- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашето хоби?
Имате ли хоби и, ако да какво е то, също така защо избрахте него?
- Моето хоби е риболова.
- Защо го избрах ?
- Защото съм сред природата, пък и е релаксиращо...но си има и моменти в, които ти идва да хвърлиш всичко във водата и да си ходиш.Най яко е с приятели.. бира,скара. Запомнящи се моменти изпълнени с адреналин от, които остават хубави спомени.
https://www.youtube.com/watch?v=wFKKz45U_LY
адреналин е миризмата на барут и липсата на слух от стрелбата
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Сутрин,вечер моторизъм - здрав и бодър организъм.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Програмирането е доста яко според мен. Аз и мой приятел решихме да се занимаваме с това, навихме и другия авер. Ходим заедно на Софтуни (безплатна) "Programming Basics" . И след година заминаваме за София за да се запишем в академията..знам, какво е чувството аверите, да не искат да пробват твоето хоби примерно..
Ходя на Programming Basics-ите, платил съм изпит, дай боже да го взема, нещата не са толкова трудни, друго си е да започнеш коденето. Принципно имам един приятел, който също програмира, но не сме от един град и става малко тъпо.. Аверчетата не ги интересува за това хоби, по-скоро ги интересува само от курварство, замислям се дали са истински авери, и един с друг не се държат като хората бате, пълен ужас.
Моето хоби е тайна.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Да не би да имам само едно хоби, за кое точно питаш?
Моето хоби е да ремиксирвам/създавам музика.
Защо ? Защото това ме влече и ме кефи![]()