.
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Само така си мисля, не съм претендирал че знам със сигурност. Явно ти си експерт по тия въпроси

Основното, което не ми се връзва тука, не е че няма хубави жени, а по-скоро че не са за теб. В смисъл че са по-светски настроени, по развратени ако щеш. Но може би съм прибързал да отсъдя. Редно беше да те питам първо, като си си писал с тия жени с цел запознанство и брак, смяташ ли че е нужно те също да са християнки, или поне да са едно ниво по-морални от средното, за да ги одобриш? Би ли се оженил за нерелигиозна жена? И мислиш ли че можеш да съжителстваш с такава жена, както и тя да съжителства с теб, предвид нестандартните ти възгледи за света?
    тролюльок, какво общо има красотата с разврата, че си бързал да отсъдиш толкова категорично?!, истинската красота идва отвътре, т.е. от истинския Бог, развратното също можеше да бъде красиво, но заради "смъртта" не може да пребъдва вечно и дори беше мимолетно в много от случаите; тази тема не е моя, затова не тролвай повече в нея; за мен има невярващи жени, които са по-желани отколкото много духовни/религиозни, понеже не са толкова скверни, тъй като не вършат духовно беззаконие, поради простата причина, че са невярващи/неокултисти, защото човек трябва да е някакъв род духовен/окултист за да (може да) върши духовно беззаконие - между впрочем, най-лошите жени, които съм срещал някога бяха духовни/религиозни/окултистки (вещицата е злокобна като баба яга, ако ще и да е млада и някак красива)...

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Добре, хипотетична ситуация - една жена, да речем мазохистка. Ако я връзваш и биеш докато правиш секс с нея, това пак ли е райска форма, ако допуснем че и харесва?
    ако в нея действува(т) сатанински дух(ове), тогава той(те) трябва да бъде(-ат) изгонен(и) (перманентно), в такъв случай ако след изгонването му(им) мазохистичните наклонности преминат/отшумят, тогава тя вече няма да е мазохистка, но ако в нея остане някаква игривост, която може да бъде сравнена с мазохизъм, тогава тя ще може да остане (в нея) до края на вечността...

надявам се да разбереш правилно тези думи...
    Последно редактирано от npp : 07-21-2017 на 00:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си