- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лъжи...
^Ти вместо да й помогнеш, само въпроси задаваш.
Авторке, на твоят човек му трябва един много здрав rehab. Съвсем сериозно.
Когато е трезвен, говори с него един последен път - но гледай да не му се лигавиш и да не си миличка от типа на 'бебчо виж сега дрън дрън..'ами казваш си му всичко в очите, директно, твърдо и ясно. Казваш му колко те ранява постоянно и че те съсипва прихически и емоционално и всичките там нещица, които чувстваш. Както казаха по-горе, ако наистина те обича - ще спре, ако не спре - другия път, когато отново е 100% трезвен му поставяш ултиматум - или отиваш на rehab, или ме губиш завинаги.
Тъпо е, против съм ултиматомите, но в неговия случай, само воля (която дори май я няма) няма да помогне.
Пристрастяването не прощава.
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.