколко години някой дилър да се рекламира в сайта.
2. на всички проблем ви е грозния, не знам защо. Аз чета само когато ме е цитирал. Буквално скролвам и ако се видя, чета кво е написал, ако заслужава отговор- отговарям, ако ли не - пропускам. Не е много трудно.
3. някойтам с тва къпане беше по-натоварващ от грозния, tbh. Целенасоченото "тролене" и заяждане с останалите беше неприятно за четене. С всичките описания на близане на задници, локви с течни лайна и прочие.
4. Няколко пъти бях предупреден за употреба на "ебал съм му майката" в дневника. Спорих 1 път на лични с младата кръв, ама квото такова. Разбирам го, ама когато не е насочено към никого от форума, кого го ебе кво пиша.
5. Системата с точки е малоумна. Рънъра каза, че измислянето на нови правила е излишно и ненужна цензура. В дневника, като най-активна тема, трябва да можеш да си пишеш каквото ти е на сърце. Ако искаш да се храниш с някого по-грозно иди в кофата. Всички знаем, че идеята на храненето е другите да го видят, а не да си го пишем на лично, затова тоя вариант отпада. Пишете си в кофата колкото искате.
6. Тва с правенето на важна темата на корб за караници беше малоумно.
И сапунисването на половината мнения е излишно в повечето случаи.
7. Когато бях по-малък, 4-5 клас, влизахме в тийнпроблем, за да четем уродщини, защото хората пишеха невероятни неща. Особено в секс. Там имаше такива теми, че направо да ти зайде. Make teenproblem great again.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
момичетата от форума дали ще се навият да наемем една къща в гората и да ги заведем на излет на някоя зелена полянка с кошници с плодове и шампанско
време е да обсъдим всичко това на около 20 очи
на лагерен огън и чаша стар чист бърбън
Мисля, че нямаме нужда от нови правила и "системи с точки", при положение че се спазват съществуващите.
Това означава всички раздели на практика да умрат и да остане само кофата!
Значи имате нужда от изкупителна жертва?
С цялото!
Мисля че съществуващите правила са достатъчно добри и работещи, стига да се спазват!
Само да попитам - къде и как ще се води сметка за това кой колко черни точки е натрупал?
Аз също мисля, че модерирането напоследък е в час (предимно).
Поредните петиции с искане "да се банне Грозния", мисля че трябва да бъдат третирани с обективност, а не със емоции.
Това е ясно! Маминото синче не е срещало трудности в живота си и ето че една пречка като Грозния го докарва до бяс! Затова Турксчо се опитва да използва всякакви средства и да мрънка на модераторите да ме отстранят! Само че маминия Турксчо явно още не се е сблъсквал с живота за да разбере, че нещата не винаги се случват така
.
Благодаря за обективността Трънчо!
КОЙ?
Кой предложи Пеевски?!? Кой предложи правилата?!?
Ако тези "правила" са предложени от някой потребител, мисля че ние сме длъжни да знаем кой е, както и вие сте длъжни да ни информирате кой е!
Защо този потребител не излезе сам и не пусна темата?
Срам ли го е? От какво?
Т.е. без оглед на правилата а по симпатии?!? Това именно е диктатура!
Посочи как точно обиждам някого с този мой пост?
Ако е обида (а то не е), адресирана ли е към конкретен потребител или "гузният негонен бяга"?
Напълно съм съгласен!
Сега остава да разберем КОЙ? предложи тези правила и накара модераторката да пуска такава тема!
Намеквах или така ти се струваше?
Посочи и цитирай къде и как съм казвал такова нещо изрично спрямо теб!
Айдйе бйе?!
сл0чайнос?!?
не мислА!
Турксчо, в "модераторска помощ" още има сигнали срещу теб, по които не са взети модераторски мерки! Не ставаш ли малко нагъл?!
Турксчо, ти току що наруши няколко от новите правила, които може би сам си предложил
!
Милият ми Турксчо! В тая тема всеки твой пост говориш за Грозния и накрая сам се издаде от къде идва всичко
!
и ще пеем песни:
https://www.youtube.com/watch?v=ih-8K1a_SsA
Никакви правила не съм предлагал, прочети малко назад в темата! Не е голямо „издаване”, че искам да те разкарат, щото си гнусен охлюв. Единствено от твоята миризлива особа има сигнали срещу мен, а съм се дракал с почти всеки в някакъв момент.
И, да, последните 2-3 дни ти чета говната, за да дам последен шанс на модераторите да се покажат като адекватни такива, ама те твърдо си държат на позицията, че работата им се свежда до цензуриране на определени „мръсни” думички. По-добре администрацията на форума (ако има такава) да вземе някой стажант програмист и да се добави един речник със забранени думи в системата.
Пращам те пак да гниеш в игнор листа, така че можеш да си продължаваш със словестната диария.![]()
Грозен, никой не ме е карал да ги слагам. Предложиха ми ги и реших, че, след като всеки знае толкова много как трябва да се постъпва, сами да напишат правилата. Идеята не се одобри и отпадна. Ти обаче оставаш като проблем. Нарушението ти заслужаваше предупреждение, такова и получи. Да не се повтаря и отново казвам, отговаряй по-сдържано и не заядливо. На твое място бих си мълчала следващите дни.
Антракс, много е мило, че така се застъпваш за Пандата, но всичко си има граници. Дори и тя дойде да си напише мнението, така че този случай приключва дотук.