.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Наркотиците.

Здравейте! За пръв път пиша в този форум и се надявам на нечия помощ. От около година,ако не е и повече пуша марихуана(трева) искам да се откажа,обаче не мога. Нещо сякаш ме спира,всеки път искам още и още. Има дни,в които не пуша но до определен час не издържам и отново започва филма в рамките на няколко часа. Проблема не е само този,а и това че имам нагласата да опитвам и други вещества. Попринцип не съм човек,който да има каквито и да било проблеми от различно потекло. Ако може да ми дадете някакъв съвет ще бъда много благодарна. Да,аз съм наясно,че тези неща не са правилни и полезни,като цяло знам много неща за наркотиците,знам какво причиняват...но може би съм зависима?филма ли е в повече? Надявам се да ми отговорите и ще бъда благодарна на всякакви съвети )))

Не си споменала на колко години си, но това не е от голямо значение. Тревата не е толкова вредна колкото всички си мислим. Повечето хора пушат трева. И аз пуша трева понякога, но не мисля, че съм зависим. Естествено, харесва ми чувството когато си „high“. Не е нужно да спираш тревата окончателно, просто си дай някакви принципи. Веднъж седмично примерно или нещо подобно.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Не си споменала на колко години си, но това не е от голямо значение. Тревата не е толкова вредна колкото всички си мислим. Повечето хора пушат трева. И аз пуша трева понякога, но не мисля, че съм зависим. Естествено, харесва ми чувството когато си „high“. Не е нужно да спираш тревата окончателно, просто си дай някакви принципи. Веднъж седмично примерно или нещо подобно.
    всички наркомани са с принципи и не прекаляват и се кефят щото знаят какво правят точно като тебе

авторке занимавай се с някакъв спорт ако искаш просто ходи на фитнес или нещо от сорта

по-добре дай 100лв за карта и инструктор и направи нещо за себе си вместо да ставаш като оня дето е писал там горе
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    всички наркомани са с принципи и не прекаляват и се кефят щото знаят какво правят точно като тебе

авторке занимавай се с някакъв спорт ако искаш просто ходи на фитнес или нещо от сорта

по-добре дай 100лв за карта и инструктор и направи нещо за себе си вместо да ставаш като оня дето е писал там горе
    Със сигурност не съм наркоман, но какво съм седнал да се обеснявам на умствено изостанали. Не съм нито привързан към тревата, нито съм пробвал други наркоцити, а и нямам желание.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Със сигурност не съм наркоман, но какво съм седнал да се обеснявам на умствено изостанали. Не съм нито привързан към тревата, нито съм пробвал други наркоцити, а и нямам желание.
    наркомани са хора които употребяват наркотици а ти си точно такъв за това си наркоман

харесва ти или не такъв си (никой не си признава) да не говорим че повечето си мислят че не са привързани и могат да престанат с употребата на наркотици
    реално не се различаваш много от останалите
    а наркоман да ми каже че съм умствено изостанал няма да ме жегне много

това че марихуаната има лечебни свойства е вярно но едва ли имаш нужда от нейната помощ да не говорим че има много по-безвредни медикаменти

за повече информация се обади на телефон 112
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Аз като цяло си тренирам. Просто може би считам че това ще бъде единственото нещо винаги в живота ми? Имам нужда да поспра,а чувствам че ще спра само и единствено,като я заменя за друга дрога?!

Марихуаната се счита за най-безопасния от всички незаконни наркотици. При прекалено много употребяване може да има видими проблеми, но ако пушиш рядко - нищо не ти причинява.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си