.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    yuriy
    Guest

често съм отхвърлян

Мисля че имам проблем когато съм в училище, но често и на вън постоянно ме отхвърлят. Движа се в компания с шест приятели, (четири момчета и две момичета) всички, сме много задружни ,но обаче все аз съм последна дупка на кавала. Когато ,ходят или се разберат някаде да ходят все, мен не ме викат с тях, ако съм навън с тях, ако се стигне до тема примерно за момичета дори, и да разбирам нещо все някои казва дори без да знае, а за какво да говориме ми ти и без това не разбираш нищо. Ако ,пък има някакво общо събития аз съм последния на които ще кажат за това, а аз съм човек с които можеш за всичко, да говориш иначе много са ми помагали. И аз на тях също много съм им помагал незнам защо гледам да съм добър толерантен, да се отзовам за всичко. Така е и с момичетата от нашата компания, те даже още повече не ми обръщат внимани все се чудя грешката в мен ли, е и защо съм го заслужил, това отношение от приятелите ми .Дано сте ме разбрали защото несъм, много добър в писмените изповеди.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Навлек. Намери си друга компания.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

моля те, погледни си учебника по български.
    Аз също бях в подобна ситуациа. Просто спри да поддържаш връзка с тях.

Може би единственият ти грях е че си грозен. Но за сметка на това си и интроверт. Може би като следствие на това че заради начина по който изглеждаш хората не ти "помагат" да се включваш социално, както става автоматично при повечето. И с това включване си по-информиран, знаеш повече и т.н. Чел ли си за хало-ефекта?
    Мгву стаа, жаwкари? Пуситети НАЙ-ВИЛИКУТУ ШОУ в ютуп на адрес: https://www.youtube.com/channel/UCB8Cb_5uDQbdP_poOwd_bcg

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от yuriy Виж мнението
    Мисля че имам проблем когато съм в училище, но често и на вън постоянно ме отхвърлят. Движа се в компания с шест приятели, (четири момчета и две момичета) всички, сме много задружни ,но обаче все аз съм последна дупка на кавала. Когато ,ходят или се разберат някаде да ходят все, мен не ме викат с тях, ако съм навън с тях, ако се стигне до тема примерно за момичета дори, и да разбирам нещо все някои казва дори без да знае, а за какво да говориме ми ти и без това не разбираш нищо. Ако ,пък има някакво общо събития аз съм последния на които ще кажат за това, а аз съм човек с които можеш за всичко, да говориш иначе много са ми помагали. И аз на тях също много съм им помагал незнам защо гледам да съм добър толерантен, да се отзовам за всичко. Така е и с момичетата от нашата компания, те даже още повече не ми обръщат внимани все се чудя грешката в мен ли, е и защо съм го заслужил, това отношение от приятелите ми .Дано сте ме разбрали защото несъм, много добър в писмените изповеди.
    Официално добре дошъл в живота и "сладостите му".

Дръж се мъжки,от написаното ти личи ,че си льольо без никво самочувстие. Заебавай ги тия.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Alfabetagama Виж мнението
    Дръж се мъжки,от написаното ти личи ,че си льольо без никво самочувстие. Заебавай ги тия.
    Най-вероятно е льольо, но липсата на самочувстние не е причина, а симптом за други недостатъци.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си