.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Мега фен
    "През 1944 доста хора са вярвали, че ще станат богати колкото най-богатите (а всъщност са се изравнили по бедност).
    Днес също толкова хора вярват, че глобализацията ще ги изравни с немци и американци и не подозират, че ще се подравнят с нигерийци и мароканци."

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "През 1944 доста хора са вярвали, че ще станат богати колкото най-богатите (а всъщност са се изравнили по бедност).
    Днес също толкова хора вярват, че глобализацията ще ги изравни с немци и американци и не подозират, че ще се подравнят с нигерийци и мароканци."

при нас специално няма как да станем по-богати държавата ни е толкова бедна че манчестър сити имат по-голям бюджет за отбрана
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Отбраната да ти е най-малкия яд. Ама така е като половин век си под комунизъм и яко пост-социалистическа корупция...
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    при нас специално няма как да станем по-богати държавата ни е толкова бедна
    СССР ни докара до тука още през 1944 г !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си