- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- тва новото поколение нищо не разбирате
Не много по-малко а са били сведени до минимум които съответно са били наказвани ефективно от обществото и закона.
Преди когато някой чичко ти опъне ухото щото вдигаш шум пред блока с топката от 2 до 4 те водят при майка ти и те наказват, и ти слушаш и изпълняваш щото знаеш че ще има сериозни последствия за бъдещето ти в социален и финансов план, никой не се е занимавал с "разбойници" и психари, никой не ги е взимал на работа, нямало е отсъствия от училище, имало е намаляне на поведението, обществото те отхвърля.
Сега тоя чичко ако направи забележка може някой малолетен боклук да го заколи пред блока, и всеки ще каже "нищо не видях" а боклука ще измисли някоя фантастина история как чичото го е гонил с мачете и ще го пишат самоотбрана, моралната гледна точка, обществения ред и спокойствие не са важни и не са фактор отдавна, важно е колко свидетели от ромски произход ще купиш.
Не съм казал че няма боклуци та и че не са се умножили. Това което казвам е че боклущината нe е ексклузивна само към новото поколение. Дефиниции на боклук има много; различни примери пак много. Както казах да си идиот е мода, и си има трендове.
Преди 20-30 години имаше остатъчната боклущината на комунизма, ощетено поколение на промити идиоти гледащи света през розовите стъкла на едни "утопични" очила. Роби. Тази ваща регресивна носталгия е болезнена чак. По време на 20-ти век повече хора са загинали в резултат на комунизма, отколкото от убийства (58 милиона) и геноцид (30 милиона), събрани заедно. Комбинираните смъртни случаи от Първата световна война (37 милиона) и Втората световна война (66 милиона) надвишават общия брой на комунизъм само с 9 милиона. Но за разлика новото поколение са първата генерация която да бъде по-зле икономически от предшествениците си, и то заради боклукчарската политика на предишните поколения. А с това идват и други форми на социално поведение.
Харитов като са го напънали толкова новото поколение да се хваща в социалната политика и да мисли полици и начини как да увеличава ретенцията на деца в училище. По-скоро има повече надежда в прогресивно мислещо младо поколение от колкото носталгийте за някво отминало време на чичковци с примитивен племенен манталитет. Колкото до дърпането на уши и т.н., този наказателен подход отдавна е доказан като не ефективен.
Последно редактирано от Zlennox : 08-21-2017 на 10:38
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Тамън и аз щях да изкажа мнение и гледам, че и аз явно съм в тази група...
Но според мен най-шантавите наистина са тия след 00', като главиния виновник за тяхното състояние е медията, защото brainwash-ва ужасно много.
Като се замисли човек, децата на са виновни, просто израстват в шибано време и за тях това е 'нормалното'.
Някои родители бих ги виняла, но повечето си нямат и на идея какви простотии правят децата им извън дома..
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
това че всяко стадо си има черна овца е вярно
но говоря за ситуацията в момента при това във световен мащаб
виж как има терористи убийци бежанци психари
педали с деца и баби на70г които се пекат голи с децата си на плажа
искам да кажа че тия от набор 86 до набор 93 (от там нагоре не са фактор за момента)сега трябва да се намесят да покажат по някакъв начин че не са съгласни с това
а има едно тъпо мълчане и ''солидарност'' щото сме много възпитани и възвишени а всъщност единственото което правим е да бездействаме пред звяр който не спи и не си губи времето
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
какво се оплакваш пък ти, блудни баще, ти си бил сещия
Първоначално написано от MAPATOHKOBKA
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ква чужбина, аз съм българче обичам наще планини зелени
аз съм на работа и представи си колко ми е скуно че чак за форума се сетих хахха
хахааааааааааааааааааааа да![]()