- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Цял живот не съм докоснал момиче.( Последната ми тема в форума.)
тролюльок, какво общо има красотата с разврата, че си бързал да отсъдиш толкова категорично?!, истинската красота идва отвътре, т.е. от истинския Бог, развратното също можеше да бъде красиво, но заради "смъртта" не може да пребъдва вечно и дори беше мимолетно в много от случаите; тази тема не е моя, затова не тролвай повече в нея; за мен има невярващи жени, които са по-желани отколкото много духовни/религиозни, понеже не са толкова скверни, тъй като не вършат духовно беззаконие, поради простата причина, че са невярващи/неокултисти, защото човек трябва да е някакъв род духовен/окултист за да (може да) върши духовно беззаконие - между впрочем, най-лошите жени, които съм срещал някога бяха духовни/религиозни/окултистки (вещицата е злокобна като баба яга, ако ще и да е млада и някак красива)...
ако в нея действува(т) сатанински дух(ове), тогава той(те) трябва да бъде(-ат) изгонен(и) (перманентно), в такъв случай ако след изгонването му(им) мазохистичните наклонности преминат/отшумят, тогава тя вече няма да е мазохистка, но ако в нея остане някаква игривост, която може да бъде сравнена с мазохизъм, тогава тя ще може да остане (в нея) до края на вечността...
надявам се да разбереш правилно тези думи...
Последно редактирано от npp : 07-21-2017 на 00:11