.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    На всяка манджа мерудия си, е*асиии -.-

Вземи прочети малко за въглехидратите и после продължавай да казваш на хората да ги отказват, НО пък за сметка на това да увеличат мазнините..
    Не твърдя, че знам всичко, но съм била на 50 различни диети и начини на хранене през последните 5-6 години и съм видяла различните ефекти върху тялото от всяка една, та като говоря - то е от ЛИЧЕН опит.
    + Съм убедена, че познавам повече проф. спортисти и треньори от теб, с който съм се съветвала, точно за диети и храни. (или може би и те не разбират нищо)

п.п към автора: Солта е вредна. НАМАЛИ Я.
    солта не е вредна, кретен такъв (купи си учебник по биология за 8 или 9ти клас, направо и двата. Сега преди учебната година на Славейков и по борсите няма да ти вземат повече от 20 лева за двата)

и очевидно щом си пробвала 50 диети никоя от тях не е проработила
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    солта не е вредна, кретен такъв (купи си учебник по биология за 8 или 9ти клас, направо и двата. Сега преди учебната година на Славейков и по борсите няма да ти вземат повече от 20 лева за двата)

и очевидно щом си пробвала 50 диети никоя от тях не е проработила
    Да бе , 20 кинта е много евтино бе. За тия пари 20 кила сол ще си купя. Ще си я ям с шепи докато чета учебниците по биология

Така се отслабва със сол

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Така се отслабва със сол
    не се отслабва със сол. Изпития ти арабски мозък дори не може да схване, че първата ти цел е да си здрав и да можеш да тренираш, за което солта е мега ключова. Пробвай да не пиеш вода 1 ден и на следващия да тренираш супер интензивно. Ще се проснеш на земята и няма да знаеш кво става, защото ще си обезводнен и тялото ти няма да знае как да се справи. Чувстваш се все едно умираш. Пробвай да се напиеш на боклук единия ден до нивото на повръщане и на следващия ден да тичаш - никъв шанс бате.

Това, което празните ви глави не схващат е, че солта трябва да бъде там, за да функционират телата ви. Няма причина да свеждаш солта до минимум. Това се прави при състезания, когато не искаш вода в тялото ти. Прави се преди бодибилдинг състезания и преди кантар за бойните спортове и всичко друго с категория, защото е най-лесно да свалиш водно тегло, а солта е там, за да държи това водно тегло.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    не се отслабва със сол. Изпития ти арабски мозък дори не може да схване, че първата ти цел е да си здрав и да можеш да тренираш, за което солта е мега ключова. Пробвай да не пиеш вода 1 ден и на следващия да тренираш супер интензивно. Ще се проснеш на земята и няма да знаеш кво става, защото ще си обезводнен и тялото ти няма да знае как да се справи. Чувстваш се все едно умираш. Пробвай да се напиеш на боклук единия ден до нивото на повръщане и на следващия ден да тичаш - никъв шанс бате.

Това, което празните ви глави не схващат е, че солта трябва да бъде там, за да функционират телата ви. Няма причина да свеждаш солта до минимум. Това се прави при състезания, когато не искаш вода в тялото ти. Прави се преди бодибилдинг състезания и преди кантар за бойните спортове и всичко друго с категория, защото е най-лесно да свалиш водно тегло, а солта е там, за да държи това водно тегло.
    За обезводняването е ясно това

Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    За обезводняването е ясно това
    ясно е к*ра ми янко, дедженерат
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си