- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременност!
Така искам направо да ви обясня какъв е проблема. Та на приятелката ми и закъснява няколко дена (5-6) и решихме да си направи тест за да видим дали има повод за претиснение. Проблема е там че когато направи първия тест ( sure chek) и излезна една цветна и една чисто бяла черта ( не беше бледа нито пък леко цветна, беше съвсем бяла черта). Четох навсякъде всеки споделяше че може да има леко бледа черта и т.н но никъде не видях за чисто бяла черта.. Следователно отново решихме да направи тест на който си беше само 1 чертичка .. Наистина ще съм благодарен за бърз отговор по темата, споделете дали на някой от вас се е случвало и дали има повод за притеснение.
Радвай се, че поне са черти, при моята приятелка имаше кръгчета и после роди някакво зеленокожо.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Изчакайте 1-2 дни и да си направи още един за по-сигурно.
Също така изчакахте ли определеното време за да гледате чертичките? Отзад в описанието трябва и да пише за колко време е годен теста, обикновено след определено трябва да се хвърли и да не го гледаш повече, че само ще ти вкара излишни нерви.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Изчакахме 7 минути и правоначално нямаше никакви други черти но след 2 часа когато го погледнахме е видяхме.. и си мисля че и преди това си е имала защото тя е една бяла и не се вижда от тъпя фон.. надявам се до 1 2 дни да и дойде и да не се налага пак да прави тестове
Черпейки от своя богат извор на знания по тези важни теми, препоръчвам ви да изчакате най-малко 7.5 минути, но никога точно 7.
Седем е странно число. Стават странни неща, когато чакаш нещо точно 7 минути. Пробвай да чакаш влака точно 7 минути и ще разбереш какво имам предвид. Той никога не идва точно на седмата минута. Винаги трябва да изчакаш половин минута допълнително.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Не слушай Холи, тя е шегаджийка.
Наистина си права за това, но просто "умната" ми приятелка не е видяла дали още преди да минат тези 10 минути я е имала тази чертичка понеже не се е виждала толкова. И след 1 2 часа.. разбираш ли забравила да го метне и нейната приятелка случайно го видяла ...
Що за човек си прави тест и се сеща да го погледне чак след 1-2 часа ?
Купи и един тест и бъдете двамата като чакате резултата, след като не може сама да разбере инструкциите![]()
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Теста става невалиден след 8.5 минути след първото използване, не може да го използва по два пъти.
Вие колко пъти го използвахте преди 7.5- минута ?
След като след обозначеното време е имало само една черта, значи теста е Негативен. След 2 часа в невалиден и не трябва да се гледа. Както ти казах 4 пъти вече, да си направи още един, да следва инструкциите точно както са зададени и каквото покаже след написаното време-това е.
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות